Mat

Snart matdags. Väntar på kycklingen i ugnen. Till dn blir det pasta.
Ikväll ska vi ha skoj med Mia, Lina och Mats=)


Denna satans astma!!!

Jag blir så ledsen..

Åkte för ett tag sedan till gymmet för att träna riktigt ordentligt hade jag tänkt!!
 
Men bara efter några minuter på "cross trainern" fick jag problem med andningen. Kunde inte få ut luften! Det blev bara värre och värre så jag fick avbryta. Började väsa och pipa i luftrören och började hosta för att det var så trångt!! Snacka om att man får lite panikkänsla alltså..Folk verkade tro att jag hade dålig kondis, men det är astman som ställer till det. Hade tyvärr glömt Bricanylen hemma också, åååhh, så inget hjälpte..Försökte fortsätta men det gick inte..ledsen jag blev alltså..och jag som alltid har kunnat träna helt obehindrat förut och tagit det för givet att luftvägarna fungerar som de ska...



Och det första jag fick göra imorse var att ta Bricanyl. Luftrören var trånga och det rosslade och pep. Fan säger jag..
Hur kan man liksom vakna upp med besvär bara av att ha sovit!?? Jag fattar det inte!!

Och sen när jag tagit Bricanylen för att luftrören ska vidga sig, ja då får jag hjärtklappning och blir jätteskakig, som ett nervvrak, jag skojar inte. Det är biverkningarna. Medicin för luftör/lungor aktiverar nämligen öven receptorerna på hjärtat, det lärde vi oss på ssk-utbildningen.

Är fortfarande inte van vid att jag fått astma och inte riktigt accepterat det heller som ni kanske märker..

Från en gnällande sjuksköterska!!! Men jag blir så förbannad....



Benmärgsdonator?

Hej!

Har nu fyllt i en stor hälsodeklaration..Varför?

Jo,för någon vecka sedan läste jag på Aftonbladet eller Expressen om en tjej som dör om hon inte får stamcelltransplantation. Fruktansvärt, tänkte jag!

Oftast donerar man benmärg till personer med någon blodsjukdom, leukemi m.m....

Så via internet kunde man ange sina adress och mail och nu har jag fått information och papper hem. Har nu fyllt i en hälsodeklaration på massa sidor, som jag måste skicka tillbaka. Utifrån den beslutas det om jag skulle vara lämplig. Isf får jag lämna ett blodprov, som också är hemskickat. Det skickas sedan iväg på analys. Så jag får nu vänta och se om jag är lämplig...Om man sedan skulle passa så får man komma till sjukhuset och ge blod under ca 4 timmar typ 2 dagar.

Om du också vill veta om du kan hjälpa människor genom att donera stamceller, gå in på www.tobiasregistret.se

Det är jättesvårt att hitta en matchande donator så anmäl dig du med!

Nu ska jag snart till gymmet och träna!!!

So long!!

Fredag!

Tjena!

Gick upp starx efter 07.00 imorse. Körde nämligen Kim till jobbet. Sen skulle jag träffa en tjej vd stationen kl 08.00 för att sälja en ssk-bok till henne, men hon dök aldrig upp! Konstigt! Men jag mailade henne och frågade, kan ju ha hänt något..Eller har jag blivit lurad..Men annars finns det fler som ville köpa den=)

Har precsi ätit en god apelsin och druckit snabbkaffe. Kollar på "Montel" på tv 3. Ska träna på gymmet senare..


Igår körde jag in till Kalmar, hade inget att göra. Så jag stannade i Skälby, mina "hemtrakter"  och gick en runda där, saknar Kalmar och Skälbys djur, hehe=) Sen drog jag in till stan och kollade lite, är ju bokrea nu men jag har knappt några pengar så jag köpte ingenting. Jo, en baguette på "Kallskänkan" blev det till lunch. Den var rikitgt god, kyckling med curryröra mums! Tycker det är skönt att hitta på saker på egen hand ibland...



Ikväll ska Kim och jag till Mia och Mats, ska bli jätteskoj! Längesen vi var hos er Mia=)

Trevlig helg alla!



Maria...

.....alltså jag, har namnsdag idag 28/2 =) Grattis till dig med Maria Jensen!!

Info: Maria var den 31 december 2006 Sveriges vanligaste kvinnonamn och bars av 448 449 personer, varav 81 960 personer hade det som tilltalsnamn. År 2003 fick 4 340 flickor namnet, varav 159 fick det som tilltalsnamn. I framförallt katolska länder är Maria/Marie också vanligt förekommande som mansman, oftast sammansatt som dubbelnamn. Det är över huvud taget i sina olika former den kristna världens vanligaste kvinnonamn.Namnsdag: 28 februari (sedan början av 1800-talet)  källor: www.wikipedia.se och www.alltforforaldrar.se 

image285

Mariorna =)




Kim åkte med Kristoffer till jobbet för ett tag sedan och jag kunde inte somna om.

Igår kväll var Marcus och Stefan här, det var trevligt. Vi åt varmamackor och drack lite vitt vin, dock ej Marcus som körde...

Vilken efterfrågan det är på min ssk-litteratur!!! Jag har snart redan fått 4 böcker sålda som ger mig 750 kr, skitbra ju=) Pengar är alltid välkommet!!  Tack till den som uppfann Blocket!

Vad händer idag då? Ska nog gå en långpromenad för det varkar bli fint väder idag. Faktiskt soligt ute.
Imon ska jag in till Kalmar iaf. Träffa en tjej som ska köpa en bok av mig och sedan kolla på stan, plus träna på Nautilus. Skjutsar alltså Kim till jobbet imon då. Sedan ska jag och Lina hitta på nåt!!


Vecka 9

Torsdag: Promenad, ta dagen som den kommer
Fredag: In till Kalmar, träffa Lina sen.
Lördag: Fest hos Idas pojkvän Henke i Kalmar
Söndag: Till Ronneby igen och hämta min bil!!!! Jippi!!!!!!!!!!

Vecka 10

Måndag: Inget planerat
Tisdag: Jobb på geriatriken
Onsdag: "        "         "
Torsdag: "       "         "
Fredag: Ledig
Lördag: Jobb på geriatriken
Söndag: "        "         "

Vecka 11

Måndag: Jobb på geriatriken

Sen får vi se hur resten av dagarna blir =)







Mycket gjort!

Hej igen!

Hunnit med mycket idag! Fast det mesta har varit tråkiga saker=)

Har nu städat klart, är skinande rent!

Har alltså: Gymmat, kastat soporna, tänt ljus, diskat, lagat mat, köpt alkohol på systemet till på lördag och handlat lite snacks och rostat bröd på Lidl. De ska få käka varmamackor ikväll om de vill=)

Kim står i duschen nu och snart kommer nog Marcus och Stefan....

Trevlig kväll alla som läser!

Tränat bl.a..

Har precis varit och tränat på Nautilus här i Nybro. Det var längesen!! Men skönt!!

Har även skickat iväg boken nu till tjejen i G bg som skulle köpa den. Frimärkena kostade 70 spänn!! Men det betalar hon, hehe..

Träffade Kims mamma här ute på gatan när jag kom från stan. Lustigt att man träffar  varandra så lite trots att man i princip bor bredvid varann!! =) Det måste vi ändra på tycker jag!

Nu ska jag in i duchen, sen laga mat, diska, därefter städa och göra lite fint. Kim har nämligen bjudit hit två av sina kompisar ikväll, Marcus och Stefan. Det var längesen de umgicks. Jag kanske ska överraska med lite gott, inget avancerat dock=) Varma mackor kanske? Eller scones...får se vad jag hittar på!

Nej, fy vad jag stinker svett! In i duschen nuuu!!


Ketchup eller öl??

Tjabba!


Körde från Ronneby idag till Kalmar. Hämtade Kim på jobbet och sedan åkte vi till RUSTA och köpte en ny telefon.  Efter det gick jag en runda på 1 timme här i Nybro. Fan vad blött och ruggigt det var ute, usch!

Stran innan  "Grannfejden" började blev Kim och jag sugna på pizza. Så vi åkte och hämtade två vegetariska på Juventus. Sedan har jag även kollat på "I huvudet på Gynning" Crazy och roligt som vanligt!!

Imorgon ska jag träna, städa och till posten och skicka iväg en bok till en tjej i Göteborg. Jag ska sälja en sjuksköterskebok till henne. På fredag ska jag även träffa en tjej i Kalmar som ska köpa en annan bok av mig.
Skoj att folk har sett annonsen på Blocket=)

Kim frågade mig: Vad skulle du välja mellan. Dricka fem öl eller ett glas med ketchup?

Fy, fan jag ogillar både öl och ketchup, men jag svarade ketchupen. Öl ger mig kväljningar!! Men det funkar att dricka om jag är tillräckligt full, hahaha!!


På lördag ska vi på fest i Kalmar hos Idas pojkvän Henke. Ska bli jätteskoj!!!


Gud var trött jag e nu....

Ha det bra alla!!




Dagen

Hej!

Idag har det hänt en hel del...


Dagen började med att jag fick besked om jobb i Kalmar och att jag kontaktade Infektion i K-kroa att jag ej kunde jobba där.

Sedan kom Sofia med sina kompisar Benji, Lukas och Sofia och hämtade upp mig med bilen. Vi åkte allihopa in till k-krona för att kolla i affärer. Sofia och Sofia, hihi, båda heter så, hittade kläder, men jag kollade bara runt lite. Vi fikade sedan på "Tre G", väldigt flummigt men roligt var det=)

Efter K-krona åkte Sofia, Sofia och jag till Skopunkten i Lyckeby. Sofias Sofia hittade tre par skor=)

Sen kom vi plötsligt på att mamma skulle hämtas från jobbet kl 16.30 och klockan var 16.30!!! Ooops! Så vi skyndade in i bilen och iväg till Tarkett. Stackars mamma, vi hade helt glömt det!!

Sedan åkte mamma, Sofia och jag till stan, för att mamma skulle köpa en mascara på "Svanen". Sen snabbt hem och äta lite middag och sen iväg till Kallinge för att kolla på bilen. Den var jättefin, kostar 17000 kr. Provkörde den och den kändes bra. Imon blir den förmodligen min=)

Efter det åkte vi till Maxi för att handla. Herregud vad trötta och flummiga vi var där, hahaha. Orkar inte ens nämna vilka knäppa uttalanden vi gjorde..vi var alla tre lika borta och förvirrade typ=)

Både mamma och jag älskar såna där stora runda tuggummi som man kan få från en automat för en krona, men mamma brukar aldrig våga ta från såna när hon är själv, tycker det är pinsamt. Det är ju för barn egentligen..Hehe, så hon och jag skramlade ihop alla enkronor vi hade sen satt jag där vid automaten innan vi gick ut från Maxi och tryckte ut massa tuggumi i olika färger, ca 10 st haha..Sen var vi nöjda=)
"Hur skulle det se ut om en 57 årig kärring skulle sitta där på knä och ta tuggumi. Nej det går ju inte" var mammas roliga kommentar, haha..Jag är ju dock "bara" 23 år, men jag ska fan fortsätta ta såna tuggumin i hela mitt liv hihi!!
Nästa gång ska jag nog ta en studsboll också för 10 kr=) Eller varför inte en döskallering??

När vi kom hem bakade Sofia och jag chokladmuffins. Mumsigt värre blev det! Inga vanliga muffins var det, i dessa var det hela chokladbitar i som smältes i ugnen, såå gott!!

Nu är jag helt död, ska snart sova.

Imon blir det en långpromenad, telefonsamtal till Vårdfacket och en extra titt på bilen.

Sov gott kära människor!



DENNA SKULLE JAG LUGNT VILJA  ÄGA!!!!!

Lycka!!

Kom till Ronneby igår, till ett mindre livfullt hus och tystare hus. Det var bara mamma hemma, som var lite nedstämd för att Sessan var försvunnen. Jag kollade på snöret med leksaken som hon brukade leka med och kända stort vemod. Usch, varför skulle hon försvinna..och chansen att katter kommer tillbaka brukar inte vara så stor. "Hoppas ingen har gjort henne illa" sa mamma." Nej då, det tror jag inte, sa jag" för att trösta oss båda lite. Jag gick ut en runda vid 19 tiden, en låång runda och ropade hennes namn. Det var kallt och blåsigt...Helt öde och deprimerande.. Plötsligt såg jag en katt i en trädgård, jag gick närmare, kände lite hopp.. men nej, det var inte hon. Äsch, det här är menlöst tänkte jag, hon är nog borta för alltid...

MEN.....

När jag 22.30 satt vi datorn hörde jag ett litet ynkligt pip bakom mig. Jag trodde inte det var sant! Det måste vara inbillning! Men icke! Där satt hon, lilla underbara Sessan!! Jag bara skrek rakt ut av lycka och mamma som precis hade lagt sig flög upp ur sängen helt chockad och glad!!=) Helt fantastiskt att hon är här hos oss igen! Jag hade samma kväll printat ut 8 st papper med bild och text om henne som vi skulle gå ut och sätta upp och även lagt in en annons om henne på blocket.

Men vi tror inte att hon varit ute på vift och sprungit, hon har troligen varit instängd någonstans av misstag (hoppas jag), för det luktar så i hennes päls. Typ förråd eller garage luktar det.

Så nu är allt bra igen!! Jag ringde direkt till pappa som är i Karlstad och jobbar. Han och Sofia blev också överlyckliga! Likaså Melissa ,som hade sin lek-kamrat  tillbaka igen. De började busa med en gång=) Tusse däremot spännde hotfullt ögonen i Sessan, precis som han brukar göra. Varpå hon fräste tillbaka..haha...Dom två har ingen bra relation, som ni kanske förstår=) Och snacka om att hon var vrååålhungrig!!! Hon åt som faaan!




Det verkar som att jag kommer att jobba i Kalmar trots allt=) Ska få vara där några dagar och sen om det går bra får jag börja innan sommaren!  Han skulle ringa mig i eftermiddag! Roligt roligt

Försöker få tag på avdelningschefen i Karlskrona så jag kan berätta. Hade säkert trivts jättebra i Karlskrona med, det var supertrevlig personal och bra avdelning där, synd bara att det just är i Karlskrona. Har ju mitt liv i Nybro/Kalmar, så då kan jag inte tacka nej...

Har även en bil på G också=) Det behövs om jag ska åka mellan Nybro-Kalmar..

Bye bye

Sessan är borta!

Vår lilla ungkatt Sessan är bortsprungen..Hon har inte varit hemma hos mamma och pappa på fem dagar nu..
Hoppas hon kommer tillbaka!! Saknar henne jättemycket!!


Sen har Tusse varit hos veterinären i onsdags. Han har kräkts mycket på siståne så vi blev oroliga. Det togs prover, han blev röntgad med kontrast och fick stanna kvar hos veterinären över dagen. De kunde inte hitta något allvarligt,  men nu ska han äta ett speciellt torrfoder som gör att hans mage inte behöver jobba så mycket..hoppas det blir bra med honom...Men det tror jag..

Älskar våra katter så mycket!


Lilla gumman, vart e du?? Hoppas du lever...
image284

Hjälp

Sitter jag och Kim och kollar på nu..

Sen blir det Lets Dance igen.. 

Ha en bra helg alla!

Snoken sitter här och beklagar sig över att han vill ha vita tänder. Han måste ha fått någon noja över att han snusar som tusan!! Hans tänder är väl kanske inte direkt kritvita, men han är inte direkt i behov av tandblekning. :)

Timvik på Infektionsavdelning

Hej!

Jag har fått timvikariat i Karlskrona på Infektionsavdelning 61 :-)

Jättekul!!!

Skriver mer än annan dag då jag känner mig piggare...

Bye!

Nybro

Kom till Nybro igår kväll efter jag hade varit hos Linda i 1,5 timme.
Vi satt och snackade och drack te, mysigt=)

Idag har jag varit i Kalmar och tränat på Nautilus. Sedan köpte jag mat på "SOYA", kyckling med wok, stark var den, men supergod! Efter det hämtade jag Kim som slutade jobbet 17.00. Sedan åkte vi till Netto och handlade lite..

Kim hade köpt massa gott godis i taxfreen på färjan på väg hem från Tallinn.. Jag blev överlycklig, hehe...Vi smaskade i oss en hel del igår, men ikväll blir det nog mer snaskande=)

Ikväll ska vi bara ta det lugnt. Imorgon ska jag till Karlskorna kl 13.00...Är sååå nervöööös att jag mår illa...

Ha det bra alla som läser..


Nervvrak

Kan inte sova...

Ligger och tänker...

......tänker för mycket....

Kim sover....Min älskade pokvän...

.....Varför är jag så orolig ikväll?

Söndag....

Hej!

Igår var vi i Jämjö på födelsedagskalas. Det var en mycket trevlig och rolig kväll=)
De som var där var: Ulf, Eva, Emma, Jammy, Daniel, Caroline, Isabell, Emilia, Bengt, Gunilla, Malin, Mattias, Tilde, Viggo, mormor, Magnus, Jimmy, mamma, pappa, Sofia och jag..Så vi var rätt många=)
Åt god mat, drack lite alkohol (jag drack dock inte mycket), kollade på Melodifestivalen och hade allmänt skoj.

Caroline delade ut inbjudningsort till Emilias dop som blir i april, mysigt=)
Vi kom hem efter 01.00..Jag har dock inte kunnat sova på hela natten typ, vet inte varför..så vid 05.30 gick jag upp och åt två mackor..sen försökte jag sova lite..gick lite bättre..

Vid 17.00 ska jag till Linda i Listerby. Vi ska träffas bara hon och jag, trevligt=)

Efter det åker jag direkt till Nybro. Kommer tillbaka till Ronneby sen på tisdag då jag ska vara på sjukhuset kl 13.00. Kim kommer hem från Tallin idag, han sitter på bussen nu. Längtar efter honom!!!

Ha det bra alla!

Löööördag!!



I hate how much I love you boy, I cant stand how much I need you...Lalalala, lyssnar på Rihanna och Neyo nu..så underbart fin låt....

Melissa ligger i mitt knä nu igen och spinner, hon är för mysig=)

Åt frukost vid 12.00 med mamma. Sedan kom Fia hit från sin lägenhet. Hon, jag och pappa kollade sedan lite på skidskytte, vilket inte gick så bra för Sverige=( Sex stycken bommar!! Dåligt! 

Jag ska snart gå en runda, ska nog åka till Brunnsparken och gå i solskenet. Sofia åkte ner till sporthallen för att kolla på boxningsturnering precis.

Mamma och jag gjorde cheezecake igår som vi ska ha med oss till Jämjö ikväll. Det blev fem stycken. Jag dekorerade siffrorna 24, 31, 33 på tre av dem med nötter. Det är så mycket som Fia, Daniel och Caroline har fyllt=)

Tycker  det var rätt att Herrey åkte ur Lets Dance igår...Ikväll är det andra deltävlingen av Melodifestivalen...

Ha det bra alla!!



 

Fika vid Galstjön och nya stövlar

Hej!

Pappa, syyran och jag åkte iväg till Galtsjön och fikade på eftermiddagen..Solen strålade och det var jättehärlig!!
Sedan hade syrran tittat ut ett par skor på "Skopunkten" i Lyckeby, så jag kunde ge henne dom i födelsedagspresent.

Jag blev alldeles till mig, för det fanns såå mycket skor och stövlar där! Och vår snälla pappa sa att han betalade så jag fick köpa ett par svarta skitsnygga stövlar=) Har letat efter såna överallt, både på Öland och i Kalmar! Känner mig så bortskämd!! Som ett litet barn! Man fick köpa 3 och betala för 2 så Fia hittade ett par skor till=)

Men snart får jag jobb och då ska jag sannerligen skämma bort mamma och pappa!=)

image282

Jag på pappas rygg =)


Bye bye

Melissa i mitt knä

Sitter här framför datorn med en spinnande kisse i knät. Mysigt=)

Kom till Ronneby igår kväll. Åkte först tåget till Emmabod och sedan bussen därifrån till Karlskrona, där pappa hämtade upp mig. Mamma hade köpt en landgång med massa räkor på, älskar det! Sen fick Fia och jag varsin hjärtbrosch som mamma hade köpt för 25 kr av hjärt-och lungfonden. Som en liten Valentines Day present..Gulligt..

Kvällen var annars rätt rolig igår. Pappa hade somnat i soffan när mamma höll på att vattna blommorna. Då skulle hon överraska honom lite (väcka honom) genom att hälla vatten på hans huvud. Men jag min klant började fnissa innan så att han vaknade. Snacka om att han flög upp när han såg vattankannan några centimeter från hans ansikte, hahahah!! Fan att jag började skratta!!

Nu ska jag byta om, sitter i morgonrocken...Sen ska jag ta mig en skön promenad i den härliga solen!!


image283

Några år gammal bild. Tusse är rakad och Melissa räcker ut tungan=)


Ha det gutt alla!





Självkänsla/självförtroende

Källa: http://web4health.info/sv/answers/life-assertive-right.htm

Jag tror nästan alla nån gång känner att man inte duger som man är, vill bli starkare i sig själv och få bättre självförtroende eller självkänsla..Jag sökte på Hälsa på Google och hittade denna sidan där det stod följande om självförtroende och självkänsla.....

P.S Just nu mår jag skitbra, men imon kanske mitt självförtroende är i botten, vem vet? Då kan det vara bra att läsa detta

Vad innebär det att kunna hävda sig? Hur lär jag mig att uttrycka mina behov och önskningar?
Hur får jag bra självkänsla och självförtroende?

Svar:

Att kunna stå på sig är att ha kapaciteten att uttrycka sina behov, krav och positiva eller negativa känslor, samtidigt som man respekterar andra människors gränser.

Att stå på sig innebär:

  • att våga uttrycka sina tankar och framtida idéer.
  • att kunna identifiera och uttrycka sina känslor.
  • att kunna definiera och respektera sina egna och andra människors gränser.
  • att kunna kommunicera samt lyssna på ett öppet, direkt och ärligt sätt.

Ingen människa är i stånd att uppnå dessa mål på en gång. Innan man försöker lära sig konsten att stå på sig, måste man lära sig att det är legitimt att vilja få sina behov tillfredställda, att ta sig rätten:

  • till sina egna värderingar, tankar och känslor.
  • att ändra, förbättra och utveckla livet så som man själv vill.
  • att själv bestämma hur och vart man vill att livet ska ta sin riktning, samt att kunna sätta upp egna prioriteringar och mål.
  • att inte känna sig tvingad att rättfärdiga sina känslor och uppföranden inför andra människor.
  • att respektera sina egna behov och gränser.
  • att tala om för andra människor hur man vill bli behandlad.
  • att säga "NEJ".
  • att ta sig den tid och energi man behöver för att kunna formulera tankar och idéer, innan man uttrycker dem.
  • att fråga andra människor om hjälp utan att känna negativa känslor, som till exempel skam eller skuld.
  • att göra misstag
  • att ändra sig, eller att ibland agera ologiskt.
  • att tycka om sig själv, även om man inte är perfekt.

Att få det som du vill

Hur kan du få människor att göra som du vill? Tänk först på att livet handlar om att ge och att ta. Om du gör vad andra människor vill, har du större möjlighet att få dem att göra vad du vill.

Men du tycker kanske att livet är orättvist mot dig, att du måste ge väldigt mycket, och får lite tillbaka. Det finns olika strategier att ändra på detta.

  1. Klaga, gräla, tjata, kritisera, hata, slåss.
  2. Beröm, värme, kärlek.

Generellt är den andra metoden bättre än den första. Tala tydligt och klart om för människor vad du vill. Men gör det på ett neutralt eller positivt sätt, inte på ett aggressivt sätt. Ge beröm när folk gör som du vill. Men istället för att gräla, var bara tyst när de inte gör som du vill. Detta är oftast den mest effektiva strategin.

Källa: http://web4health.info/sv/answers/life-assertive-right.htm


Eller så är detta bara en massa bullshit, vad vet jag=) Men jag ville ha ett seriöst inlägg haha..


Glad

Hej!

Försökte nå chefen på Geriatriken i Kalmar tidigare idag, men inget svar..

Och nu ringde han och vi bestämde att jag skulle ringa honom på måndag och sedan skulle vi bestämma tider då jag skulle få testa på det lite=) Glad jag blir! Nu har jag både Karlskrona och Kalmar som alternativ ju=) Och min snälla mamma sa att jag kunde låna bilen i början..så det löser sig vilket sätt det än blir=)

Nu är det bara 5 dagar till jag ska till Infektionsavdelningen i Karlskrona och provjobba, är faktiskt nervös inför det, men ändå förväntansfull!

Nu måste jag diska och packa det sista!!

Från en GLAD Mia!!



Kommer jag att jobba på sjukhuset i Kalmar.???..



Eller...sjukhuset i Karlskrona???





Kul klipp..



Stackars tjejen!!! Kolla denna...



Helt slut!

Hej igen!!

Jag var på arbetsförmedlingen, men det gick inte att få någon utvecklingsersättning. Då skulle man har varit sökande i minst tre månader och efter det börjat på någon praktik och den situationen är inte jag i. Ok, men då vet jag det. Snubben som jag snackade med var riktigt trevlig. Jag var faktiskt nervös innnan, man har ju hörts så mycket historier..

Efter det var jag på gymmet. Tränade styrketräning och lite kondition. Gutt! Sen gick jag och hemtade ut tågbijetten för att vara säker på att jag skulle få¨ut den. Och innan jag gick hem så köpte jag en färdigrätt (pasta carbonara) på Coop. Hade ingen mat hemma och ingen mening att handla när vi båda är iväg.

Har nu ätit upp allting och känner mig helt död. Tror jag tränade för hårt!! Hoppas vi ska äta något gott och energirikt hemma i Ronneby ikväll, för det känns som om jag behöver ännu mera mat=)

Gud, nu ska jag vila framför tvn, packa det sista och sist diska innan jag drar...

Happy Valentine..eller vad man nu säger..

Arbetsförmedlingen..

God morgon!

Nu sitter Kim på bussen till Sthlm. Hoppas de får kul i Tallinn! Det är ju hans jobb som bjuder=)


Jag har precis ätit frukost, kaffe och två ostmackor. ..

Ska sedan göra mig iordning och gå till arbetsförmdlingen. Ska skriva in mig och höra med dom om jag kan få utvecklingsersättning. Läste nämligen att om man är under 25 år och aldrig har varit anställd i 6 månader i sträck så kan man få det, men är inte helt säker...Låter ju skitbra om det stämmer, men det verkar inte som om många vet om att det finns!!

Efter arbetsförmedlingen ska jag till gymmet och träna. Sedan hem och äta och packa det sista.
Tar tåget till Karlskrona kl 17.24...

Får nog skynda på lite om jag ska hinna allt..

Kram

Namn..

Jag gillar namn och att kolla upp nya namn, namnlistor, att kombinera ihop nya, gamla....Vet inte varför,
men jag har alltid gillat det...

Här kommer namn som jag gillar (för tillfället)

Flicknamn

Olivia
Lydia
Nellie
Alyssa
Alva
Kitty
Salma
Savannah
Samantha
Nova-Lee
Emmi
Nin
Mathilde
Melissa
Zamina
Saga
Molly
Alice
Florence
Nikita
Filippa
Sienna
Nadine
Lova
Ellie
Elma
Tuvali
Freja

Pojknamn

Love
Mio
Sam
Ossian
Jonathan
Caspian
Milo
Kian
Liam
Zantos
Texas
Wilmer
Isidor
Zackarias
Theo
Moltas
Matteus
Didrik









Estland

Imorgon åker älsklingen till Estland, nämligen Tallinn med jobbet.
De tar bussen från Kalmar-Stockholm och sedan färjan. Han kommer tillbaka på söndag...
Får jag hoppas iaf=)

Men jag ska inte sitta här ensam och längta ihjäl mig, för jag drar till Ronneby imorgon.
Visst kommer jag längta men det blir mindre jobbigt=) Sofia, Daniel och Caroline ska jag firas på lördag...
Då ska jag ha min nya blå klänning och mitt halsband, Yeah!!!

Bild över Tallinn




So long..

Allvarligt brev

Brev från dottern...

En pappa letade efter sin dotter och fann ett brev på hennes säng. Med värsta föraningar läste han brevet med darrande hand.

Kära Mamma och Pappa,
Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän.
Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel!
Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig.
Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om eftersom det även används inom sjukvården).
Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som helst.
Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det.
Ni behöver inte ora er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!!!
Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, ett kan knappast bli bättre!).
Oroa dig inte Mamma - jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv.
Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn.

Puss Puss
Emma

P.S
Pappa, detta var inte sant - jag är faktiskt bara över hos Sandra och kollar på TV. Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än, som du uttrycker det,
- ATT SVERIGE FÖRLORAR PÅ SATANS STRAFFAR!!!

Porrig



En okänd kille skrev till mig på MSN precis och sa att min bild var porrig! Hahaha!!
Tycker inte jag, mer festlig i så fall. Men ok, jag är väl visst porrig. Kanske ska byta bransch..SKOJA



image281

Abort

Varje år görs 30 000 aborter i Sverige, rätt mycket!!

Jag anser att det är upp till kvinnan, man kan inte tvinga någon att behålla ett barn..

Vad tycker ni/du??


Roliga frågor=)

 1.vad heter du? Maria Elisabeth
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Nelli
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Martin om jag blev kille. Maria var det enda alternativet som tjej.
4. vilket stjärntecken är du? Stenbock
5. vilken årgång är du? 84:a
6. vart bor du? Nybro
7. bott utomlands? Nej, bara på semester
8. flyttat antal gånger? 4 ggr
9. vart skulle du vilja bo? Nya Zeeland kanske
10. vilken skolklass? Nyss gått ut högskolan
11. vad vill du bli när du blir äldre? En duktig sjuksköterska och sedan kanske distriktssköterska

UTSEENDE
1. hur lång är du? 175
2. hur mycket väger du? 71 kg
3. hårfärg och frisyr? Ljusbrun, vågigt, nästan till axlarna och lugg
4. ögonfärg? Blå
5. mest nöjd med? Mina ögon och håret
6. minst nöjd med? Fötterna
7. skostorlek? 40-41
8. glasögon? Ja samt linser
9. har du några piercingar/tatueringar? Nej

FAVORITER
1. filmer? Dead man walking, The brave one, I am legend..
2. låtar? Många..
3. årstider? Sommar och vinter
4. mat/dryck? Grillat, tacos, vatten, mjölk, cider
5. djur? Katt
6. färg? Röd, blå, svart, turkos
7. parfym? Britney Spears nyaste
8. tv-program? Oprah, dokumentärer m.m.
9. ämne i skolan? Idrott och italienska
10. sysselsättning? Träna, kompisar, festa, tv, promenader

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? Svart
2. vad använder du just nu för skor? Svarta vanliga och ibland de med klack
3. favoritfärg på kläder? Svart, vit, grön, brun, blå
4. favoritmaterial på kläder? Bomull och satin
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Ny bikini
6. favoritaffärer? H&M, Vero moda, Kompaniet, Wedins, Carlings
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Just nu inte mycket 0-200 kr..
8. favoritmärke? Inget särskilt...
9. vad har du för byxstorlek? 38/40 typ
10. vad har du för tröjstorlek? 36/38

DITT RUM (blir sovrummet då)
1. stort, litet eller mitt emellan? mitemellan
2. vilken färg på tapeterna? ljusa
3. vilka färger går rummet i i övrigt? rött, vitt, svart..
4. favoritmöbel i rummet och varför? Sängen
5. vad vill du ändra där inne? Få bort soffan som står framför garderoberna just nu!
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? Nej
b) video/dvd? nej
c) dator? Ja
d) stereo? Ja
e) telefon? Nej
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Gatan, trottoar, bilar, hus, träd
8. vad gör du oftast i ditt rum? Sover, klär mig och annat, haha
9. vem förutom du brukar sova i din säng? Kim
10. favoritpryl i rummet? Sänglamporna och vasen med de vita tygblommorna i fönstret

BLANDAT
1. vad heter din morfar? Han är död, hette Gunnar
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? Nyckel
b) skolväska just nu? Har ingen skolväska
c) handväska eller liknande just nu? Planbok, mobil, penna, astmaspray, borste
3. vad är du beroende av? God mat och Kim
4. vilket land kommer du i från? Sverige
5. vilken sorts lipsyl använder du? Behöver inte lypsyl..
6. vad tror du på? Mig själv,hehe
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Ingen
8. vad köpte du senast? En tågbiljett
9. har du nåt husdjur? Nä men skulle gärna vilja ha
10. vad bor du i? Bostadsrätt

GREJER
plånbok: Svart, rätt stor
tandborste: Grön och vit
smycken: Just nu ett silverhalsband och stora silverörhängen
solglasögon: Hatar solglasögon
underkläder: Just nu vanliga trosor, annars string, svart bh på mig..
nagellack: Knallrosa

Hello kitty

Söt ängel...

image280

Dagens lunch..

Blir en sen lunch för mig idag, eftersom jag gick upp kl 12.30=)
Äter just nu müsli med mjölk och banan, riktigt gott och känns bra för magen. Kanske mer likt frukost än lunch egentligen=)

Kim kommer snart hem, ska laga lite middag åt honom..hmm..vet inte vad bara..

Var ute och gick en långpromenad innan i 1 h och 15 min, så härligt! Blev t.o.m svettig! Efter det diskade jag gårdagens disk..

Kim och jag blev sugna på pannkakor igår kväll. Kim stekte dom och de blev skitgoda=) Vi åt upp alltihop på en gång, vi är så glupska bägge två, hihi..

Bye so long..

Shopaholic

Hej!

Kollar just nu på Oprah! Det handlar om en kvinna som shoppar och shoppar och hon mår verkligen dåligt av det efterhand, hon är helt besatt. Det är saker överallt i hennes hem! Helt sjuk!! Fattar inte hur man kan göra såå..
Men det är ju ett beroende tyvärr...ja kära människa..stackarn säger jag bara...Om hon nu har kunnat köpa på sig så mycket, varför inte köpa något vettigt istället för bara massa skitsaker och skräp..Aja, nu ska jag fortsätta kolla..

Oh My Good! Nu får man verkligen se hur det ser ut hemma hos henne... Shit!!! Har aldrig sett så mycket saker!!!!  Sakerna är staplade på hög, man kan inte ens se möblerna...

Jag menar, saker betyder ju ingenting..Man kan inte köpa sig lycka liksom...Det borde väl vem som helst fatta..
Ok, om man köper något ibland, men hela tiden...Dette är INSANE, minst sagt!!

Lycka kommer inifrån, från upplevelser, nådda mål, fran andra människor..Inte från saker, materiella ting, saker är DÖDA ting som man inte kan ta hjälp ifrån, inte komunicera med, inte skratta ihop med..Saker är bara saker...Det är inget levande...Man mår bra för stunden men sen då??



Måste kolla vidare...

Bye bye

Besatt...

Ja, jag är faan besatt av kändisar!!
Nu är det Gynning på kanal 5, hon är alltid lika wild and crazy!! För att inte tala om vacker!
Jag hade inte haft något emot att oxå festa loss i Moskva, verkar ju ascoolt=)


Snygga kläder!




Detta skulle jag lugnt kunna tänka mig att äga=)

Bygglov..

Sitter och kollar på "Bygglov" nu. Det är riktigt roligt och intressant program tycker jag. Särskilt Matte är intressant...Är ju inget fel på honom direkt, hahaha.Nä men seriöst, de verkar ha så kul ihop när de jobbar och det är en så härlig schargong mellan Matte, Mija och Willy..dom e helt enkelt sköna ihop=) Jag sitter och småfnissar hela tiden åt deras skämt och lustigheter som de gör..haha, jag e ju patetisk!!

De tre små byggvännerna

Willy Mija och Matte. FOTO: Dan Kullberg/TV4


Tränat

Har varit och tränat motion på gymmet, skithärligt!
Imon ska jag träna igen, fast styrketräning.
När jag kom hem skyndade jag mig att diska upp allt och laga mat till Kim kom hem=)
Husfru eller vad?=) Det blev iaf pasta med quornfilè till mannen och jag äter gårdagens mat,
alltså kyckling och ris och bearniesåsm till bägge. Gott var det!

Nu ligger vi i sängen och vilar. Kim har beundrat min nyinköpta väska och konstaterat att det är äkta skinn.
Han undrar vad det är för djur, hmm...Och jag tänkte inte ens tanken att det var äkta när jag köpe den..Men, vafan,
jag bär iaf inte päls..Det är väl värre? ....Haha, det säger jag bara för att jag inte ska ha dåligt samvete över att jag har ett dött djur hängandes över axeln...Det djuret var nog ändå ett riktigt fult och ont djur ska jag nu intala mig..=)

Jahapp..vad ska man hitta på resten av kvällen tro?...
Det blir nog tv och även surfa runt på mina favoritsidor på nätet som är dessa:

www.aftonbladet.se
www.familjeliv.se
www.blogg.se
www.expressen.se
www.blarf.se
www.hotmail.com
www.designonline.se
www.adlibris.se
www.tradera.se
www.jesper.nu
 

Bye bye


Åh gud!!

Vilket spännade avsnitt det var på "Cityakuten" idag!! Måste se nästa avsnitt!

image279 

Dr Kovak, Carter och Lockhart...

 



Men nu ska jag inte sitta här på mitt feta arsle och slöa, nu ska jag cykla iväg till gymmet och svettas!=)

Vart får jag energin ifrån? Har ju bara sovit 3 timmar inatt...Det är nog kaffet=)

Ciao!

Konstig dag!!!

Hejsan!

Har varit i Kalmar idag och då råkade jag ut för minst sagt underliga saker....

Först på morgonen var jag på vårdcentralen. Kom dit väldigt tidigt så jag väntade såklart länge. Från väntrummet kunde jag höra hur sjuksköterskorna var sura, speciellt en, hon verkade bara klaga hela tiden sa "varför har ingen gjort detta?" "jaha, och vem ska ta blodtrycket.ååå..suck..suck"...Herregud, tänkte jag, hoppas inte jag ska träffa någon av dem! Men jag hade tur, fick en snäll syrra=)

Visst de får gärna klaga om de vantrivs på sitt jobb..Men jag fattar inte hur man kan klaga högt med öppen dörr när fikarummet ligger bredvid väntrummet..så osmart..



Efteråt gick jag lite på stan, men affärerna hade ju inte öppnat än, så jag slog mig ner på ett fik och drack kaffe och en ostfralla till det. Satt där rätt länge, minst en halv timme för att tiden skulle gå..

Vid 10.00 gick jag till Vero Moda, där jag hittade en superfin blå klännig som kostade 299:- Perfekt för jag hade presentkort där på 300 =) Kommer använda den sååå mycket i vår och sommar!!

På H&M inhandlades ett snyggt halsband för 39 :-

Sen var jag bara tvungen att köpa en ny väska, den jag brukar ha är för liten.
Hittade en underbar ljusbrun och stor väska på Wedins för 350 :-   (Den kunde jag köpa tack vare min mor)

Med i radio...
När jag var på Baronen hände den roligaste saken..Jag satt och väntade på en bänk att Kim skulle komma ut från jobbet, så att vi kunde luncha ihop..Då kommer det fram en man från "Sveriges radio" och frågar om han får intervjua mig" . "Visst" svarar jag. Han undrade om jag trodde att telefonkatalogen skulle finnas om 10 år. Jag svarade att jag trodde kanske det men att folk mindre och mindre kommer att använda den och att jag själv knappt använder den..kollar på hitta.se och eniro...något sånt sa jag...aja..hann riktigt tänka på vad jag sa..
Men tycket faktiskt det kändes rätt coolt att vara med=)  Om min kompis Charlott läser detta så kommer hon nog bara skratta, för hon har nämligen praktiserat på radio och gjort egna intervjuer..det är Coolare!!!



Snattare..
Sen hände en till märklig sak när jag var inne på "Aima" och provade kläder. När jag stor i provhytten så hör jag hur butiksbiträdena stoppar en tjej. Tjejen blir upprörd när de hävdar att hon tagit ett plagg. Men sen måste hon visa väskan och där i ligger en tröja, snacka om pinsamt för henne!! Tjejen frågade "Hur länge ska jag stanna här nu då?" "Tills en väktare kommer" svarade ett av butiksbiträdena. Haha, rätt åt dig din jävel, tänkte jag, sen gick jag ut...

Nu sitter jag och kollar på Oprah och tänker på denna konstiga dag som passerat hittills...Senare ska jag iväg och träna...


Bye bye

Att sova eller...

...eller inte sova...

Lade mig vid 01.00. Kim hade då sovit i tre timmar.. Men sen vaknade han och vi började snacka.
Vi snackade verkligen om allt möjligt..Plötsligt kom Kim på att han var hungrig...Så jag följde med honom ut i köket där han bredde sig några mackor..Jag gjorde grönt te åt mig, gott..Och nu sitter vi i vardagsrummet efter tre på natten vid varsin dator som vanligt..

-Vi måste sova nu Kim
-Ja det måste vi..halv fyra snart..Kattafuckingstrofff!!
-Mmm..

Sen fortsätter vi datanörda iaf...hehe....snacka om att man är beroende...

Fruktansvärt..

Detta är bland det hemskaste jag läst...lipade medan jag läste...Så om du har en stund över, ta dig gärna tid och läs denna tjejs berättelse om sitt liv...Man får rysningar..

www.socialombud.se/berattelse/tessan/index.ht...


hatar kall luft

Kom just in efter en promenad på 40 min. Det var skönt i början, men luften var så kall att jag fick astmatiska problem. Fick svårt att andas ut luften, det började pipa och blev bara jobbigt..jävla kalla luft!

Sjukt att luften kan påverka så mycket egentligen, men så är det...Jag måste bara bli bättre på ett bära med mig Bricanylen, så att jag har den till hands hela tiden..

Bricanyl är alltså astmamedicin som man andas in via en inhalator slm vidgar luftrören..Så det ska faktiskt bli skönt att komma till doktorn imorgon. Har ju nu varit så duktig och f yllt i "andningsschemat" i tre veckor 2 ggr/dag..


Bye bye

Lättare

Kim kom nyss hem och livet blev genast lite bättre=) Han hade köpt med sig godis, en dubbeltwix och en dubbelsnickers som vi nu har ätit upp innan maten=) hehe..Men såå gott det var och det förhöjde mitt humör flera nivåer upp! Tack älskling!

Kyckligen är snart klar i ugnen och riset står och kokar på spisen. Mmm, det doftar gott i hela lägenheten!
Ikväll ska jag se "Unga mödrar" och "Sjukhuset". Just nu visas "Home Make Over Home Edition"...

Ska kolla till maten nu..




Hjälp mig!!

Jag är så UTTRÅKAD!!!!!!! Vad ska jag göra?
Det finns ju inget att göra juh...

Har bara gjort tråkiga saker idag..Har bäddat, plockat undan grejer..kollat på tv, surfat runt på internet, kollat ut genom fönstret och suckat för att det aldrig är soligt..kollat i kylskåpet och konstaterat att det inte finns något jag vill äta...suckat lite till...suckat ännu mer....


Träna är jag inte heller sugen på att göra...

Slutsats: Maria Norman har inget liv förutom på helgerna då hon dricker alkohol och förtränger verkligheten!! Hahaha!!

Nä så farligt är det inte egentligen, men när man har mens måste man få överdriva, för då är ju ALLT SKIT=)


Får trösta mig med en supergullig bild...

image277


Ny vecka..

Jaha, då är det måndag igen..Trist, för då är jag hemma själv medan Kim jobbar...Går fortfarande i nattlinnet, rätt skönt....Kollar på Cityakuten just nu..ska nog ta en promenad senare...

Imorgon blir det gymmet efter jag varit på Vårdcentralen..Ska dit kl 9 så jag åker med Kim och Kristoffer på morgonen. Kan ju passa på att gå lite på stan i Kalmar. Tar med mig presentkorten, för pengar har jag inte mycket av!! 

Till helgen ska vi fira Sofia, Daniel och Caroline i Jämjö. Det blir typ hela släkten..

Kram


Bilder från igår=)

Nu har jag snott bilderna från Mias blogg som hon tog på festen igår=) Hehe, men jag tror inte du blir arg Mia ;-)
Vilken snyltare jag e!!!

image256

Jag i köket

image257
 Jensen och Bladh

image258
Norman och Jensen

image259

Ida och Mia J

image276

Lina Eliasson

image260

Kortet jag fick av Lina=)

image261

Ida, Mia J och Mats

image262

Vilken bild,haha

image263

Fick visa upp ssk-dräkten

image264
Mia J i närbild


image265

Mia i hennes skitsnygga klänning!

image266

Mariorna är crazy!

image267

Vill någon smaka på oss!?

image268

Ida är glad

image269

Lina och Kim dansar runt

image270

Kim fortsätter dansen själv..

image271

Mats och ida i köket

image273

Mats sover..Zzz Zzz




Middag

Har precis ätit vårullar, ris och wokade grönsaker, så gott det var! Men jäkligt starkt!

Tycker ni har slutat att kommentera mina inlägg? Kom igen, kommentera mera=)

Frågor

Ålder: 23 år och 1,5 mån
Beskriv dig själv med tre ord: Rastlös, snäll, effektiv..
Ställen du bott på: Ronneby 19 år, Kalmar-oxhagen 1 år, Kalmar-tegelviken 1 år, Kalmar-skälby 1 år, Nybro 3 mån..
Har du en bästis? Har flera nära och bra vänner..
Husdjur? Tyvärr allergisk. Men hos mamma  och pappa tre katter, Tusse, Melissa och Sessan
Provat droger? Nej
Sovit i husvagn? Ja, är ju jättemysigt
Varit i USA? Nej men ska besöka det i framtiden..
Snowboard eller skidor? Skidor
Ålder vid sexdebuten? 16 år och 7 mån
Det värsta du vet? Krig, övergrepp mot barn, djurplågera och massa mer..
Hallonsylt eller Jordgubbsylt? Jordgubb
Pizza eller kebab? Pizza, Capriccioza
Har du sett en död människa? Ja flera stycken
Tror du på gud? Nej jag tror bara vi själva kan påverka våra liv, ingen högre makt..
Favoritartist? Finns många..Brittan, Akon, Justin, Daughtry, Laura Pausini m.fl.
Antal förhållanden? Mitt tredje nu..
Vilken musik lyssnar du på nu? Bruset av Kims dator, hehe..
Kan du visa dig osminkad? Ja det kan jag
Vad får du komplimanger för? Ögonen, rumpan..
Gillar du skaldjur? Ja, räkor och kräftor är gott
Mac Donalds, Max eller Burger King? Max helt klart
Har du någon fobi? Ja, trängsel kan ge mig panik, stora spindlar,
Har du varit på bröllop,begravning, dop? Ja, 4 begravningar,1 Bröllop och 3 dop.
Varit otrogen/ blivit bedragen? Både och..
Varit gravid? Ja..tyvärr...
Är du förlovad? Nej, men det kommer senare...
Vilken är din hösta dröm? Få ett lyckligt liv..(Barn, bra jobb, hus, giftermål, ha hälsan) Och mina nära likaså..
Gått på dagis eller dagmamma? Dagis
Vad åt du senast? Två ostmackor och ett ägg
Har bra självkänsla och självförtroende? Självförtroendet är bättre än självkänslan..
Vad ville du bli för yrke som barn? Veterinär, polis, kirurg
Brytit något ben i kroppen? Nej tack o lov!
Genomgått en operation? Ja, har opererat bort tonsillerna..
Har du vunnit en storvinst på lotto? Nej, spelar inte heller..
Favoritvprogram? Oprah, Sjukhuset, Insider, Bygglov, Unga mödrar, Lets Dance m.m... 
Är du med i någon förening? Nej..men har varit i flera stycken..
Vad har du på dig just nu? En handduk och trosor (har duschat)
Är du nöjd med din kropp? Ibland och ibland inte..
Vad ska du göra efter du svarat på frågorna? Ta på mig myskläder och laga mat...


Kopiera gärna frågorna och svara du med!!!



Hello Kitty


Mia J har en jättefin necessär med Hello Kitty! Jag vill med ha någon pryl av det märket, för det är så sött=)

Så länge kan jag ladda upp en söt bild..



Sköna söndag

Har sovit sjukt länge denna söndagen med, så härligt!!

Det blev lite festande igår, men inte så att vi var aspackade, utan det var mest en trevlig och skön stämning=)
Först kollade vi på Melodifestivalen.


Jag hejade på The Poodles och E-type och Amy Diamond. Den sistnämnda gick ju vidare till Globen tillsammans med Christer fucking Sjögren! My good! Han får bara inte vinna allt!!

Lina hade med sig examenspresenter till mig, så snällt! Fick en jättefin svart väska och en bricka med en stor skål och två små skålar på sidorna som man kan ha typ dipp i.

Tack så mycket Lina
. Fick även ett gigantiskt kort med ett katthuvud=)

Kvällen fortsatte sedan med ölspelet, charader och tror det eller ej Titanic...

Vi råkade se att filmen visades så vi tjejer var bara tvungna att se en liten bit av den, nostalgi ju=) Men det slutade med att vi såg en STOR bit av den ist. Kim och Mats var lagom roade, hehe..

Vid 00.00 följde jag Ida till busstationen. Lina blev hämtad av sin mamma strax därefter och Mats och Mia sov över..

Vi fyra som var kvar var uppe till ca 03.00...Spelade lite Vem vill bli miljonär..sen var alla skittrötta....

Alla utom Kim, som tyckte att nu skulle vi festa fram till klockan 09.00, för det brukar han och Jens göra...men vi lade oss iaf=)

klart

Hej!

Kim fixade avloppet till handfatet som det  var stopp i och jag städade toan..Äntligen klart!
Nu slappar jag framför tvn i myskläder, det är nån film med Goldie Hawn och Bett Midler på 4.an..
Åt maten sen igår, chili con carne (vegetarisk) mums!!

Äter mycket mindre kött nuförtiden..har mest ätit lax, kyckling och quornprodukter på siståne..Känns faktiskt rätt bra och jag tycker att jag mår bättre av det..Är inte dirket sugen på ICAs köttfärs efter skandalerna och sedan är cornfärsen mycket fräschare, godare och håller längre, plus nyttig=)  Lite halv-vegetarian skulle man säga att jag blivit...Men det är ju inte så konstigt, med tanke på att Kim är det, och jag tycker för det mesta att hans veggiemat är godare än min..Så vi lagar mycket vegetariskt..utan att jag ens tänker på det..

Nu ska jag fortsätta slappa och bara njuta av att det är lördag och att vi kommer ha skoj ikväll!!


Städar..

Nu har jag..

* Diskat
* Dammat
* Dammsugit
* Putsat fönstren och speglar

Det känns att man är i gasen när man kommer igång, det känns inte ens jobbigt, faktiskt rätt avkopplande att städa....Kim gick upp för en stund sedan och står i duschen nu, vilken tur för honom, för det finns lite kvar att städa, hihi..

Bild på Kim från min förra lägenhet i Kalmar. Så härlig bild!! Han är UNDERBARAST i världen!! Han gör allt för mig och jag gör allt för honom!!  Har aldrig älskat någon sååå mycket!!!!
image255

Nostalgi


TRASDOCKORNA

Åååh!! Kommer ni ihåg dessa söta små dockor!! Jag älskade detta programmet när jag var yngre.
Detta är dock bara låten som spelas i detta klipp..Har för mig att de visades mer bilder på dockorna när det gick i Sverige..detta är nog den engelska tv-versionen, fast med svenskt tal..
Men vad hette dom igen? Bella, Påsen och Theo kommer jag ihåg att några hette..Vilka var det mer?

Kolla och njut, hihi!!





Den perfekta rumskamraten

Läste detta i Aftonbladet

"Den 70-årige mannen hade ingen anledning att klaga på sin rumskamrat. Han gjorde inte ett väsen av sig.

Snart visade det sig att han varit död i minst åtta år.

Det var när grannarna i huset i Bristol, södra England, började klaga på konstig lukt som polisen genomsökte lägenheten. Man fann då rumskamraten, som också var i 70-årsåldern, liggande död på en soffa, skriver AP."
 
Snacka om sjukt!!!


Mensmia

Hej hopp!

Sitter på nu framför tvn och kollar på Bygglov. Kaffet bryggs ute i köket och Kim ligger frotfarande och sover.
Idag ska vi städa lägenheten och göra fint. Sen behövs det diskas också.
Vid 19.00 ska jag möta Mia o company vid stationen.

Igår kväll såg jag en film om kriget i Vietnamn "Plutonen". Riktigt spännande! Var från 1986 och hade fått 4 Oscar.
Kim orkade inte se filmen. Åt grillchips med dipp och godis till, var så jävla sugen!! Jag cyklade klockan 23.00 till Statoil för att stilla mitt sug, haha! Men det berodde visst på en sak...

Jo...Hela dagen igår kände jag mig lättirriterad och frustrerad och grymt chokladsugen..Jag tyckte det gjorde ont bara Kim nuddade mig, haha... Kim trodde att jag skulle få mensen idag, men jag trodde det skulle dröja lite.. 
Han hade rätt! Bläää! Så idag är jag riktigt mensig..äckligt.hehehe..Vilket otrevligt inlägg det blev=)

Nu är kaffet klart!!

bla bla

bl bla bla blaaaa

Mis revansch

Oj, oj Mi dansade verkligen häcken av sig ikväll!! Bäst var helt klart Mat-Tina!! Nu tror jag istället att Dilba åker ut..


Grymtande grisar och bröllop..


Har nu varit på Systemet och köpt en bag-in-box vin, 8 st öl till Kim och 3 st cider till mig. Ska dricka det imon..

Lets Dance ikväll. Vem åker ut tror ni? Jag tror Mi Ridell ryker faktiskt...



De snyggaste dansparen



Så söta. De skulle vara ett snyggt par!





Carin da Silva och Matte åker snart till Brasilien ihop. Hon skulle följa med på Mattes kompis bröllop, hmm, undrar vilka som vill gifta sig egentligen..flirtar ju hela tiden=)   (De har partners bägge två)



Den ambitiösa Lampenius i en uppochnedvänd värld.




Mitt namn är Tony Rickardsson.. å jag e int bitter =) Kolla bara på min nya tjej, hehe..




"Jag tycker jag hörde en gris"  Citat från Carl-Petter förra fredagen. Han saknar nog sina grisar så mycket att han får rösthallucinationer i form av grymtande grisar, hehe...











Simmat

Har varit och simmat, jätteskönt som vanligt=) Men första gången jag simmade här i Nybro, kostade 32 kr.
Var vrålhungrig efteråt, så när jag kom hem lagade jag Chili con carne. Åt i stora lass=)

Ska iväg till systemet sen och köpa alkohol tills imon. Ska nog ta och gå in på Lidl samtidgt och köpa chips och snacks. Måste även köpa pizzadeg. Kim och jag ska göra pizza ikväll.
Fast nu ska jag ta det lugnt ett tag, är helt slut i kroppen!!!

Imon kommer Mia, Lina, Ida, Annelie och Mats, yeah!


Nybros simhall


Så glad=)

Hej!

Gissa vad??!!
 
De ringde nyss från sjukhuset i Karlskrona och undrade om jag fortfarande var sugen på att jobba där. Jag sa självklart ja, men undrade om de inte ville träffa mig först. Och då sa hon att jag gärna fick komma dit och vara där några dagar för att kolla läget och se om jag kommer att trivas! Så jag ska dit snart, den 19/2-21/2! Det lät väldigt lovande.

Och sen en sak till..om jag skulle få jobbet i Kalmar så måste vi ta ett lån på en bil för det går inte att pendla..Tidigaste tåget går 07.24 och bussen 06.00-06.55. Och det funkar inte, för man börar jobba kl 06.45 när man jobbar dag.. Bussen från Ronneby till sjukhuset i Karlskona tar bara 23 min och då kommer jag i tid..

Så jag hoppas nästan på att få jobba i Karlskrona=) Det trodde jag aldrig att jag skulle säga..

Varit inställd på Kalmar hela tiden ju!  Men vi får se hur det blir=) Inget är ju klart än!

hej..

Hej!

Vad gör alla nu?

Har nyss ätit kräm och knäckekemackor.......Fan vad konstig texten ser ut..Irriterande

Grattis Mia!!

Måste skriva och gratulera Mia J till viktminskningen!
Fan vad du jobbar hårt, sliter och är såå duktig!!
Grattis kompis, du är värd all support i hela världen!!!!!


Har nyss varit ute och gått i 1h. Nybro är helt dött på kvällarna såhär dags.
Man ser ju inte en enda människa att det blir kusligt!
Och när jag kom in sa Kim att jag luktade brandrök i håret. Och det stämmer!!
Luktar skitäckligt verkligen!!=) Måste tagit lukt från några hus som eldade, men rikitgt weird egentligen!!



Rosa naglar



Har nu målat naglarna i exakt den rosa färgen som är näst längst ut till vänster. Har samma flaska och samma märke=)  Kul att veta eller inte!!

Kollar på MTV Punk`d just nu, skoj, skoj.  Har precsi ätit mat: Pasta, kidneybönor, keso och majs. Ska snart ner i tvättstugan igen...Senare blir det en promenad..

So long..

Tvättar..

Håller på att tvätta nu....Det blev av till slut...

Imon ska jag:

* Till Kalmar och kolla på Veromoda och H&M, har presentkort där.
* Systembolaget och köpa cider och öl.
* Städa
* Träna
* Se Lets Dance


Förresten, Mia, Lina eller Ida, har nån av lust att ses en stund imon om ni hinner?? Ska ju ändå till Kalmar..

Bye



Sovit, sovit och sovit

...Det har jag gjort jävligt länge nu!! Man vad gör man om man inte har något liv=)
Somnade vid 00.30 igår och vaknade vi 08.00. Gick upp och åt fil med müsli.
Tänkte gå ner till tvättstugen direkt, men icke. Jag gick och lade mig igen!! inte likt mig...
Och nu har jag sovit fem timmar till, sammanlagt 13 h, klockan är nu 13.30. Såå skööönt!!

Jag ska nog anställa ett hembiträde så att jag bara kan sova och sova=) 

Ska nu sova lite till...SKOJA bara=)


Såhär brukar Maria Jensen sova. Hon kan hålla andan under hela sömperioden, det ni!!=)

image252

Lustig fråga från Snoken

Konversation mellan Snoken och Maria:
- Älskling, hade du älskat mig mer om jag kom från Hallstahammar, alltså ursprungligen från Hallstahammar?
- Nej det är klart jag inte hade... varför undrar du det?
- Jag tänkte tänkte på Norrland å så, samma blod å så, samma trakter...
- Men älskling... du är galen. Det ligger ju i Västmanland.

Totalt ointressant inlägg om mopednörden snoken

Snoken är på jakt efter en moped nu till våren och råkade snubbla på en katalog som listar alla som säljer mopeder och EU mopeder i hela Sverige. Man kan tex lista de som säljer mopeder i Stockholm, mopeder i Göteborg och tom mopeder i Kalmar. Jävla smidigt för Snoken som samlar mopedhjälmar och blivit total mopednörd på sistone.


varit ute...

Hej!

Har precis varit ute här i Nybro och gått en promenad på 45 min i rask takt. Jag fick håll, för jag gick så fort efter maten, aj, aj. Ska vänta lite längre nästa gång=) Men det var skönt ute. Inte speciellt kallt och efteråt mår man så bra och är stolt över att man gick ut=)


Klockan 19.00 är det "Unga mödrar" på kanal 5. Brukar följa det. Vid 21.30 är det "Dubbat " i Svt=)
Skrattar alltid till det!

På lördag kommer Mia, Mats, Lina, Anneli och kanske Katrin hit. Då ska vi festa lite!!=) Det var längesen vi i det "gamla gänget" festade ihop. Ska bli skoj! De sover även över här med.

Nästa vecka har jag tänkt åka hem till Ronneby några dagra. Det blir nog efter läkarbesöket. Då får jag nämligen svar på om det är astma jag har eller ej.

Imon ska det tvättas. Bokade för hela dagen, hehe!




Questions...

HAR DU NÅGONSIN


blivit kysst:
Ja d e klart=)
ätit sushi: Ja, usch!
stått på scen: Ja
blivit dumpad: Nja..
varit ihop med någon som varit otrogen: Nja..nästan..svårt att förklara här=)
varit med om en bilolycka: Nej, ta i trä!
klättrat på berg: Ja, som barn


ANTINGEN ELLER
kallt eller varmt: Varmt

spets eller satin: Satin

blått eller rött: Rött
regn eller snö:  Snö
ull eller bomull: Bomull
rosor eller tusensköna: Rosor
vår eller höst: Vår
historia eller vetenskap: Hm, båda

matte eller engelska: Helt klart engelska


MOTSATTA KÖNET
gillar du någon just nu från det motsatta könet:
Min pojkvän

vet den om det: Oh jaa!
gillar någon annan dig just nu: Pojkvännen

vad tittar du på hos en kvinna/man: Personlighet och utseendet

INOM DE SENASTE 48 TIMMARNA
har du haft ett seriöst samtal:
Ja, med mamma

kramat någon: Yes
kommit sams med dina föräldrar: Vi är sams alltid typ
bråkat med en kompis: Nej

GILLAR DU ATT
ge kramar:
Absolut!
ge massage: Ja, men gillar bättre att få, haha=)
gå promenader i regnet: Inte direkt

ÖVRIGT
svär du för mycket: Nej
när duschade du senast: Igår, efter träningen
vilken färg är det på dina byxor just nu: Blå
vilken låt lyssnar du på just nu: Ingen, tv e på.
vad var det sista du sa: Jag ska bara svara klart på dessa frågorna älskling.
vad är brevid dig just nu: Glasbord
hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Behöver inget.
vad var det sista du åt: Potatisgratäng
hur är vädret just nu: Blött, mörkt och kallt.
vem pratade du sist med på telefon: Mamma
vad gör dig glad: Att må bra, skratta.

vart skulle du vilja åka: Massa ställen
för att shoppa: New York
för att festa: Ibiza kanske..
för att ha sommar: Nåt varmt ställe bara.
vill du ha barn: Ja, 2-3 st.
vad ska dom heta: Molly, Saga, Sam, ...finns många namn..


Mätt och belåten..

Mmmuuums, nu har vi avnjutit en utsökt potatisgratäng! Var verkligen gott! Vi gjorde en stor gratäng, bra, för då räcker det till imon med=) Potatisgratäng är ju inte bara gott, det är billigt att göra oxå!

Oprah var verkligen intressant idag. Men orkar inte skriva vad det handlade om. Ni som såg det vet ju iaf..

Nu ska jag slappa lite framför laptopen. Sen blir det en långpromenad på ca 1 h!




Smaskens

recept potatisgratäng


POTATISGRATÄNG ska Kim och jag laga idag!!!!

Hade jag helt glömt bort!! Mums, love it!!

Vad ska ni äta/ har ätit idag då??

Om 20 min..

...börjar Oprah=) Ska självklart se det! Hoppas det är något spännande ämne idag! 

         Det är tråkigt väder ute, blött och regnigt. Och jag läste att det skulle komma snö igen. Suck!!
                                   
                              VILL HA VÅR OCH SOMMAR SÅ FORT DET BARA GÅR!!
           
                 Idag blir det  nog en riktig tråkdag, ska inte gör något särskilt alls.
Typ bara boka tvättid...
                               
                            Jobbigt när man e så rastlös! Jag vill GÖRA NÅGOT!!!!
                    
                                    Vad ska ni andra göra då? Tell me=)



Näckrosor är fint..men det är skitäckligt att simma bland dom, de har så slemmiga skaft...

image251


Gråstensgubben - Ett minne blott

image250

För några somrar sedan då jag led av arbetslöshet, tvingade arbetsförmedlingen mig att "praktisera" på RIA. Detta var en plats där psykiskt sjuka, alkoholister, socialfall och gamla knarkare fick en chans till ett "jobb". Plus en och annan arbetslös stackare, dvs jag. En plats där människorna var minst sagt originella...

För att lätta upp stämningen för mig själv och som ett sätt att fly från tristessen byggde jag en gubbe. Dock inte vilken gubbe som helst, utan en gubbe av gråsten. Jag hittade en sten intill vägen strax utanför prakiten. Denna dekorerade jag med mossa på huvudet, samt lite grått garn som fick bli skägg. Ögon och mun målades med spritpenna och tänderna blev blänkande vita med hjälp av tipex. Denna gubbe satte jag sedan ute bland de andra varorna i butiken, men jag vet inte om den någonsin blev såld...

Glasögonen på bilden inhandlades redan första dagen på praktiken, men jag har numera slutat bära dem...

---
Hälsningar från gästskribenten Snoken

Cat fight


Vart kommer jag ifrån..

Varit och tränat på Nautilus! Härligt härligt! När jag skulle betala sa killen i luckan" Ja just det, det är ju du från Kalmar" - Ja, precis, svarade jag glatt! (Han tror väl att jag e kalmarit med konstig dialekt eller nåt) hehe..Folk börjar visst redan känna igen mig i Nybro=)

Bye från Mia!! (En Blekingetjej från Ronneby, som nu bor i Nybro men pratar blekingska, men lite inslag av Kalmardialekt..haha..) Sedan har hon en mamma från Värmland och en pappa från Ångermanland, plus en syrra från Chile=)


Brunnsparken i Ronneby


Robins

Sitter och kollar på Robins nu. Det är så sjuuukt kul!!!!!!
Han gör ett reserepotage om Eslöv, mohahaha


Frågor

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Pigg
Favoritgodis: Choklad
Är det nåt du absolut inte äter: Ketchup och senap, blää
Kläder just nu: Mjukisbyxor och top
Musik just nu: Ingen
Vad sa du senast: Kolla
Sommarplaner: Jobba
Fisk eller badkruka: Fisk såklart!
Saft eller alkohol:  Alkohol
Hur många kuddar sover du med: En
Favoritväder: Sommar och sol. Vinter med massa snö.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: En stor båt, mobil, kniv
Spelar du nåt instrument: Piano
Morgon- eller nattmänniska: Nattuggla
Sparare eller slösare: Dumsnål
Vem är viktigast för dig: Min familj, pojkvän, vänner
Bästa film: The Brave one
Tror på liv på andra planeter: Ja, jag hoppas iaf.
Har du några homosexuella vänner: Nej men en kusin.
Tror du på mirakel: Allt kan hända!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja det är klart!
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej, verkligen inte.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 3 stycken
Bio eller promenad: Bio
Är du kittlig: Under armarna
Snarkar du? Nej, men när jag är förkyld.
Stjärntecken? Stenbock
Rädd för insekter? Vissa
Äckligaste insekten: Stora bruna spindlar
Största svaghet: Naiv
Det här är jag bra på: Massa=)
Bästa bok?  Marie Ljungstedts alla böcker
Vad vill du jobba som? Sjuksköterska
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? Pizza
Har du nån flickvän/pojkvän? JA, pojkvän.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Nope..
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Rätt städat..
Gungar du på stolen? Ibland
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Tveksamt, för feg..
Vilken hand håller du gaffeln i? Höger eller vänster, kvittar..
Hur är din drömtjej/kille? Som Kim
Hur många syskon har du? En syrra
Vad är du mest rädd för? Att förlora någon
Är du rädd för blod?  Absolut inte!
Saltar du på maten? Sällan
Gillar du att sjunga? Kan inte sjunga, men visst ;)
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Gick Knuthansskolan i Ronneby. Det enda som fanns.
Anser du att du är stark? Rätt så =)
Brukar du sola? Nej
Vad gör du om du får hicka? Dricker vatten
Röker du? Nej (ok, feströker ibland då)
Snusar du? Nej
Använder du knark? Absolut inte!
Kaffe, te eller inget? Kaffe i mängder!
Har du en besatthet? Ja i Kim, haha!

Wikipedia

Coolt att man har en pojkvän som som någon nämnt på Wikipedia *hihi*

Jag vill med bli känd för något jag gjort..hmmm..En gång kissade jag ner mig i en skidbacke i Österrike. Åkte dock inte skidor vid det tillfället. Jag och min kära vän Challe byggde nämligen en skulptur föreställande en  *enis i en barnbacke för några år sedan och jag höll på att dö av skratt..Det måste vara sällsynt!! Mohahah...   Skulle aldrig göra nåt sånt nu, för nu är man ju mogen *host*..eller inte=)




Challe och jag på skidresa i Österrike. Haha, säger jag bara!!



GOD NATT

Coop

Lyckades handla iaf.
Traskade nyss iväg till Coop och köpte ost, keso, majs, saltgurka, knäckebröd och tuggummi.
Nu vaknade precis Kim efter några timmars sömn=)


Inte mkt..

Har inte gjort så mycket av det jag tänkte göra idag...

Gick en runda på 1h och 20 min, soligt och härligt ute var det.
Diskat allt.
Sedan lagat mat tills Kim kom hem.
Kollade platsbanken. Finns två till jobb nu som jag ska söka...

Ska snart se Sjukhuset (fast egentligen gillar jag inte upplägget på det programmet. De gör det mer dramatiskt än vad det är oftast. Fast så är det ju med tv. Skador, sjukdomar och död gör man underhållning på) Visst det är bra att folk får en uppfattaning hur det går till inom vården, men det är för överdrivet ibland!!)


image247

En bild som Kim gjort för många år sedan.
 


Ska träffa Mia och Lina imon.

Bye bye...

Lungcancer

Vilken otäck rubrik va???!!

Klockan är redan 12.12 men jag säger ändå god morgon..Gick precis upp..

Sitter fram för tvn med en STOR kaffekopp. Måste bli pigg!  På tv är det en föreläsning om andnöd vid lungcancer.
Intressant men otäckt! Fan vilken ångest att få lungcancer om man rökt hela sitt liv och sedan kvävas till döds..självförvållat på köpet....Nej fy faan.. Vilket helvete..Det önskar jag ingen!!!! Inte ens min värsta fiende, om jag har nån=).

Och KOL är en annan sjukdom som är  väldigt vanligt, alltså Kronisk obstruktiv lungsjukdom...då lungornas kapacitet minskar, de blir stela och man får svårt att blåsa ut luften...Det går inte att bota, men för att lindra sjukdomen måste man sluta röka...

Jag minns en patient på kirurgen, en kvinna som hade lungcancer, hon hade syrgas dygnet runt och såg ut som ett skelett, riktgt hemskt!  Jag led med henne..Men hon dog sen...Ja, lungcancer är inte att leka med. Är en mycket svårbotad sjukdom..TYVÄRR..


Nej nu har jag nog skrämt upp er tillräckligt!! Förlåt!! =)


Idag ska jag:

Ta en promenad
Diska all disk från festen (vi orkade inte igår)
Ringa till en person på sjukhuset (om jobb)
Kolla platsbanken
Troligtvis träna på gymmet
Handla

Bye!



Party igår!!


Lördagen:  Kim och jag sov till typ 11.00 och sedan vid 13.00 kom Kristoffer hit. Han och Kim skulle diskutera igenom en sak de håller på med. Vi fikade lite och jag kollade på tv. Vid 16.00 kom Per-Ola från Emmaboda. Vid 19.00 kom Lina och sedan kom alla de andra strax efter!! Tretton stycken var vi! Hade skitkul!!!

Har nu tryckt i oss var sin falafeltallrik, jag orkade ta mig upp ur sängen..ortroligt..är seeeg som faaaan idag..Men det var det värt...

image227

image228

image229

image230

image231

image232

image233

image235

image234

image236

image237

image238

image239

image240

image241

image242

image244













Bilder från min examen

Idag är jag allmänt trött och osocial efter festen igår...Skriver mer om den i nästa inlägg..

Här kommer istället bilder från min examen..

image224
Nyblivna sjuksköterskor. Klassen.

image212
Jag

image213
Emma med sitt brorsbarn Viggo, Kim, Daniel, jag och mitt kusinbarn Isabell längst fram

image214
Mamma, kusin Emma med Viggo, Kim, jag, kusin Daniel, Marianne, Benny och kusin Mattias.

image215
Mina kusinbarn, Viggo hälsar på nyfödda Emilia.

image226
Det ska börjas i tid=) Viggo 10 månader.

image216
Malin, Kim, kusin Daniel, kusin Emma och Gunilla

image217
Kusin Emma, min syster Sofia och jag.

image218
Ulf, pappa och mormor

image219
Kusinbarn Isabell och moster Eva med kusinbarn Emilia. Snyggt att man ser min bh över klänningen! Fy fan!

image220
Mormor, mamma, pappa och  moster Eva.

image221
Syster Sofia med kusinbarn Emilia.

image222
Mamma och jag

image225
Vid bordet...lite senare...jag klunkar vin..

image223
Jag


Mera samtal=)

Tredje blogginlägget idag...Har börjat blogga oftara och oftare, kanske märks=)

Har idag på morgonen gått en runda på 1 timme. Det var skittråkigt och jobbigt eftersom det var snöblask överallt och jag blev jätteblöt och kall om fötterna. Men viking som jag är, ignorerade jag det bara och traskade på. Jag skulle minsann GÅ EN TIMME och snöblasket skulle inte få stoppa mig, hehe=) Nu har jag stoppat skorna med papper så att det ska torka=) Jag e sjuk jag vet=)

Helt otroligt vad dom ringer från sjukhusen! Nu precis ringde de från Karlskrona Lasarett och sa att de var intresserade av mig! Oh my god, jag blir så glad! Men min fasa är om jag inte får något jobb i slutändan, usch, det är min mardrömsbild...Men jag måste få något!! Det känns som det är på G nu=)

Hoppas hoppas någon vill ha en sjuksköterska som vill jobba röven av sig! För det vill jag! Jag är sååå sugen på att börja jobba nu!!!

Har även städat hela lägenheten idag, fan vad duktig jag e!!!



Danny

Alla kanske inte vet hur Danny har sett ur genom tiderna. Han har ett mörkt  och (lockigt) förflutet när det gäller frisyrer kan jag säga ;-)


Danny som Hippie/Pudel       Danny nuförtiden.          Danny före sin hårtransplantation
år 1975.                                                                                Denna look hade han i början av 90-talet
                                                                                                efter att hans mörka kalufs trillat av.

Status: Mörkt tjockt hår      Status: Blont tunt hår        Status: Flintis                                                    


image211

tidigt..

Good morning!

Är uppe med tuppen idag! Gick upp när Kim åkte till jobbet redan. Sitter och äter frukost och kollar på Nyhetsmorgon i Tv4 med lite tända ljus och myser. Idag ska jag gå en långrunda och städa lägenheten. Igår kväll snöade det massor, men nu är det bara lite kvar på marken...

Har sån sjuk träningsvärk i vaderna och rumpan från träningen igår!=) Bättre med träningsvärk än annan värk iaf=)

Vad som händer ikväll vet jag inte. Jo, Lets Dance ska vi såklart se..Jag hejar på Linda Lampenius, hon är så jäkla duktig och sjuukt onaturligt ambitiös!!  Imon ska vi kanske festa Kim, jag, Lina och Kims polare...

Funderar på att köpa eller ladda ner cd:n "Johnny Logan & Friends". Verkar så härlig skiva, det är mysigt med irlänsk musik..

Tragiskt det där med branden i Älmhult där två unga flickor omkom i en villa. Vilket jävla hemskt öde..Stackars familj..

Men hoppas alla får en trvevlig helg iaf!!

RSS 2.0