Vårt underverk..

Det har redan gått tre veckor sedan Vincent föddes nu! Han har redan växt en hel del och livet med honom är helt underbart:) Sedan han föddes har han fått mycket besök och blivit ordentligt uppvaktad av såväl min familj, Kims familj och vänner till oss!

Än så länge har det flytit på bra och det är faktiskt lättare än jag trodde att ta hand om ett litet spädbarn! Det blir mycket amning, blöjbyten och massa med gos:) I början när man kom hem trodde man ju knappt det var sant och än mindre att man skulle klara av det. Men att ha honom här hos oss känns nu som det mest självklara i världen. Och nu förstår jag innebörden av villkorslös kärlek och när föräldrar utan att blinka säger att de skulle offra sitt liv för sitt barn. Först nu när jag fått barn förstår jag hur starka känslor man får till sitt lilla underverk. Det är riktigt mäktigt!

Min kropp börjar också äntligen fungera som den ska vilket är otroligt skönt och lättande! För två veckor sedan fick jag åka till Gynmottagningen pga att jag inte kunde kissa. Och efter det har jag fått urintappa mig hemma var 4:e timme. Mycket frustration och en del tårar har det varit, men nu börjar det äntligen bli bättre!:)

Vincent är som sagt underbar! Jag bara njuter av att få vara nära honom hela tiden:) Just nu ligger han och sover på soffan och gnyr lite i sömnen..så sött..


Vincent 2010-01-02


Vår underbara son Vincent har kommit till världen! Efter en normal graviditet och förlossning valde han att titta ut vinterkvällen den 2:e januari kl 20.08. Vi är världens lyckligaste föräldrar! Han är så fin!






RSS 2.0