Party, julmarknad och bio!

Hej!


Foten är bättre nu, kan t.om gå rätt bra om jag går försiktigt...Fotledsstödet har verkligen hjäpt. Har på mig det hela tiden..

Igår var jag hos Mia på fest med massa annat folk. Det var jätteskoj hos Mia! Sedan åkte vi till Harrys och festade. Efteråt gick vi till Sibylla och åt. Jag tog en taxi hem sen.

Idag har jag och Kim varit på Julmarknad på Skälby. Vi har druckit glögg, ingefärsdryck och ätit pepparkakor=) Vi har fått rikitig julstämning två söndagar i rad nu! Jag hittade en julklapp till mormor där. En tomte och en snögubbe i marsipan. Hon älskar marsipan=)


Klockan 19.00 ska Kim och jag på bio. Vi ska se Joef Fares nya film "Leo". Och vi går gratis då vi ska använda biljetterna om jag vann=) Gutt!

Nu ska Kim och jag bara ta det lugnt.....


Kram

Stukad fot

Hej!

Är fredag idag, men jag är ej på praktiken. Jag skulle lassa in grejer i bilen igår och trampade snett efter trottoarkanten. Foten vek sig och de gjorde så jävla ont. Jag föll ner på gatan i de blöta och bara gapade aj, aj, aj. Tänkte inte på att nån kunde se mig. Två unga killar stannade och en kvinna med cykel. Lite pinsamt men de hjälpte mig att bära sakerna och kvinnan var jätteorolig för mig=) Fast idag är foten fortfarande svullen, kan knappt stödja på den. Det är säkert en stukning, för jag fick det i somras på samma ställe och i samma fot. Ska snart till apoteket och köpa en linda. För att ta mig fram tar jag hjälp av en städmopp, hehe..Men de är inte kul, jävla skit säger jag bara..

Marias och mitt gemensamma hem

Så har det äntligen skett. Jag och min älskling flyttar ihop. Vår kärlek är gränslös och vi har väldigt snarlik smak vad det gäller inredning. Dock finns det vissa skillnader i vår smak. Men vad vore livet utan mångfald och en stor variationsrikedom. Maria vill ha lite mer av den tuffa, lite mer mogna fräcka stilen med läckra mönster. Jag är av lite mer av en färgstark smak, och gillar Amiga och C64 spel på väggarna. Men annars är det bra. Vårt sovrum blev väldigt mysigt och framtiden ser mycket ljus ut.

hej hej...

Är just nu i Nybro. Har sovit här inatt.

Ska in till Kalmar senare och träna. Har praktik imon så jag sover där då...Bye..

image175

Godsaker på Kalmar Slott

Hej igen!

Kim och jag var på Julmässan på Kalmar slott idag. Vi smakade på mycket gott och köpte även en del godsaker som t ex, tomatmarmelad, krispbröd, rostade grekiska mandlar, Jack Daniels fudge, kaffebönor doppade i choklad och en Egyptisk blandning som heter dukkah. Det är en kryddblandning med bl a sesamfrön som man har på vitt bröd, med olivolja. Det är jättegott! Nu sitter jag här och smaskar på några kaffebönor, mums!

helgen..flyttstök..m.m.=)

Hejsan!

Nu har jag och Kim verkligen börjat fixa och greja inför flytten till Nybro. Igår åkte vi till IKEA, men vi hade inte planerat att köpa något. Så det var extra skoj att vi hittade två nattduksbord, två sänglampor och även en skrivbordsstol till Kim. Sen körde vi till min lägenhet och hämtade fyra flyttkartonger med mina saker och sedan direkt till Nybro. Jag monterade ihop nattduksborden och Kim satte upp lamporna. Vi blev jättenöjda! Känns skönt att man kommit igång och tar lite undan för undan..=) Sedan åkte vi till Coop och handlade lite. Efter det satt vi på Statoil och drack kaffe, hehe..sedan åkte vi tillbaka till Kalmar. Där åt vi på Mac Donalds. Det var vår lördagskväll det=)

I fredags var Lina och Grace här. Vi kollade på IDOL och bara umgicks.

Idag ska jag plugga och träna. ..sen får vi se vad som händer..

Bye

RSS 2.0