Tisdag=Ledig

Hej!

Ledig idag men det måste ändå göras massa saker,  tvätta, städa, handla mat bl.a. Fast är ledig imon med, gutt...Tänkte även träna ikväll och det är alltid skönt=) Kim ligger och sover och Aila ligger här i soffan och vilar..

Ska ner med tvätten kl 11.30..sen börja städa...På torsdag efter jobbet åker vi till Sjöbo i Skåne för att fira Christoffer och Sofia. Skulle tydligen bli ca 50-60 pers på festen! Stor fest med andra ord! =) Efter det är jag ledig i hela 6 dagar, wiiieeee...

Synd att det inte är nån sol idag, verkar kallt också, nä det gillar vi inte!


Bye...


Jobb sen grillning

Hej! Har nu jobbat klart helgen, så skönt! Ledig nu i 2 dagar, nice=)


Mia, Lina och jag var på Skälby igår och grillade..Var himla mysigt...Kim satt med sina vänner en bit bort och grillade oxå:) Sedan gick vi hem till Lina och kollade på Robinson, drack grogg, dansade och hade skoj..

Har snott dessa bilder från Mia Jensens blogg=)



Från grillningen vid Skälby igår, lördag....



Jag..

'

Mia J



Jag och Lina hemma hos Lina..




Jag ska som vanligt spela fotboll så fort det finns någon i närheten=)



My crazy boyfriend=)

Härlig dag..

Hej!

Har varit ledig idag, men ändå haft fullt upp. Dagen började med att jag steg upp vid 07.45. Åt frukost, duschade och körde sedan till Ronneby. Strax efter tio fixade "Påla" en bekant till mamma, sommardäck till min bil. Mamma och jag hann träffas en kort stund innan hon skulle iväg på lunch med en väninna. Jag drog hem till huset i Ronneby och umgicks framförallt med Simba en lång stund innan jag körde till Kalmar igen. Det var jättemysigt och kul att träffa honom igen. Han verkade må toppen!

På vägen hem igen stannade jag vid en pizzeria i Jämjö och köpte kebab som åts ute i solen. Så härligt väder det varit idag ju! Vid 13.30 var jag tillbaks i Kalmar igen..

Sen i eftermiddags körde Kim och jag till Svinö precis vid Ölandsbron och gick en långrunda. Vi hittade en jättemysig badplats lite avsides, med liten strand och stor brygga. Det var så härligt så vi lade oss på bryggan i solen och bara njöt och kvällssolen, nästan så man höll på att somna=)

När vi kom hem åt vi ärtsoppa, hemlagad som Kim har gjort. Jättegott! Igår kväll lagade jag pannkakor, synd att vi inte hade några kvar för det brukar ju passa bra ihop annars..

Sedan strök jag gardiner och satte upp i köket. Vita istället för svarta nu, så det är blev mycket ljusare=)

Och till sist blev det ett besök på gymmet ikväll, där jag tränade styrka. Har nu diskat, ska käka lite och duscha av mig svetten=) Klockan 21.00 är det Grannfejden, får ej missas=)



Igår efter jobbet träffade jag Mia J. Vi gick och köpte glass och umgicks en stund..På lördag efter jobbet ska vi grilla. Hoppas vi får ihop några stycken!!

Ska bli skönt att få en bra lön om bara några dagar. Katten kostade ju 4000 tusen så där rök ju lite stålar..Ska betala det mesta på resan den 27:e så slipper man ha det hängande över sig fram till sista inbetalningsdatumet... men jag är förvånad över hur ekonomiska Kim och jag är egentligen. Jag har nog aldrig varit pank i slutet av månaden och det tycker jag är duktigt=)


Ciao!!

Tisdag..

Hejsan!


Har nyss duschat, ätit frukost, betalat en räkning och busat med lilla kissen. Ikväll ska jag jobba, likaså imorgon. Har varit ledig 3 dagar i sträck nu och det har varit gutt=)
 
I fredags var det födelsedagsfest/sexparty hos Mia J. Vi var ca 25 tjejer och sen tjejen som sålde sexleksaker och massa annat. Jag köpte två oljor i smakerna smultron och nutella=) Kim var ute i fredags och festade med Jens. Samma natt hade det tydligen gått runt två män här på Arrheniusgatan i Oxhagen beväpnade med yxa och pistol och känt på dörrar till lägenheter! Polisen tog dem, men det är ändå skitläskigt ju!

I lördags stack jag till Färjestaden för att lämna tillbaka ett av de två par skorna som jag köpte. Kollade även andra affärer men köpte inget förutom tillbehör till tacos som vi åt sen. På kvällen tog vi det mest lugnt och zappade mellan Babben o company och Robínson. Senare åkte vi till Ronneby med Simba* snyft*. Stannade över natten i Ronneby.

På söndagen åkte vi till Kalmar igen. Igår var Mia J, Jenny och jag på gymmet och tränade. Det var riktigt skönt! Senare gick jag till Lina och vi gick till Netto och köpte Daimglass och sen till Skälby och kollade in alla djuren. Sedan drog vi hem till mig och kollade på tv, sen kom även Mia j efter en stund..

Har även köpt mer tväxter till balkongen, så nu har vi tre krukor med blommor och på väggen hänger en murgröna i en korg. Blev jättefint och mysigt=)

Nu ska jag fixa matlåda till jobbet... Ciao!!

Känslosamt..

Hej!

Först hade vi en katt, sedan två och nu en katt igen...Usch..

Vi köpte en kompis till Simba i onsdags. En liten Brittisk korthår-kattunge. En honkatt på 14 veckor som är helt underbar. Hon är uppväxt som innekatt och kommer att fortsätta vara det. Tanken med att vi köpte henne var att Simba skulle få annat att sysselsätta sig med än att jama konstant vid dörren. Han jamade eller rättare sagt vrålade morgon, kväll och natt, samtidigt som han hoppade upp på dörrhandtaget för att försöka ta sig ut. Vi gick ut med honom i koppel, men så fort han kom in ville han ut igen. Och när han väl kom in gick han runt och var ledsen..det kändes så iaf..Så kunde det hålla på10 ggr per dag.. och vi stod inte ut längre. Men med den nya katten löste problemet sig inte...Visserligen kom katterna bra överens, men Simba ville fortfarande ut, HELA TIDEN. Och han jamade inte som en vanlig katt, han skrek och ylade, så desperat var han, stackarn. Men att vi inte fattade det redan när vi köpte han, att det skulle bli svårt att ha honom som inne katt, när han hela sitt liv levt ute på landet i det fria!  De förra ägarna bodde nämligen på landet och där sprang han ute så mycket han ville.  I höstas och vintras verkade han ändå acceptera att han var inne mycket, men nu när våren och sommaren kommer så ville han bara UT, ut i det fria och springa av sig och jaga..Kim och jag diskuterade fram och tillbaka hur vi skulle lösa problemet. Skulle vi skrämma honom utanför dörren när han gick ut så att han aldrig mer vågade gå ut? Eller skulle vi helt enkelt tvinga honom att vara inne resten av hans liv trots att han älskade utelivet? Nä, det funkade inte, det kändes som djurplågeri hur vi än gjorde. Men vi ville ju ha  honom kvar till varje pris. Efter mycket diskuterade och gråt så bestämde vi att Simba skulle få komma till mamma och pappa i Ronneby. Vi ville ge honom det liv som han längtade så mycket efter. Det liv som han en gång haft och som han så förtjänade. I lördags natt körde vi dit och han ylade hela vägen i bilen. När vi kom fram gick han runt och nosade, hälade på Tusseoch Sessan och inspekterade hela huset. Igår när vi kom hem från Ronneby ringde jag till mamma för att höra vad Sima gjorde. Då hade han varit ute hela dagen i trädgården. Ätit gräs, rullat sig i solen och bara njutit. Då kändes det sååå bra och jag vi var så glada att han nu har fått det allra bästa liv han möjligen kan få!! Jag saknar Simba grymt mycket, det känns skitjobbigt, men när jag vet att han har det bra och att han nu kan vara ute så mycket han vill, kanske t.o.m kan fånga lite möss eller fåglar och vara den vildkatt som han är, då är jag bara glad för hans skull..

Älskar dig Simba!! 

Här kommer bilder på skönheten!!


















Saknar dej Simba!!! Vi kommer snart och hälsar på dej älsklingen..Snyft..



Bilder på Simba och kattungen..


Hej kompis..


Vännerna..





Lillan..









Den lilla nya kattungen som vi köpte leker, gosar och verkar må hur bra som helst...Vi kommer ha henne som innekatt och inte gå ut med henne i koppel och göra samma misstag som med Simba..Här är lite info om rasen..

Det brittiska korthåret, eller britten som den ofta kallas, är den populäraste korthårskattrasen i Sverige. Mycket av populariteten kan den tacka sitt nallebjörnsliknande utseende för. Britten har en ganska knubbig kropp med korta ben. Den utvecklas relativt långsamt då den ofta är tung. Många hanar har två kraftigt definierade kindpåsar, vilket är ett unikt kännetecken för rasen. Det som dock gör att den ofta liknas vid en nallebjörn är brittens korta, plyschliknande päls. I kombination med den knubbiga kroppen förstås. Britten är den största av alla korthårskatter. Den finns i ett stort antal färger och mönster. Det finns enfärgade britter, vitfläckade och mönstrade. De kan också vara tigermönstrade. Ögonen ska enligt rasens standard i de flesta färgvariationerna vara orange eller koppar.

Den blå britten är den mest populära och eftersökta, och har så alltid varit. Britten är som vuxen i regel väldigt stillsam av sig, vilket gör den väldigt passande som inomhuskatt. Den är oftast ganska lågmäld, men det händer ofta att den vill ha små samtal med sin husse eller matte. Britten kan verka lat och passiv, men stimulerar man den bara så blir den social och lekfull av sig. Den sitter ofta och observerar sin ägare och väntar på uppmärksamhet. Ger man den mycket uppmärksamhet blir britten snabbt väldigt tillgiven av sig. Är man ifrån hemmet mycket kan det vara bra att skaffa två katter. Skötseln av denna ras kräver inte mer än sunt förnuft. Ger man den färskt vatten och kvalitetsfoder blir dess livslängd 10 - 15 år. Den kostar ca 3000 - 6000 kr.

Vi åker i september...

Gissa vart Kim och jag befinner 2 veckor i spetember!? Jo, nämligen i Sousse i Tunisien! Hotellet ligger alldeles intill stranden och har stor utmohuspool, men även inomhuspool. Lyx! Har funderat på Tunisien nu i några veckor, så det känns underbart att vi äntligen har bokat =)




Hotell Salem där vi ska bo. Kolla vad nära stranden! Shit! =)


Grillning

Vi har precis varit vid slottet och legat på en filt i solskenet. Var jättemycket folk där som också njöt av vädret=) Senare blir det årets första grillning med vin ute på gården med Lina, yeah=) Måste bara köpa lite korvar först ;-)

Kram!!!!!


RSS 2.0