Påsken..

Påskhelgen är över och vi är tillbaka i Kalmar igen..

Vi har haft det jättemysigt i helgen. Vädret har ju varit jättehärligt också med massa sol:) Det började i fredags då vi åkte till Ronneby. Först åt vi påsklunch med mamma och pappa. Lax, ägg och allt som hör till ett påskbord. Sen på kvällen var jag i Karlskrona och åt på restaurang "Michelangelo"med Nisha, Charlott och Linda. Var så kul att träffa tjejerna igen. Nisha bor i Oslo, Linda i Lund och Charlott i Göteborg. Så det är alltid skoj när vi väl kan ses! Kändes riktigt lyxigt och vi hade jättetrevligt, plus att maten var jättegod! Jag åt lamm med klyftpotatis. Så himla gott! Under tiden var Kim och Vincent hemma hos mamma och pappa.

På påskaftons förmiddag tog Sofia och jag en promenad med Vincent. Vid tre-tiden var vi alla och besökte mormor som nu bor på ett boende. Hon verkade trivas bra, särskilt personalen tycker hon om. Och sen blev det påskfirande med hela släkten i Jämjö. Blev massa god påskmat och äggmålning. Sen på söndagen kom mammas väninna Marianne på middag. Potatisgratäng och oxfíle bjöds det på då, så gott!

Idag blir det ett besök på Öppna förskolan mellan 13-16. Det var längesen Vincent och jag var där nu så det ska bli skoj. Måste käka lite nu så man orkar med dagen..




Nisha med Vincent:)


Linda med ett härligt leende!


Nisha hugger in:)


Challe verkar nöjd:)









Lamm med klyftpotatis, grönsaker och sås..Mums!!


Vincent har skoj med moster Sofia.





RSS 2.0