Vår solstråle..


Vår härliga underbara son =)


tisdag

God morgon!


Just precis somnade Vincent med nappen i munnen halvliggandes i babysittern. Men just i skrivande stund spottade han ut den i sömnen:) Bara för nån minut sedan var han pigg och pratade på sitt lilla söta vis och bjöd på massa med härliga leenden. Och nu har han totalt slocknat..haha, vad fort det skiftar med bebisar. Helt underbart!

Jag har precis fått i mig lite frukost. Det blev två mackor med gurka och baconmjukost, mitt nya favoritpålägg:) Och sen en kopp kaffe till.

Vincent somnade nån gång runt 00.30 inatt..Själv skulle man gärna ha lagt sig redan vid 22.00:) Sen sov han till 04.30 då han ville ha mat. Sen blev det amning igen vid 07.30 och sedan dess har vi varit uppe...
 
På förmiddagen ska jag till bvc på en rutinläkarundersökning med Vincent. Sen i eftermiddag kommer Anneli hit på besök:)




uppdatering..



Hej igen!

Sitter nu framför tvn i soffan med världens underbaraste lilla varelse bredvid mig:) Vincent somnade precis efter att ha hickat i typ tjugo minuter! Skönt att det går över iaf. Många veckor har gått sedan jag bloggade nu...Brukar bli så!:)

I måndags förra veckan var jag på Bvc med Vincent. Fick skjuts av Mia och Mats dit. Vincent vägde 5090 gram och var 58 cm lång. Han har växt rejält nu! Det märks inte minst på hans kläder. Många av hans kläder i storlek 56 är redan för litet så nu blir det att börja med storlek 62! Gud vad fort det går! Men vad bra att han fick mycket kläder i storlek 62 när han föddes.

I tisdags förra veckan var vi på vårt andra besök på Öppna förskolan. Där träffade vi några andra mammor från föräldragruppen och deras barn. Det börjar alltid med sångstund och sen brukar vi sitta och snacka och ha allmänt mysigt ihop. Passade även på att göra fot och handavtryck på Vincent med blå färg som jag sedan satt upp på väggen i hallen. Så fint:) Har även beställt hem "baby art" så att jag kan göra gipsavgjutningar hemma sen.

På torsdagen träffade jag Lina och fikade med henne på Café Dream. Och i fredags var Mia och Mats här, vi såg Lets Dance. Kims dansvideo skulle ju visats i reklampausen, men icke. De sände några andra istället, lite trist:/

I lördags var jag ute på promenad med Vincent i vagnen tillsammans med Jenny från föräldragruppen och hennes lilla son Linus som är drygt en vecka äldre än Vincent. Sedan var det dags att gå hem och få bilen fixad. Jag glömde ju lysena på över en natt, så batteriet laddades ur! Men två snälla grannar hjälpte till och sedan körde jag till Nybro och tillbaka för att ladda upp det ordentligt. En aning drygt men skönt att ha bilen igång igen. På kvällen var Kim på fest hos Stefan och jag var hemma med lilla prinsen.

Idag ska jag försöka hinna dammusga här hemma. Går bara och nyser och nyser, så nu får det vara nog med damm överallt!

På fredag ska Vincent få träffa hela min släkt för första gången:) Då ska vi nämligen på 35-års kalas hos min kusin. Sen ska vi sova över i Ronneby i helgen. Blir mysigt!¨

Nu vaknade plutten..

Bye bye


RSS 2.0