Medlem på Friskis

Hejsan!

Gick till Friskis & Svettis förut och blev medlem där. Jag tog gympa och spinning i tre månader för 700 kr.  Struntar i  styrketräning, det är roligare att träna ihop med flera=)  Efteråt gick jag till Lindex och köpte strumpbyxor, läppglans och mascara.

Det är jättehärligt väder idag!! Soligt och varmt=)

Ikväll ska Kim och jag till Kristoffer och Emma och grilla. Perfekt grillväder idag ju! Nice det ska bli!!!!


Resten av veckan blir såhär..

Imon: Städa, sen  jobb 13.30-21.30 
Tors: jobb 06.45-15.30  Träna på Friskis
Fre: jobb 06.45-15.30    På kvällen födelsedagsfest hos Mia J. Jippi=)
Lör: Till Ronneby med Kim. Grilla med mamma och pappa. Träffa katterna=)
Sön:  Tillbaka till Nybro.


Bilder från idag=)

image350
En stund i solskenet..

image353

Del av balkongen.

image355


image351
Balkongutsikt..

image352
Balkongutsikt..






Här kommer fler bilder från vår promenad i söndags =)

image331
 Ån i Badhusparken.


image332
Jag på bron, framför beachvolleybollplanen...

image335
Badhusparken..

image347

Påskliljor i mängder..

image348

Kim helt enklelt..

image336
Snyggingen Kim Lemon =)

image337
Kim spanar från ett träd vid Nybro kyrka. Har på sig sina nya tusenkronors byxor och nya skorna=)

image339
Paret Lemon/Norman. Bleka och grå=)

image341
Vid järnvägen..Är vi i Ryssland kanske? Grått det ser ut!

image342
Kim på gräsmattan utanför vår lägenhet =)

image344

Balkongen längst ner till vänster är vår. Perfekt utsikt över grönskan. Har även eftermiddagssol ;-)
(molnigt när bilden togs)





Bilder från igår 28/8.

image345
Kim vilar sig lite.. Har precis ätit Mc Donaldsmat i gräset..

image346
Jag vilar benen =)






Attention!!

Vill bara tillägga att bilderna nedanför är retuscherade. Jag ligger ej på vägen eller står i vattnet på riktigt =) Men visst der det äkta ut!!? =) Texten är till stor del påhittad! =)

Men vi hade skoj iaf=)

Vilken fantastisk vårdag!

Detta är Snoken som skriver i rollen som gästskribent. Maria och jag var precis ute på en fantastisk vårpromenad utan dess like. Trots att solen lös med sin frånvaro var det varmt, kvavt och mysigt i luften. Eftersom både Maria och jag har inhandlat nya mobiltelefoner som av en slump kom med inbyggd kamera (dessa nymodernigheter, vi lever i framtiden, welcome year 2210!), dokumenterade vi promenaden.

image317
Maria har haft problem med bilen på sistone. Fläktremmen har gnisslat och bromsarna fungerar på ett icke tillfredställande sätt. I veckan köpte Maria detta fordon på Blocket för 16000kr. Hon är jättenöjd och tar sig nu problemfritt till och från jobbet. Fordonet är dessutom lättstartat och nyservat, men reservdelar måste man beställa från Tjeckien.


image318
Parken i Nybro stad var helt fantastisk! Påskliljorna prunkade i vinden och spred en mild doft av vår. Maria tänkte "måtte detta bli den största dagen i mitt liv". Så lycklig var hon, min vackra tös.


image327
Snacka om att göra allt för att få ett dopp! Det blev dock en del klagomål från Marias sida på vägen hem. Detta pga dyngsura skor som skavde. Människor vi mötte på vår väg hem tittade med stora ögon och undrade nog vad som hänt. Vi tog uppmärksamheten med en klackspark och sjöng "I'm gonna get dressed for success, shaping me up for the big time baby!!" i kör hela vägen hem.


image323
Jag, Snoken, är som vanligt aggressiv på våren. I ögonblicket bilden togs fick jag en skum blick från en förbigående i parken. Detta fick mig att spänna näven, men jag höll vreden inom mig. Det är nog bäst så.


image320
Hålet i trädet. Det kan låta som en saga, men någon sekund efter att vi tog denna bilden hoppade en ekorre fram ur hålet. Den var mycket trevlig och sympartisk och började "prata" med oss direkt. Den gav liksom ett kluckande ljud ifrån sig och verkade vara van vid människor. Den verkade dock ha det dåligt med ollon. Vi tyckte lite synd om den så vi tog faktiskt hem den. Vår nya familjemedlem med luden svans har vi nu döpt till Perrolf och han är sååå charmig.


image322
Jag kan inte nog yttrycka hur vacker parken var i all sin blomsterpakt! Att bo i nybrotrakten är få förunnat och något som varje människa borde överväga. Säg mig, vart finnes vackrare blomster?


image330
Bilarna tutade som galna. En gubbe stannade tom och klev ur sin bil. Helt ursinnig och chockad vrålade han "Herre gud vad tar du dig till kvinna". Detta gjorde mig, Snoken, helt vansinnig. Jag är nämnligen väldigt aggressiv under vårperioden, tror det beror på att jag får en ökad produktion av testoteron i April och Maj. Jag slog helt enkelt till gubben på käften, sen körde han iväg med sin ömma käke. Så kan det gå...

image328
Maria kopplade av med en stunds gungande. Sanden i lekparken var mycket finkornig och vi drömde oss tillbaks till Hawaii där man kan njuta vid lagunen medans fiskarna stumma ser på.


image329
Maria tyckte inte att doppet i bäcken var tillräckligt, utan passade även på att svalka fötterna i fontänen.

Nya kläder!

Har beställt lite nya kläder!!  Var evigheter sedan jag köpte något..Så det är jag värd..Hoppas de kommer att passa. Allt var nedsatt i pris!! ;-)


ZoomaKlänning 125 kr  Söt!!
Zooma Cardigan 95 kr  Fina färger!!
ZoomaLinne 65 kr  Jättehärlig!
 

ZoomaFestlig topp 95 kr  Vacker!!


ZoomaVit kortärmad 65 kr   Enkel och praktisk


Får alltså 5 plagg för bara 445 kr!

Vilka fynd eller vad!? =)

Skön dag..

Hejsan!

Igår träffade jag Mia J och Lina. Mia och jag drog först in till stan. Vi beslöt oss för att sätta oss i solen på Mac Donalds. Mia köpte milkshake och jag en Mc Flurry. Sedan gick vi till Tokiga Ture och köpte klubbor och tuggummi och till sist mötte vi upp Lina på Larmtorget. Där satt vi och snackade i solen och bara tog det lugnt. Kim slutade vid 17.00 så jag hämtade upp honom vid jobbet innan vi drog hem..

Idag är det jobb mellan 13.30-21.30. Har precis varit ute och gått i 30 min. Ska snart diska och laga lite mat.

Varmt!!

Så underbart väder ute!!!!! Ska vara ute mycket idag! Är ju ledig också!

Gick upp sent 10.30. Tänkte kolla på Oprah men det var ett avsnitt i repris som visades..boring!

Igår kväll lagade Kim och jag äppelkaka, som blev riktigt otäck faktiskt. Torr och konstig.. Det blir ett nytt äppelkakerecept nästa gång!=) 

Sen kollade vi på "Survivorman" på Discovery. Jätteintressant! En man som spenderade en vecka i Alaska ensam ute i naturen. Han fick inte en enda fisk! Åt istället sjögräs och bruna alger. Uuuäärk! Man förstod hans desperation efter mat! =) I ett annat avsnitt  såg vi när han var ute i ett träsk och hittade en stor sköldpadda. Han lade hela upp&ned över en öppen eld och lät den koka! Det var chockerande=)

Skulle gärna vilja prova på något liknande själv faktiskt. Kommer ihåg när man var med i Sjöscouterna i mellanstadiet och vi var på läger och lagade mat på stormkök. Sedan åkte vi även optimistjolle och paddlade kanot. Gud vad skoj vi hade! Det var såå mysigt! =) Gillar verkligen friluftsliv egentligen...Men man har glömt mycket...Nu kommer jag inte ens ihåg hur man gör en råbandsknop eller dubbelt halvslag..Precis som alla vet vad det är, haha=)


Råbandsknop

Råbandsnopen är den knop som man oftast lär sig först i scouterna. Den används för att knyta ihop två lika tjocka rep. Man vet att knopen användes redan under stenåldern.



Råbandsknop







Idag väntar jag på samtal från Nybro VC. Ska nämligen ta ut mina p-stavar då jag blöder typ hela tiden...Är så himla trött på det!!  Det påverkar mitt humör också...Ska börja med p-piller igen..


Bye bye!

Solig och glad helg=)

Tjoho!

Helgen har verkligen varit rolig och solig kort och gott=)
Okej, kan berätta lite mer vad som hänt...

I fredags städade jag lägenheten. Åkte sedan till Kalmar och hämtade Kim på jobbet. Vi körde sedan och hämtade upp Mia J för att sedan inhandla alkohol på systemet. Skjutsade hem Mia J igen och sen hem till Nybro.
Vid 19.30 körde jag till Smedby för att hämta Lina. Sen åkte vi till Annelie, där även Mia och Jenny var. Vi kollade på "Sex and the city" -filmen och drack lite och snackade. Annelies två katter som hon skaffat var supersöta! Cindy och Ulva tror jag de hette..

Vid 23.00 körde Jenny in oss till Harrys. Där dansade vi, shottade och hade skitskoj! Vi blev allihop bjudna på tequila rose två gånger av en snubbe. Han var rätt gammal, men han hängde med några yngre killar som anslöt till vårt bord och försökte få med oss på efterfest, haha..Trodde dom ja! Men någon efterfest hängde vi aldrig med på sen=) Jag tog bussen hem vid 02.15..Skit vad dåligt jag mådde då!! Var bakis fram till klockan 16.30 igår, men det var det värt=)  Det har blivit rätt mycket Harrys på siståne, men man får ju passa på och roa sig medan man är ung och snygg *asg*

Igår kväll kom Jens hit. Jag drack bara en cider igår, var inte sugen på att vara full igen. Men Jens och Kim söp till det lite och sedan drog de iväg på en fest här i Nybro. Innan dess gjorde vi varma mackor i ugnen=) Jag lade mig redan vad 23.30...Kim kom instapplandes vid 05.30 imorse, haha! Så gissa om han sover nu? ;-)


Idag skiner solen igen, precis som den gjort hela helgen! Jag är ledig imorgon med, har haft långledigt! =)

KFF spelar idag, hoppas de vinner!! Ska snart ta tåget till Kalmar för att hämta bilen...

Bye bye

Maria Jensen 23 år igår!!

Min kära vän Maria Jensen fyllde 23 år igår!  Jag grattade dig igår men skrev ju inget inlägg! Fy skäms på mig!


Varsågoda och hylla min vän genom frossa i bilder på Maria!! =)






image314



image311

image313

image312

image315


image316













Tjejkväll!

Tja!

Ikväll ska Lina, Mia, jag och Jenny till Anneli på tjejkväll=) Vi ska se film och äta onyttigheter!=)

Idag har jag städat lägenheten, duktigt va?! =) Nu är det alltså skinande rent här!!! Härligt! 
Har även lagat mat och handlat lite..Åt vegetariska köttbullar med pasta och sås.

Kim var ute och åt på O`Learys igår med de andra teknikerna efter jobbet. Hämtade honom vid 21.10 då han kom med bussen. KFF vann matchen igår, bra jobbat! Vill gärna se en allsvensk match snart på Fredriksskans! En fotbollsmatch live är perfekt när man vill att sommarkänslorna ska uppenbara sig=)

Trevlig helg alla!



Lite bilder.....

image305

Jag och Lina i KFF-klacken förra året =)

image307


Några veckor sedan hos Jimmy på fest! Stackars Lina som får trängas med två turtur-duvor =)

image309

De förälskade=) Förra året på våren i Kalmar..



Mat!!

Det luktar underbart gott i köket, där jag sitter vid laptopen. Kim står nämligen och lagar mat=) Han lagar alltid god mat, för han är så uppfinningsrik och kreativ i köket=) Fast kreativ är han alltid annars också!

Denna veckan har jag än så länge jobbat måndag och idag, tisdag mellan 06.45-15.30. Jobbar onsdag och torsdag med. Kanske lite i helgen oxå, får se hur det blir! Isåfall blir det mycket jobb! =)

Nästa vecka på lördag ska lilla Emilia döpas. Hoppas jag kan vara ledig då!

Nu är det snart dags för maaaaat! Luktar vitlök i hela köket!!! MMmmmm....






Den nya mobilen

image303


 Sony Ericsson W910i      Min nya mobil!!


Helgen...

Tjena!

Hade ju tänkt att åka hem och fira pappa i helgen. Men det blev inget födelsedagsfirande för min far tyvärr. Han var tvungen att jobba stackarn och kommer inte tillbaka till Ronneby förrän på fredag!!

I fredags träffade jag istället Lina och Mia. Vi åkte till Ölands köpstad och kollade affärer. Sedan åt vi jättegod mjukglass!!=) Efter Öland körde vi in till Kalmar och åkte runt lite, bl. a till Slottet. Vi var riktigt flummiga hela tiden=) Sen åkte vi hem till Mia och kollade på tv och åt mackor. Vi såg "Talang 2008" och åt massa ostbollar! Farligt gott=) Mia hade även beställt massa fina kläder, som vi åkte och hämtade på Statoil. Lina och jag beundrade dem och var avundsjuka =)

Igår var Kim och jag hos Kims pappa på middag. Där var även Kims syrra med pojkvän. Vi blev bjudna på supergod vegetarisk lasagne!!  Jag bakade en kladdkaka på förmiddagen som vi hade med oss dit med.
Lite senare åkte Kim och jag till Harrys i Kalmar och bowlade=) Var jätteskoj, jag vann, hihi! Vi beställde nachos och Kim drack öl och jag coca cola (körde ju).  Var rätt mycket folk där fast det var tidigt. Sedan åkte vi hem strax innan kl 21.00. 

Idag kunde jag iaf träffa mamma och Fia och gå med dom på IKEA tack vare att jag fick lov att jobba på tisdag istället för ikväll. Schysst! =) Fia hittade en fåtölj och ett bord bl.a. Jag köpte endast en skärbräda och lite ljus. Vi åt lunch på IKEA och efteråt åkte vi in till stan och kollade inne på Baronen innan de stängde. Till sist gick vi och fikade på Cafè Dream. Det var kul att vi kunde ses!!!

Förresten! Nu har jag äntligen en mobil, en splitterny Sony Ericsson !!! Jättesnygg! Ligger på laddning nu=) Äntligen!  Min förra mobil gick ju sönder för över en månad sedan och har varit utan sedan dess! Har lagat den många gånger, så nu fick det vara nog!=)

Imon ska jag jobba mellan 06.45. Sedan blir det även jobb på tis, ons, tors...=) Ska bli skoj!!

Bye bye

Grattis pappa!

Pappa fyller 62 år idag! Många gattiskramar till dig, världens bästa pappa!!!
Grattis även till Tusse och Melissa som fyller 14 år =)



image299

En ung Kent Norman =)



image300

SKÅL!!!

image301

Ulf, pappa och mormor på min examensdag i januari.

image302

Tusse och Melissa fyller 14 år idag!

Jobb, jobb..

Hej hopp!!

Har jobbat igår kväll och idag. Igår slutade jag egentligen 21.30, men jobbade över till 22.20. Och idag slutade jag 16.30 istället för 15.30. Blir så ibland när man har fullt upp!

Känns som man inte gör annat än att jobbar=) Men det är skoj även fast det blivit mer ansvarstagande på sista tiden. Idag fick jag bl a skriva ut en patient som jag hade inskrivningssamtal med när han kom. Skoj när man får var ansvarig för hela processen=)

Eftersom jag jobbade över idag så passade det perfekt att hämta Kim från jobbet vid 17.00. När vi kom hem stekte vi hamburgare. Var vrålhunrig eftersom jag bara ätit två ostmackor på hela dagen!!!

På lördag fyller pappa 62 år, har inte köpt någon present än, bara ett kort. Får se vad det blir=) Tusse och Melissa fyller också år på lördag, de blir 14 år! 

Nu ska jag viiiiiilaaaaaa....

Solen skiner!

Strålande väder idag. Härligt!! Har precis varit på Willys och köpt linsvätska hos optikern. Det var rätt mycket folk på "stan" här i lilla Nybro=) Gick dit och hem, får passa på att njuta innan man ska iväg och jobba!

Igår åkte jag in till Kalmar. Kollade i affärer i Baronen och på stan. Hittade ett jättefint duschdraperi i olika färger på Åhlens. Körde sedan ut till City Gross och köpte mat och röda handdukar för att matcha badrumsmattan och duschdraperiet=) Blev jättefint!

När Kim kom hem åkte vi till Systemet och Lidl för att inhandla alkohol och snus. På kvällen tog Kim och jag det lugnt. Båda var rätt trötta. Men vid 20.00 tog jag ändå en promenad på ca 45 min.

Nu sitter jag med laptopen ute på balkongen och hör hur fåglarna kvittrar. Solen skiner och gräset är grönt. Hoppas sommaren blir bra detta året!!


Bye bye


Barnmorskorna!

Ikväll ska jag kolla på "Barnmorskorna" på Svt. Längtar tills det börar. Så underbart att se de förväntansfulla föräldrarna och när barnet sedan kommer ut! Andra avsnittet ikväll=) Tänk den dagen då man själv ligger där och föder, otäckt, men samtidigt en spännande tanke!

Annars har jag jobbat idag till 15.30. Åkte sedan till apoteket och köpte kosttillskott "Mitt val kvinna". Fått för mig att det ska vara bra=) Köpte även ett litet anteckningsblock som jag ska ha på jobbet.

När jag kom hem lagade Kim och jag mat tillsammans. Det blev chili con carne med spaghetti, konstig kombination men det var gott=)

Kim ligger och vilar just nu. Och jag har precis vaknat efter att ha sovit i en timme. Imorgon är jag ledig! Wiieee!!

Nu börjar "Sjukhuset" på trean, sedan "Barnmorskorna" på ettan kl 21.00. Mycket vårdrelaterat =)


Här jobbar jag=)


Jag jobbar i den rödbruna byggnaden som är längst till vänster på bilden.  Våningen näst högst upp är avdelningen. Man kan se fönstrena=) Resten av de stora byggnaderna tillhör också sjukhuset.


Bye bye!!

Tisdag..

Tja!

Har jobbat dag idag. Slutade vid 16.00. Sedan kom mamma och Fia på besök efter att de hade varit på IKEA. Vi åkte och hämtade Kim vid tågstationen och sen köpte vi smörgåstårta på Kvantum=) Var även inne i "Nybro Glasbruks affär" och köpte lite glas=) Mamma och Fia hittade varsin skål och jag två ljuslyktor. När vi kom hem mumsade vi på smörgåstårta och till efterrätt blev det äppelpaj! Nice=) Nu har de precis åkte hem till Ronneby.

I lördags kväll tog jag bussen till Lina i Smedby. Där förfestade vi och sedan drog vi in till Kalmar. Gick först in på O`Learys och köpte en cider. Sedan vidare till Harrys. Var jättemycket folk ute!! Vi hade kul och dansade typ hela tiden=) På söndagen sov  Kim och jag till typ 14.30 =) Lite senare bakade vi chokladbollar, gott!

Igår jobbade jag kväll och imorgon jobbar jag dag igen. Ledig på torsdag och sen jobb fre, lör, sön!!
Nu är jag sjukt trött, ska lägga mig tidigt!

Annars har det varit skithärligt vårväder ute idag!!=)

Bye bye

RSS 2.0