Party, party..

Tja!

Kom nyss hem efter att ha jobbat idag oxå! :)

Nu ska Kim och jag dra till systemet, för ikväll blir det fest! =) Mia, Mats, Lina och Peter kommer hit vid 19- tiden och sen blir det ett besök på stundentpuben och sen får vi se vad som händer..=) Så kul det ska bli!!!

Och imorgon blir det tjejkväll hos Lina med tacos och vin:)

Adjöss!


Jobba istället..

Hej!

Det blir tyärr inget gymbesök idag, men får ta det imorgon istället!  Blir alltid ändrade planer..Kim ville ju helst ha lite mentalt stöd nu när han ska börja idag, men han klarar sig säkert! :)  Ska nämligen hoppa in och jobba 13.30-21.30 idag och imorgon 07.00-15.30.


adjöss..


Redo för gymmet

Tja!

Vad har hänt en vanlig dag som denna? Det är ju fettisdagen, som alla andra miljoner bloggare redan nämnt. Kim och jag har iaf inte varit sugna på någon semla idag. Vi har nog vräkt i oss för mycket cheescake de senaste dagarna:) så det är bra för vår del ;-)

I alla fall. På förmiddagen tog Kim och jag en lång och skön promenad, i strålande solsken! Både han och jag kände oss mycket piggare efter det! Fast vem gör inte det efter lite sol på sig?!

Körde sedan till Köpstaden i Färjestan. Var på jakt efter ett par träningsbyxor och till min glädje hittade jag ett par snygga och sköna Nike- byxor på Intersport. Kändes riktigt gutt! För nu får Kim ha sina träningsbyxor för sig själv! Jag har alltid använt hans byxor förut :-) Och imorgon ska vi ju träna för första gången ihop och då vill jag inte gå med rumpan bar. Nej tack:)  Men imorgon blir en speciell dag. Det blir Kims livs första besök någonsin på ett gym! Halleluja! Den dagen trodde jag aldrig skulle komma, hehe!

På tal om min käre Kim. Ikväll är han hemma hos Stefan tillsammans med Marcus. Hoppas han inte dricker för mkt vin nu, så att han orkar träna imorgon ;-)

Jag är iaf grymt redo för gymmet!

Ps. Längtar som fasen till helgen. På fredag blir det utgång, lördag=tjejkväll hos Lina och på söndag kommer Challe hit!

God natt!


Nere..

Har jobbat ikväll igen... Det är tredje långhelgen i rad som jag jobbar nu. Rätt trist faktiskt..
Kim är på fest i Nybro ikväll, sen skulle de in till Kalmar..Själv måste man lägga sig tidigt som alla andra helger..Bläää, säger jag bara..Familjen åkte hem idag innan jag åkte till jobbet...Tråkigt..Hann ju knappt att ses känns det som. Hade iaf velat hinna prata mer med dom.. Fått med tid med dom! Har inte mått bra alls idag, varit ledsen och nedstämd...
Jobbar imorgon, tidigt, ska upp vid 6. Men är ju inte ett dugg trött nu. Fattar inte hur landstinget kan ha sådana tider! Man slutar 21.30 på kvällen, sen ska man hem och upp kl 6 dagen efter och jobba igen. Och man somnar ju inte på en gång eftersom man just varit uppe i varv och haft tusen tankar i skallen..Tror ni att man är utvilad och fokuserad till 100 % dagen efter? Nä, just det...Det är fasen en fråga om patientsäkerhet egentligen...En icke utvilad sköterska är oftast ingen jättebra sköterska...

god natt...  Är bara så trött på allt just nu...Har hänt för mycket skit på kort tid...Vill bara skrika rätt ut!


Fredag!

Tja!

Har jobbat idag, som vanligt på avdelning 32 B. Nu väntar Kim, Simba och jag bara på att mamma, pappa, Fia och Christoffer ska komma. Sen blir det god mat, cheesecake, chips, godis, lite vin/öl och Lets Dance=)

Jobbar imorgon 13.30-21.30. Perfekt att man hinner sova ut imorgon om det blir sent ikväll:)

Trevlig helg!

Torsdag kväll...

Har nu varit på spinningen med Mia. Härligt var det! Ska träna på söndag igen, fast i gymmet tror jag. Och cheesecaken gjorde jag direkt efter att jag kom hem. Den ska stå i kylen till imorgon. Har precis duchat nu och sitter med inpackning i håret. Ska skölja ur den nu!

God natt!


Effektiv dag..

Hej!

Haft fullt upp sedan jag vaknade imorse! Har städat lägenheten, tvättat och lagat god mat. Gjorde lax i ugnen, potatis, sallad och kall sås med persilja. Blev jättegott!  Känns så bra nu när allt är gjort.

Ikväll ska Mia J och jag på spinning. Räknar med att jag kommer svettas som en gris. Var flera månader sedan jag tränade, så detta ser jag fram emot:)

Nu ska jag snart iväg och handla ingredienser till cheescake som jag tänkte bjuda på imorgon. Efter jobbet imorgon kommer nämligen mamma, pappa, Sofia och Christoffer hit och sover över till lördagen. Jag jobbar lördag också, men börjar inte förrän kl 13.30. Mamma ska ta med sig oxfilè och potatisgratäng. Schysst! Men lite efterrätt ska jag iaf bjuda på!

Nu måste Kim ha datorn igen och fortsätta jobba... Imorgon blir det jobb mellan 07.00-15.30...

Bye


Musik...

Vaknade vid 09.30 idag men låg kvar i sängen en timme till. Så sköönt! Sedan ägnade jag förmiddagen åt att lyssna på gamla cd-skivor, både mina och Kims. Älskar att lyssna på bortglömda cd-sivor som man köpt under sin uppväxt. Blir alltid på bra humör då! Är det inte häftigt att en låt kan betyda så mycket och framkalla så mycket minnen!!
Musik är terapi!!

Sedan blev det en promenad i kylan på ca 30 min. Kändes ännu kallare idag, men samtidigt väldigt uppfriskande. Om nån timme ska Kim och jag till gymmet och skriva in oss. Senare ikväll ska jag träffa Mia och Lina igen:) Då blir det ännu en promenad och sedan ska vi se på film..


Lista..

Är du..

Arrogant: Nej, inte vanligtvis

Osäker: Ibland..

Trött: Efter jobbet..

Intressant: Ibland hoppas jag:)

Smart: Jadå..

Barnslig: ofta..

Liten: nä, är lång..

Lätt: lagom..

Skoltrött: när jag gick i skolan JA

Rolig: kan vara om jag vill..

Pratglad Sådär..beror på humör..

Frågvis: Det skiftar..Men jo rättså..

Organiserad: Blivit bättre med åren:)

Hälsosam: kunde bli bättre..

Blyg: Ibland..

Attraktiv: Lite hoppas jag :)

Lätt uttråkad: Ja..

Vegetarian: Nej

Besatt: Nej

Pålitlig: Ja, försöker oftast vara det.. 

Filosofisk: Ja det händer



Har du..

För många vänner: Nej, kan man ha det?

Förföljelsemani: Nej

Tvångstankar: Nej, tack o lov.

Färgat håret: Ja många ggr

Brutit några ben: Nej

Några piercings: Öronen

Egen dator: Jag hade, den gick sönder :( 

Gjort bort dig rejält: Ja fast vad gör det? Det bjuder jag på

Bra självförtroende: Ja, men sjävkänslan kunde bli bättre dock..

Komplex: När jag var yngre, men nu är jag vän med min kropp. Den duger..

Kysst någon: Ja många:)

Haft sex: Ja

Tagit nakenbilder: Nej. Om inte Kim har tagit nån i smyg..

Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja, Kim..

Varit kär: Ja!

Blivit kär i någon på nätet: Nej

Dumpat någon: Ja

Stulit någonting: Nej

Gjort något olagligt: Ja



Vem..

Saknar du: Mamma, pappa och syrran just nu..

Vill du döda: Ingen

Rörde dig sist: Mia Jensen när vi skiljdes åt..

Slog du sist: Kim, på skoj..

Kramade du senast: Mia Jensen 

Kysste du senast: Kim

Skrev du till sist: Till nån på facebook..

Vill du vara som: Mig själv. Kan ändå inte bli nån annan:)

Sårade dig sist: Vill inte nämna..

Vill du bli galet full med: Vännerna

Gjorde dig riktigt glad senast: Kim

Fick du sms från senast: Mia Jensen

Ringde dig senast: Syrran

Ska du gifta dig med: Kim hoppas jag

Får dig att skratta: Vännerna, Kim, Simba och familjen De får mig alltid på bra humör:) Annars skrattar jag alltid åt Robert Gustavsson, Johan Rheborg, Björn Gustavsson, Sissela Kyle...


Bestämt mig

Imon börjar jag på Friskis och Svettis. Nu måste fasen träningen bli av! Tänkte ju ta Natutilus först, men eftersom jag inte är så rik så blir det det billigaste alternativet + att jag gillar Friskis gympapass så mkt=)

Nu blir det en kvällsmacka, sen promenad med M och L.


Nu är det "helg"

Hej!

Dessa läkarbesök säger jag bara..det har blivit ett antal på sistone!!                           

Har varit hos en privat hudläkare idag och kollat upp ett födelsemärke som blödde för ca 2 veckor sedan. Och det såg helt ok ut enligt henne. Puh, känns som en lättnad:) Undersökningen tog typ 30 sekunder och för det fick jag betala 300 spänn! Galet!

Kimpa at the keys here! Wellgjkwer ejwhöqwetn qnoehr qlejfw jetowejt nidhfg, säger han..=) hehehe

Köpte den snygga mattan på Rusta idag. Blev perfekt i vardagsrummet!:) Hittade även en cool lampa och en blå lampskärm till det blåa datorrummet (Kims kontor) :)

Kim gjorde precis hamburgare med dressing som gick ut i augusti förra året! Jag hoppas han överlever ;-) Bakpulvret och vaniljsockret gick ut i september förra året, men skit samma, kladdkakorna smakade lika gott för det:)

Och vi tror att vår katt Simba har fått mjäll...men det kan vara damm:) hmm, kan inte så noga veta..haha..

Nu ska snart Kim iväg och träffa Marcus och Stefan. Stefan hämtar Kim sen åker de vidare till Öland.
Vid 20.00 ska jag ut på promenad med Mia och Lina. Behöver röra på fläsket lite!

Är ledig nu, onsdag och torsdag. Jobbar sen fredag, lördag, söndag och måndag. Så för mig är det helg nu:)

Sup och svälj, trevlig helg!!! hehe...


MåNdAg

Kim kände sig risig igår.

- Jag har nog gått in i väggen, för jag orkar ingenting, kan inte koncentrera mig vid datorn och känner mig så konstig sa han. Jag trodde mest han var deppig eller att han började bli sjuk.
-Ta tempen, du kanske har feber, sa jag flera gånger.
-Nej, jag börjar nog bli utbränd. Jag har ju varit det förut och känner igen symptomen, svarade han.
Tillslut gav han med sig och tog en temp.
38, 5 grader visade den klart och tydligt! Hahaha! Inte för att det är kul att han är sjuk, men att feber var ett tecken på utbrändhet, det visste jag inte=)

Stackarn har legat i sängen mest hela dagen och vilat. Sjuk är han nu, men inte utbränd:) Och tur är väl det!

Igår var Mia och jag hos Lina i hennes nya lägenhet. Var jättemysig med kanonbra planlösning! Vi flummade oss som vanligt och hade skoj. När vi stod på balkongen för att kolla utsikten fick jag syn på en kille som höll i en liten, liten påse med något vitt i. En knarkare, utbrast jag, helt övertygad. Men nej, jag hallucinerade nog bara efter kaffet och coca colan. Lite för mkt koffein för min del kanske:)hehe.. Men sen började det plötsligt blinka blått ljus, men vi såg inte vart det kom ifrån. Polisen ska nog hämta "knarkaren", sa jag och Mia J instämde..Yeah right! Värsta fördomarna! Äsch, det är nog inte farligare att bo där än på Ängö t.e.x. Lina kommer nog trivas som fisken hoppas jag. Det är ju ändå trost allt samma område vi bor i och jag har då aldrig varit rädd när jag varit ute och promenerat här i omgivningarna:)

Annars idag har jag varit hos läkaren på Gynmottagningen imorse. Kim var med mig, trots sjukdom. Allt såg bra ut, skönt. Släppte sedan av Kim hemma och åkte sen till Maxi för att handla. Sen har det blivit besök på Rusta, City Gross och Ikea. Letar nämligen efter en snygg vardagsrumsmatta. Spanade in en på Rusta, som det nog kommer att bli. Köpte en stor växt på Ikea, har lyckats ta död på den förra. Måste vattnat den för mycket, typ dränkt den, för den krävde typ inget vatten..Trodde jag hade grönare fingrar än så:) Hittade även en svart löpare till köksbordet.

Sedan blev det hem för att äta. Det blev en väldigt udda lunch, nämligen nudlar med falukorv, har ni hört! Men det smakade helt ok, haha! Under tiden var vaktmästaren här och skruvade fast vår hatthylla som höll på att lossna igår.

Efter maten tog jag en nap i ca 1 timme på soffan. Jag drömde värsta madrömmen om Simba. Att han hade svalt något konstigt djur, typ en äcklig fluga som fortfarande levde i honom. Och han sprang omkring och skrek och var helt galen och vi visste inte vad vi skulle göra. Det var skönt när jag vaknade och såg honom ligga och sova i soffan bredvid, lugnt och stilla:)

Idag hade jag tänkt skriva in mig på gymmet. Men eftersom jag tappat bort mina träningsvbyxor och inte köpt några nya får det väl bli imorgon istället. Orkar inte stressa iväg nu..Måste verkligen börja träna! Its a must!! Tänkte börja på Nautilus igen. Där tränar en hel del som jag känner med:)

Det var dagens blogginlägg...hej på er..


Härligt!

Hej!

Så himla gutt väder ute idag, man kan ju inte bli annat än på bra humör då!=)
Jag riktigt längtar till våren och sommaren nu, men vintern är också rätt mysig dagar som denna, med sol och snö:)

Igår jobbade jag, som vanligt, kan man säga, hehe. Har ju jobbat en hel del på sistone! Kom hem vid 16.30. Sedan  tog Kim och jag det väldigt, väldigt lugnt. Kollade på nästan hela Melodifestivalen innan jag däckade i sängen:)

Tycker det var riktigt bra artister igår. Lili & Susie- låten var riktigt bra faktiskt. En sån som sätter sig på hjärnan med direkten. Men det trista med Melodifestivalen är ju att man ska ringa in och rösta minst tre gånger, helt sjukt. Tv gör allt för att suga ut så mkt pengar som möjligt, men det är ju inget nytt:) Fokuset har ju verkligen flyttats om man säger så..Men jag ska ändå fortsätta kolla, har nog en hatkärlek mot hela Melodifestivalen typ:)

Ikväll ska Mia, Anneli och jag till Linas nya lägenhet. Ska bli spännande. Just nu håller hon på att flytta för fullt. Hon kommer att bo bara 100 meter från oss! Snacka om att jag har mina vänner nära:) Kim ska kanske till Öland idag och besöka Markus. Jag kör honom nog, så kan jag passa på att kolla in shoppingen i Färjestaden lite:)

Måste säga grattis till min vän Mia J som blivit ordförande i Humanus på högskolan! Det är fasen inte dåligt!

Nu måste jag ut!!!!!!!!!!!!!


Kram









Fixat frisyren!

Hej!

Är nyss hemkommen från frissan där jag blivit klippt och fått blonda slingor. Det förtjänade mitt trötta hår=)

Jobbade igår från 7-17, en lång dag alltså. Var väldigt trött efter jobbet eftersom jag bara sovit max 4 timmar natten innan. Men det blev ingen slapparkväll igår direkt. Efter jobbet lagade jag mat till mig och Kim, städade toaletten och skurade golven. Kim hade dammat och dammsugit precis innan jag kom hem. Var 2 veckor sedan vi gjorde det sist så vi var bara tvungna att göra det. Det gäller att klämma in de saker man behöver göra när man inte jobbar :)

Men sen unnande vi oss lite popcorn och apelsinsaft framför tvn, så jo, det blev ändå lite slappartid över iaf=)

Ska jobba ikväll, missar Lets Dance, snyft, men hinner ju se vem som åker ut när jag kommer hem ikväll. Jobbar imorgon igen 07.00-15.30. Sen hoppas jag att jag får vara ledig lite, någon dag iaf. Ryggen behöver det känner jag!

Trevlig helg! =)

dagarna som gått...

Hej!

Var ett tag sedan som vanligt..

Har hänt tråkiga men också roliga saker sen sist...

Det tråkiga var att vi fick missfall för ca 12 dagar sedan.. Har inte lust att gå in mer på det. Det är bara jobbigt att dra allt igen. Dagarna efteråt har varit bland de jobbigaste i mitt liv, känslomässigt....Men, life goes on...Så är det bara...

På torsdagen den 5/2 åkte Kim och jag till Växjö, för att komma iväg lite. Vi åt thaimat, jag köpte tre tröjor och sedan fikade vi på ett mysigt cafè. Vi köpte även sista dvd-delen av "Tusenbröder" som jag kollade på så fort vi kom hem. Älskar "Tusenbröder", den bästa serien som gjorts!:)

Jobbade sedan hela helgen och måndagen. Var även på en 25-års fest i lördags kväll och firade en tjej som heter Linda. Senare drog Lina och jag till "Sandra"  där vi dansade loss tillsammans med Annelie:) Behövde verkligen roa mig lite!

Igår var jag ledig. Var bl a på stan och fixade nytt bankomatkort. Mitt förra har gått av på mitten! Hämtade även ut mobilen som varit på lagning. Äntligen fungerar den!  Kollade även i lite klädaffärer men köpte inget. Däremot köpte jag till Kim, hårvax och bodylotion för män:) Fortsatte sedan till Maxi där det inhandlades mango, vindruvor, kiwi, banan, Brämhults hallondricka, grönt te, godishjärtan och två vaniljbullar. Vaniljbullarna åt vi direkt efter maten med kaffe till. Sedan gick vi ut en runda i vintermörkret..

Resten av överraskningen dukade jag fram senare på kvällen. Kim blev glad kan jag säga=) Och det smakade så himla gott alltihop!

Nu ska jag snart iväg och jobba igen. Ska jobba imon också. Det har varit många sjuka nu så jag har fått hoppa in en hel del! Har även semesterikariat för hela sommaren nu. Gutt!

På fredag ska jag klippa och slinga mig kl 10.00. Det är verkligen på tiden. Ska bli så skönt!!!

Hej på er! / Kram


Kräksjukan..

Hej igen!

Förra inlägget kanske inte var världens roligaste inlägg och det blir nog inte detta heller!

I lördags morse vid 02.30 vaknade jag av att jag mådde så himla illa. Fick ganska fort kasta mig ut på toaletten och spy fyra ggr på raken. Fy fan! Sen spydde jag varannan timme ungefär. Jag lade mig på soffan i vardagsrummet för att inte störa Kim. Försökte dricka lite vatten emellan kräkningarna men det kom upp lika fort!  Fyy! Att spy är bland det otäckaste som finns! Så igår var jag totalt utmattad och bara låg på soffan och sov..Nu fasar jag bara för att Kim ska få det också..



RSS 2.0