Rädda Barnen


Hejsan!

Nu har jag precis skaffat medlemskap hos "Rädda Barnen", där jag kommer skänka 100 kr varje månad. Fick inspiration av att kolla på Oprah, som idag har handlat om att hjälpa fattiga barn i 3:e världen.  Det känns verkligen bra att jag tog detta beslutet. Lite pengar kan göra stor skillnad, tänk på det! =)





Igår skrev jag in mig på Nautilus igen. Köpte superkortet, som innebär att man kan styrketräna, simma och gå på passen. Ska dit på provträning nästa torsdag=) Äntligen ska jag ta tag i träningen igen!

Idag har jag praktik mellan 14-22, likadant imon. Kim åker hem till Nybro efter jobbet och kommer tillbaka på söndag.

Trevlig helg!






Fått en lägenhet!!!=)

Jippi!!!

Kim och jag var på lägenhetsvisning igår kl 19.00. Det var en 2:a på 60 kmv som ligger rätt centralt, nästan vid T&T, på Norravägen 5 bredvid Unionsgatan. Och idag fick vi reda på att vi får lägenheten! Den har cool planlösning, var fin och fräsch och det allra bästa är att den har en kakelugn! Mysigfaktor på hög nivå kommer det att bli, hihi!Snacka om att jag är glad och lättad! Äntligen blev det vår tur!!! Vi flyttar in i februari 2008, vilket är bra för då hinner vi bli av med våra egna nuvarande lägenheter också=)


Yes, yes, yes!!! Vi har snart en egen gemensam lägenhet!!!!!!!!

sovit

Har sovit 12 timmar i sträck nu, det behövdes..Har ont i huvudet, tog en panodil...ska nog lägga mig och vila lite..

jobbigt

Har varit en jobbig dag idag och jag har gråtit mycket...Inte bara för att cykeln fick punktering och jag låste mig ute igen...Det var helt enkelt jobbigt idag...

Kollar på IDOL med Kim ikväll, fast just nu är det "Fredag hela veckan". Vi köpte pizza innan, gott. Ikväll myser vi och tar det lugnt. Är helt slut..

Bye

trött

Hej!

Börjar bli trött på det här med katten nu. Vi blir ju aldrig av med den och jag kan verkligen inte ta hand om den! Den stod utanför och jamade imorse igen, skithögt! Det blir ju pinsamt till slut, för folk som går förbi tror ju att det är min katt..faaan..Vems är den då? Och snart kommer det bli jäkligt kallt ute och då kommer han ju frysa ihjäl om ingen tar hand om honom..Har ringt polisen, kattkommando syd, och katthem i kalmar och satt upp lappar i området, utan resultat...

Har praktik idag mellan 14-22. Har sovit rätt dåligt, delvis på grund av katten som väckte mig och Kim...

faaan..

The rose

image149

Rosor är kärlek!!!

längesen

Hejsan!

Det är på tiden att jag skriver något här nu, tiden bara flyger iväg ju!

Praktiken inom psykiatrin har satt fart nu och vi är redan inne på 2:a veckan. Första veckan var jag och Marie i Oskarshamn på psykiatriska mottagningen. Vi bodde på sjukhuset på våning 8:a i varsitt rum. Där var gemensamt kök och tv-rum, helt ok faktiskt. Jag ska tillbaka till Oskarshamn nästa vecka och vara där i tre vekor till sen. Denna veckan praktiserar jag på psyket avd 3 i Kalmar. Skönt att vara här i Kalmar en vecka tycker jag!

I helgen firade jag och Kim hans mamma som fyllde 50 år. Vi blev bjudna på god italiensk buffè och lite alkohol=) Vi kollade bl a på IDOL och hade trevligt! Strax innan vi skulle dit pajade bilen, så Kims mamma och hennes pojkvän fick komma och hjälpa oss. Det gick inte att tjuvkoppla den, så de fick boxera oss hem till Kim. Dagen efter kom mamma och pappa till Nybro med ett nytt batteri. Till slut funkade den och de kunde köra bilen till Ronneby.

Igår var Lina, Mia och jag ute och gick en lång runda. Jag och Mia gick med våra stavar=) 
Idag ska jag tvätta mellan 12-16 och under tiden ska jag plugga läkemedelsberäkning. Har omtenta den 27/10.
Gissa vem som är på besök här nu igen! Jo, katten såklart! Hörde att han stod och jamade kl 7 imorse, men sen somnade jag om. Vid 9 -tiden vakanade jag av hans jamande igen och släppte in honom.  Trodde vi hade blivit av med honom. Ja, vad ska man göra då? ..suck.. =)

För ca 2 veckor sen överraskade min älskling mig men en röd ros! Han är så romantisk och underbar=)

image145
Jag med rosen=)

image147
Älskling en morgon i Ronneby=)


Bye!

Ledig!!

Hej hej!

Idag är jag ledig!! Men har ända en del saker att ta itu med. Ska ringa några samtal om hospiteringar till pratiken, göra en skoluppgift och komplettera lite på hemtentan. Vi fick tillbaka tentorna igår, var sista dagen på Hälsomottagingen. Mellan klockan 9-13 hade vi seminarie och efter det gick hela klassen till Ming Palace och åt kinamat. Alltid lika gott=) Vår lärare fick en blomma och blev bjuden på maten av oss. Hon är den bästa läraren vi har haft under dessa tre åren tycker jag!

Efter vi ätit kinamat åkte jag hem och vilade en stund. Sedan åkte jag och hämtade Mia och sedan drog vi till JULA för att köpa stavar åt henne och Lina. Så nu ska vi ut och stava alla tre ihop=) Efter det hämtade vi Kim på jobbet. Sedan åkte vi till Ekelund och köpte fika. Det var kanelbullens dag igår så vi köpte tre stycken och även några chokladbollar=) Fikade sedan hemma hos mig och kollade på tv. Mia och jag gick en runda på 30 min med stavarna sen på kvällen. Vi kommer bli proffs på stavgång om man tänker på vilka planer vi har. Vi ska skaffa likadana träningskläder och svettband så folk ser att vi hör ihop, nej jag skojar bara=)
 
Vid 9 tiden, precis efter att jag vaknat idag, så hör jag ett högt jamande utanör lägenheten. Vem tror ni inte står där om inte katten!! Men det verkar som han har något annat hem någonstans. För nu var han inte ett dugg hungrig, utan ville bara bli klappas och kelad med. Han bara utnyttjar oss den lille jäveln=)

Nej, nu ska jag göra mig iordning! Trevlig helg allihop!

image143

Här är katten som hela tiden jamar utanför min lägenhet!! Men visst e han söt!!? =)

stavat

Hej igen!

Jag körde (har mammas bil i veckan) bort till JULA förut och köpte stavar att gå med. Kostade bara 59 spänn=) Har fått mersmak från Hälsomottagningen, där vi har stavgång. Sedan gick jag med dom i ca 50 min, skithärligt. Har lagat mat och kollat lite på tv oxå. Ska snart till skolan...

Bye bye..

tisdag...

Hej!

Ska snart ut och gå en långrunda tänkte jag. Har fortfarande inte sktivit in mig på något gym, men tänkte vänta med det till praktiken i Oskarshamn är över...

Skola sen mellan 14-21...

KFF har ju chans att vinna guldet...tre omgångar kvar..

image142

Upphittad katt...

Hejsan!

Ringde nyss polisen för att se om de kunde hitta personen som äger katten vi har "hittat". Det är en bonnkatt som jamat utanför min lägenhet  flera dagar i rad. Till slut kände både jag och Kim att det inte stod rätt till, att katten var vilsen eller övergiven. Jag ringde först kennelklubben, där framkom att katten heter Leo. Detta kunde de se tack vare att han var öronmärkt och registrerad. Jag fick numret till ägaren Robert Wilhelmsson, men hans nummer hade upphört. Suck! Och när jag nyss snackade med polisen verkade även hon bekymrad, men hon skulle återkomma. Ingen som känner någon Robert Wilhelmsson som saknar sin katt?=)

Idag har jag även returnerat tillbaka böckerna jag beställde från Adlibris, handlat lite mat, ringt PBA (vi fick ej lägenheten, snopet nog). Och det som verkade så positivt från början! Men jag kan förstå att en barnfamilj behöver en 4:a mer än mig och Kim faktiskt=) Men hon sa att det fanns en 3:a ledig nu och att hon skulle återkomma imon. Får hoppas på det! Just nu har jag praktik mellan 14-21,men jag har inte samtal förrän kl17.30, så jag drog hem för att fixa lite grejer. Kim är på jobbet och slutar kl 17.00 som vanligt.

Bye..



RSS 2.0