Make up!

Jag går omkring här i lägenheten nu i svart kortkjol och låtsas att det är sommar ute!! Har även testat min lila ögonskugga, det blir cool kontrast  till den turkosa kajalen. Så ska jag sminka mig på festen tror jag=)

Min dagliga make up består av....  

¤  Svart Mascara från Max Factor (använder alltid den mascaran, tycker inte om någon annan).
¤  Brun ögonbrynspenna från Isadora.
¤  Ögonskugga från Isadora eller Nivea. Ofta i grå/svart eller brunt.
¤  Turkos kajal från Isadora.
¤  Kräm från Mary Kay, bara ibland.

(Men använder inte allt på samma gång oftast. Men till fest blir det allt)

Nu ska jag kolla på tv med Kim..

Kram



Svettigt värre!

Träning, träning, träning......går tränade jag axlar och bröst och idag har jag tränat biceps och ben. Imon blir det rygg och triceps. Undrar hur länge den här duktigheten kommer att hålla i sig, haha. Men jag har nu lärt mig att man inte ska träna hela kroppen vid varje pass, som jag gjort förut, utan man ska dela upp muskelgrupperna så man inte blir övertränad. Grejen är bara det att då måste man ju träna mkt oftare! En dag ben, nästan, mage, osv...herregud, orka det! Men jag ska försöka. Fast jag ska ändå inte träna varje dag, bara på rätt sätt=)

Har precis ätit mat. Det blev sån där mat som riktiga muskelbyggare brukar trycka i sig. Nästan pinsamt att skriva det, men ok: Tonfisk och lax, fullkornspasta, kidneybönor, keso och grönsaker. Fasen vad komplett måltid! Fast så jättegod var den inte, nää, då är pizza mkt godare=) Men det sägs ju att om man ska få en vältränad kropp så är maten 50% av arbetet och 50 % är träning.

Herregud, vad jobbigt säger jag bara=)

Usch, nu har jag smak av tonfisk i munnen, blää..ge mig pizza snälla!!!!


torsdag...

Hej!

De ringde just från Växjö Lasarett och sa att de tagit emot min ansökan och om jag fortfarande var intresserad..Men grejen är att det funkar inte och pendla dit om jag jobbar kväll och sedan morgon dagen efter..Men jag fick gärna höra av mig om jag kom på en lösning...Typiskt!! Men samtidigt vet jag nu att det inte är omöjligt att få jobb=)

Kollar på Oprah nu, om heminredning, intressant! 

Annars idag ska jag träna och diska en stor jäkla disk!

Bya bye

Pagrotsky=) Norèn??


Hej!

Äntligen är intervjun över, skönt! Jag var grymt nervös! Svårt att säga hur det gick, jag vågar inte hoppas på något faktiskt! Efteråt gick jag till Nautilus och tränade. Sedan åt jag salladsbuffè på Nautilus cafè och sen åkte jag tillbaka till Nybro med tåget.

På tåget hörde jag en rolig dialog mellan två killar i 16 års-åldern.

Kille 1: Jag ska fan stämma dom!
Kille 2: Då skulle du behöva han..ää...Leif Pagrotsky!!
Kille 1: Okej, heter han så?
Kille 2: Ja, Pagrotsky, han är fan den bästa advokaten i hela Sverige vet du väl?!! ( säger han självsäkert)


Bra koll killarna hade!=) Förnamnet var iaf rätt! Pagrotsky är politiker, som ni säkert vet. Leif Silbersky är däremot en jävligt skicklig advokat=)

Förresten, igår på IKEA tyckte jag att jag såg Lars Norèn, dramatikern ni vet. Men sen när jag kom närmare så såg jag att det inte var han. Blev nästan lite skraj, för jag tycker Lars Norèn ser lite farlig och otäck ut. Men har är säkert skitsnäll...


HJÄÄÄÄÄLP!!!

image210
Lars Norèn
.

Fin i håret=)

Hej!

Idag har jag varit hos frissan och blivit fin i håret. Blev jättenöjd! Håret är kortare och mörkare nu, fick bruna slingor så det skulle jämna ut utväxten=) Vad glad man kan bli bara av ett beök hos frisören! Man känner sig lite som en ny person=)  Men är skyldig mamma ännu mer pengar nu!! =(


Vid 15.00 ska vi åka till Kalmar och Nybro.... Syrran kör mig..


Syskonen, Melissa och Tusse i matskålarna=)

image209



Bye bye

Hej!!

Nu har jag precis varit ute och gått i exakt 1 timme. Gick på Hulta, ner till Ronnebyån, över nya bron, förbi Brunnsparken, Vandrarhuset och Hvidehus, sedan förbi Statoil och sen ner vid ån igen och över bron igen och sedan upp på Hulta och hem=) Blev jättevarm! Ska nog lägga mig i badet snart!!! Det var längesen jag badade=)
Kanske för att man "bara har dusch" i lägenheten=) Får passa på när jag är i Ronneby=)


Idag har jag varit med syrran på EEG-undersökning...intressant, särskilt när man är nybliven ssk=)
Sedan hem och åt kyckling med ris och sås...

Efter det åkte jag hem till Challe. Vi var där ett tag och sedan åkte vi till stan och fikade på "Contan". Tack för fikat Challe!=) Snällt!! Till sist körde Challe hem oss till mig där vi kollade i kartboken. Vi har nämligen planer på att åka till USA nästa sommar på Road Trip, med Linda och Nisha oxå=) Bara vi har pengar till dess!! Skulle vara askul!


Bild på syrran och jag som barn i badet, hehe! Då fick man plats två i badkaret! Nu är det knappt att jag får plats själv, iaf på längden ;-)

image201

Ikväll...

Mamma lagade hemmagjord pizza ikväll, gott :-) Sen åt syrran, jag, mamma och pappa som fan, allt tog slut, hehe. Men gott var det! Till efterrätt blev det cheesecake! Fy fan vad man vräker i sig på helgerna! Jag måste sluta med detta återkommande problem, hehe=)

Ska köra in syrran imon bitti till sjukhuset i Karlskrona. Hon måste vara uppe hela natten. Hon ska nämligen göra ett sömn-EEG, för att kolla om hon har kvar sin epilepsi och då måste man sova.  Hoppas epilepsin är borta!!! Kommer aldrig glömma när jag var  ca 11-12 år och syrran inte vaknade en morgon. Jag trodde ju att hon var död! Hon var ej kontaktbar, hade kissat på sig och bara låg där. Mamma och pappa visste ju att hon hade epilepsi, men hon hade inte haf ett anfall sen dan hon var typ 3 år, så de misstänkte ju att den kommit tillbaka. Hon hade iaf blivit medvetslös under tiden hon sovit så det var bara att ringa ambulans. Faan vad rädd jag var då...usch..


Mamma och jag sitter i soffan och kollar på en film på tvn just nu...och tror ni inte att jag käkar chips nu igen! Nä nu får jag ge mig..=)


Söndag och syrran fyller år..

Tjena!


image197 

Sofia 24 år 27/1-08


Syrran fyller 24 år idag! Grattis! Ska till Ronneby idag och lämna bilen och stanna till tisdag. På måndag ska jag träffa Charlott=) Ska bli skoj!

I fredags var jag ute med Lina och Mia på Harrys! Hade jättekul, vi dansade typ hela tiden. Två killar från Helsingborg stötte på oss och sa hur söta vi var alla tre, haha. Sen dansade de som tokar, mohaha. Jag höll på att dö av skratt. Efter Harrys åt vi på Sibylla och sen hämtade Mats oss.

Igår tog Kim och jag det lugnt här hemma. Vi tog en promenad på ca 40 min och sen slappade vi framför tvn. Vi såg filmen "The brave one", med Jodie Foster, skitbra film. Den har inte ens haft Sverigepremiär ens=) Men ni måste se den! Så hemsk och gripande och jävligt spännande!

Nu ska jag göra mig iordning, ska köra innan det blir för mörkt tänkte jag. Sedan blir det födelsedagsmiddag för syrran ikväll!


Mia N, Mia J och Lina =)  (vid ett annat festtillfälle)
image196


Bye bye


Britney..


Britney har ju som alla vet förfallit långt långt långt ner....TYVÄRR!!!  Jag hoppas verkligen för hennes egen skull och hennes barn att hon blir frisk och hälsosam igen...När hon var STOR, då var hon så jävla cool tycker jag och det står jag för, jag gillar henne fortfarande trots allting..Jag kommer alltid vara ett av hennes fan hur gammal jag är blir. Ibland får jag nästan abstinens och sätter på min Britney dvd-och drömmer mig tillbaka några år då hon verkligen var en stjärna! Då allt kring henne var så fantastiskt, oskuldsfullt men sexigt på en gång, och då man trodde att hon nästan var omänsklig! För hon var fööör PERFEKT! Allt med henne nu är så tragiskt, hon verkar så förvirrad, ja psykiskt sjuk är hon säkert..kan inte vara lätt att vara stjärna...Det bevisar också att hon är mänsklig precis som oss andra...Nu gäller det bara att hon inte skapar mer drama kring sig och att hon fokuserar på att bli bra igen..vilket säkert är skitsvårt...Men jag tror att Britney kommer tillbaka och jag hoppas för hennes egen skull att hon skärper till sig  och iaf får träffa sina barn igen...Hon är ju trots allt bara 26 år och det vara fan förfärligt om hon slutade såhär...


Britney under sin storhetstid

image193



Britney när hon var en lycklig mamma.

image194


Vilken är din rätta ålder???

Du kanske är 50 år men fortfarande lika ettrig som en Fiat, eller kanske du är 20 och trögstartad som en gammal Opel.  Om du är kvinna kan du vara het som Afrika och i värsta fall ointressant som Ryssland=) Tycker dock själv att Ryssland verkar rätt intressant=) Jag själv skulle nog säga att jag är en blandning mellan Afrika och Amerika. Fast tekniskt fulländad? Det vette sjutton, hehe!

Mannens olika åldrar


Mellan 15-20 år är mannen som en Fiat, liten men ettrig.


Mellan 20-30 år är mannen som en Porsche, snabb och välsmord.


Mellan 30-50 år är mannen som en Opel Record, lovar mer än den håller.


Mellan 50-60 år är mannen som en gammal Ford, man måste hälla i honom lite sprit för att få honom att starta.


Kvinnans olika åldrar


Mellan 15-20 år är kvinnan som Asien, välkänd men outforskad.


Mellan 20-30 år är kvinnan som Afrika, het men ändå fuktig.


Mellan 30-40 år är kvinnan som USA, effektiv och tekniskt fulländad.


Mellan 40-50 år är kvinnan som Europa efter två världkrig, härjad men ändå skön.


Mellan 50-60 år är kvinnan som Ryssland, alla vet var det ligger men ingen vill dit.


Fullspäckad dag :-)

Hejsan!

Idag har jag träffat kompisar på löpande band känns det som=)

Klockan 11.00 mötte jag Ida för att luncha med Cafè Dream. Vi åt den jättegoda buffèn som har taco, potatisgratäng, pasta och allt möjligt=) Vi satt där till ca 12.20, sedan gick vi lite på stan. Efter det skulle Ida iväg och jobba. Hon är också sjuksköterska och jobbar på strokeavdelningen=) Sen åkte jag iväg till Nordiska och kollade lite. Sen drog jag till Calamre Outlet, där jag hittade en superfin klänning i färgerna rosa, gult, vitt och svart! Faaan, snart inga pengar kvar, men jag var bara tvungen. Inte ofta jag köper kläder faktiskt! Ringde t.o.m mamma för att jag inte skulle få dåligt samvete. Hon bara, "Köp den!!!" hehehe.

Sen körde jag till Giraffen och köpte en present till Lina som har fyllt 23.
På Giraffen började jag känna mig trött och seg så jag slog mig ner för att fika. Satt helt ensam med mitt kaffe och chokladboll, var rätt stillsamt och avkopplande. Men efter en stund kom Linda M med lille Jonas 6 månader gåendes förbi. Surprise! Så hon slog sig ner hos mig och så fikade vi ihop=) Jonas hade verkligen växt mycket sedan vi sågs sist och var supersöööt!!

Vid 15.30  ringde Lina, hon hade fått gå tidigare från jobbet. Så jag körde och hämtade henne och sen åkte vi till Nautilus för att träna ihop=) Vi styrketränade lite och körde roddmaskinen typ 2 min, hehe.

Klockan 17.00 var vi klara och det var precis lagom för då slutade Kim jobba. Vi hämtade upp honom och sedan skjutsade jag hem Lina till Smedby innan vi drog hem till Nybro.

Ps. Mia Jensen, jag såg att du skrivit till mig på msn nu när jag kom hem, men jag kan ju vända bilen och köra tillbaka, hehe, skoja d.s

Kram



Luncha och träna

Tjena!

Är uppe tidigt idag!

Idag ska jag in till Kalmar och luncha med Ida vid 11.30. Nice=)
Klockan 16.00 ska jag hämta upp Lina vid jobbet och sen ska vi till Nautilus och träna.

Nu sitter jag framför tvn med laptopen på bordet. Brukar alltid sitta så, perfekt att surfa och kolla på tv samtidigt=)
Hoppas Sverige vinner över Tyskland i handbollen idag!!

Bye

Anställningsintervju

Hej!

Både igår och idag har jag ringt massa samtal till olika avdelningar i Kalmar utan resultat. Ikväll satt jag och Kim vid köksbordet och snackade jobb och då ringde telefonen...En man från sjukhuset  frågade om jag ville komma på anställningsintervju nästa vecka på onsdag! Åh vad spännande, jag blev såååå glad!!!

Challe om du läser detta, jag får komma till dig nån annan dag. Försökte ringa dig precis på mobil och hemtele. Men testar sen igen så vi får snackas vid!

Nu gäller det!!!


Heath Ledger R.I.P

Heath Ledger är död! Jag är i chock!!
Han var en av de bästa skådisarna, så talangfull och fin.. Det är så tragiskt.
Första filmen han var med i var " 10 orsaker att hata dig". Jag älskade den filmen och tyckte att han var så snygg=)

Filmer han medverkade i..


Del av en intervju med aftonbladet


Har det förändrat ditt liv att få barn?

Heath Ledger log.

- Det förändrar nästan allt. Till det bättre förstås. Jag är mer avslappnad, nästan som om en del av mig har pensionerats. Lugnare, som om jag vore redo att dö. För att jag lever vidare i mitt barn.

Sa Heath Ledger. Han blev 28 år.





1999 " Ten things I hate about you". Heath till vänster.






2005 "Broke back mountain "





Heath med dottern Matilda


Rest in peace Heath....





tisdag..

Har nyss kollat på Oprah. Det handlade om en kille och en tjej som hade bytt kön. De var nu 16 och 21 år. Fan vad hemskt att födas till fel kön och känna det hela tiden. Det var mycket intressant och jag tycker vi alla måste bli mindre dömande och mer öppna för varandra.

Idag ska jag...inte göra mycket...

Till banken och sätta in lite pengar som jag fick i examenspresent. Måste fylla på kontot så jag kan betala räkningarna.

Gå en promenad.

Boka tvättid.

Laga mat till Kim kommer hem.

Waow vilken spännande dag va? NOT! =)


So long!!

Detta längtar jag efter nu..

  • solen
  • sommaren
  • fest
  • grillning
  • fotbolls-EM
  • bada i havet
  • spela kubb
  • konserter

Vintern har ju varit skittråkig eftersom det inte varit någon vinter! Vart höll snön hus?? Känns som det endast varit en lång och dryg höst....Sommaren kom hit, snälla!!!!



En härlig sommarbild på Kim när han njuter av solen på Öland från i somras....



image191


Helgen!

Hejsan!


I fredags tog jag och klassen examen i domkyrkan i Kalmar=) Mamma, pappa, mormor, Kim, Mia och Mats fanns på plats för att gratulera mig. Efteråt gick vi till Athena där mamma och pappa bjöd oss alla på mat=) Hade riktigt skoj, och så himla fina blommor jag fick! Av Mia, Mats och Ida fick jag ett fint armband och en doktorväska för barn, hehe. Av mormor fick jag blommor och pengar och samma av mamma och pappa. Efter restaurangbesöket åkte vi till Nybro, förutom Mia och Mats. Vi hade en skön kväll framför tvn. Vi spelade "Vem vill bli miljonär" och sedan kollade vi på Lets Dance.

I lördags blev jag firad av släkten och några till i Ronneby. Vi åt jättegod smörgåstårta, Kim fick vegetarisk, coolt att det fanns=) Sen var det öl och vin till maten. Jag fick många fina presenter: Två fina glasprydnader med plats för värme ljus i från Kosta boda, två skitfina ljusstakar, som jag vet kostar en del!!!=), örhängen, pengar, ljusarrangemang, pennor som ser ut som sprutor, sjuksköterskedräkt i latex, haha och massa med blommor! Tusen tack allihopa!!!!!

Igår tog vi det lugnt. Kim och jag gick en runda i Brunnsskogen och vid 17.00 åkte vi tillbaka till Nybro.

Charlott ringde igår och berättade att hon hade fått jobb! Grattis igen kompis!!!!!! Jätteskoj!

Idag har jag varit på Nautilus här i Nybro och tränat för första gången. Det var helt ok, fast det var mycket mindre än Kalmars Nautilus.  Åkte sedan hem och lagade lax med pasta. Usch vad jag är seg nu!!!!

Hittar inte min digitalkamera någonstans..vart har den tagit vägen??? Måste blivit undanstoppad någonstans i flytten...miss it...

Bye bye

Examen imon!!

Hej!!

Imon tar vi sjuksköterskeexamen i domkyrkan kl 14.00!! Jippi!
Har köpt en ny klänning och fina skor till det=) Ska bli underbart!!!

På lördagen åker vi till Ronneby och då kommer jag firas av släkten och andra. Det blir smörgåstårta och alkohol=) Ska bli skoj!!

Idag har jag varit i Kalmar och lämnat tillbaka en bok, betalat ssk-nålen, ätit lunch och tränat. 
Ikväll har vi städat och gjort fint till imon. Är så förväntansfull!!! Kanske därför jag sovit så dåligt de senaste nätterna...

Klockan 10.10 åker jag och Jenny i min klass ihop till Kalmar. Sedan är det brunch med klassen på Stadshotellet med skumpa innan vi går in i kyrkan!!=)

Faaan, vi är sjuksköterskor nuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Astma

Hej! 

Var hos doktorn kl 10 imorse. Med stor sannolikhet har jag astma=( Tråkigt, men inget man inte kan leva med! Jag fick Bricanyl, som är luftrörsvidgande och även en flaska som har luftmotstånd som jag ska andas i morgon och kväll i två veckor. Värdet ska föras i på ett schema av mig själv och sedan ska doktorn läsa av det om två veckor. Då ska jag även få göra ett spirometritest, där man mäter lugnvolymer. Känns iaf bra att jag har tagit tag i detta äntligen.

Imon ska jag ta cellprov för första gången hos gynekologen. Är nervös, för jag hatar att gå till gynekologen, det är min största skräck!! Inte blev min fobi lindrigare sist jag var där för ca 1,5 år sedan. Då fick jag verkligen träffa en skräcködla, hon var brutal och hemsk! Usch!

Nä, nu ska jag snart duscha, var och tränade efter skolan. Lite styrketräning. Ikväll ska jag kolla på Carolina Gynnings nya show på kanal 5.

Nu är det bara 3 dagar kvar tills man är sjuksköterska på riktigt! Kan inte fatta det, lilla jag liksom, sjuksköterska??? Men jag måste tuffa till mig lite mer känner jag, för som syrra kan man inte vara för mesig.


Bye bye

texten???

Vette fan vad som hände med texten i förra inlägget!!!??? stort belv det iaf!!!


Helgen..

Hej!

Har haft skola idag mellan 9-15, sedan

var jag och tränade. Efter det gick jag en

sväng inne på Baronen och kollade i


affärer fram till Kim slutade jobbet. Jag


hittade ett fint halsband med örhängen


till för endast 50 spänn, 70% nedsatt på


rea=)


När vi kom hem lagade jag potatismos


och värmde mammas hemmagjorda



köttbullar, mums! Kim åt örtbiffar till


moset. Ikväll har vi kollat på "Prinsar


och prinsessor" en serie på tv 3 om


kungahus, helt i min smak, typiskt


kärringprogram, men Kim tittade också,


det trodde jag aldrig han skulle, inte han


själv heller=)


I lördags var vi ju på Gröna stugan. Jag


åt planka med Oxfilè, satt fint. Kim tog


en god veggierätt. Till förrätt åt jag


skagentoast och Kim vitlöksbröd. Som


efterrätt åt vi bägge passions sorbe.


Igår kväll var jag hos Mia. Grace, Ida och

Annelie var också där. Vi åt massa


onyttigheter och kollade på


Simpsonsfilmen, sjukt kul var den=)


Imon är det skola igen. Ska till läkaren kl

10.00 för att kolla upp om jag har astma,


vilket jag är övertygad om att jag lider


av...


Ska nu kolla på resten av Idrottsgalan...


Ciao!!


Härliga bilder=)

image177

Jag och Mia, sist vi var ute ihop=)

image178

Jag stretchar, hehe!!

image179

Lina hälsar hej hej, hemskt mycket hej=)

image180

Sessan vill busa med en oengagerad Melissa=)

image181

In i dimman eller??

image182

Kim är trött på paparazzis! ;-)

image184

Favorit i repris!!

image185

Upochned med Mia Jensen

image186

Tre snyggingar=)

image187

Mamma som ung student

image189

Pappa var lika glad som ung ;-)

image188

It dont matter if you are black or white!! Syrran och jag på adoptivträff som små.

image190

Vi är glada i hatten, höhö...




Romantisk middag...


Ikväll ska Kim och jag äta trerätters middag på Gröna stugan i Kalmar. Kim bjuder=) Det är nämligen min julklapp och födelsedagspresent från honom.

Igår var jag på tippen och slängde massa skräp. Fan vad drygt det var att sortera allt, som vara var nedslängt i fyra stora plastkassar..blää...

Är stolt över att jag flyttstädade lägenheten alldeles själv i veckan. Körde Kim till jobbet på morgonen och sedan vid 08.00 satte jag igång. Blev färdig 17.00 på eftermiddagen. Var helt slut efteråt, men fan var rent det blev=)

Nu ska Kim och jag snart gå ut en runda=)

image176

Älskling i somras!!! Visst e han fin!?

Bye...

Allt möjligt

Hej! Vet att det är lite sent att skriva om jul, nyår och ledigheten nu, men jag vill ändå få det dokumenterat någonstans=)

Den 21/12 kom jag hem till Ronneby. På kvällen kom Kalle och Lisa till oss och bytte julklappar. Senare åkte jag till Charlott och hade en mysig kväll med henne och Linnea. Vi sov över hos henne.

Den 23/12 var jag, Charlott och Nisha hemma hos Linda. Vi hade vår årliga byta-födelsedagspresent dag=) Vi fyller nämligen sent allihop. C, N och L fyller i november och jag i december=) Linda bjöd på julgröt, glögg och julgodis, jättegott och mysigt var det. Vi har ett plakat som vi gjorde för två år sedan där vi skrivit in våra namn och olika åldrar i massa rutor. Alla får sedan skriva i varandras rutor vad man tror att personen kommer att gör  te x vid 25, 30, 32 år o.s.v. Jättekul att se om det stämmer efteråt=) Alla blev nöjda med sina presenter. Jag fick fina smycken, halsband, armband och örhängen som matchade ihop=)

24/12, alltså julafton, firades med släkten i Daniel och Carolines superfina och nybyggda hus i Jämjö. Fick b.l.a pengar, presentkort, gångstavar, underkläder, ljuslyktor, choklad m.m.

25/12, juldagen, som alltid betyder utgång på Natti=) Nisha, Charlott och Marie var hemma hos mig på förfest. Sedan körde Nisha oss allihop till Natti där vi fick dansa och trängas med 700 andra personer=)

26/12 kom Kim till mig=) På kvällen kom släkten och firade min födelsedag. Mamma hade gjort en god "Flygande Jakob", som avslutades med "Cheese cake".

28/12 åkte Kim och jag tillbaka till Nybro igen.

30/12 fyllde jag 23 år! Mia, Mats och Lina kom på middag till oss. Jag hade lagat en jättegod rotfruktsgratäng med fläskfilè som verkligen uppskattades! Måste laga det fler gånger! Sedan spelade vi "Vem vill bli miljonär" och kollade öven på skräckfilen "The hitcher".

31/12, nyårsafton!!!! Vi firade i en gammal skola utanför Orrefors med 35 personer. Priset per person var 350 kr men det var det värt! De hade fixat en stor god buffè, egenkomponerade drinkar som man fick hämta i en bar, lekar, karaoke, ( jag och Lina sjöng, lät för jävligt tror jag, hehe) Träffade många roliga och trevliga människor. Lina och jag spang ut några gånger i snön och fick för oss att det var en grav i skolans gräsmattan. Det var nämligen en stor sten, med ett hål nedanför, skitäckligt, särskilt när man är full och förstorar allting=) Vi spang halkandes i snön in, fort sam fan. Så löjliga!! =) Sen var det såklart dans, fanns t.o.m en DJ=) Ja, nyårsafton blev verkligen lyckad, en kväll jag sent kommer att glömma=) Vilket jobb Lina, Janet, Emma och resten hade lagt ner på att få det så bra!

Så slutade alltså sista dagen på 2007!

Hoppas 2008 kommer bli ett bra år!!!

God fortsättning allihop!

P.s Fick den 3/1-08 ett litet kusinbarn, en flicka som ska heta Emilia. Grattis Daniel och Caroline!!!! d.s.

uppehåll...

....från bloggandet har jag haft nu alldeles för länge.  Ska försöka bättra mig. Jul och nyår har ju redan varit, kan skriva mer om det i nästa inlägg. Kollar just nu på Oprah om en mamma som är shoppingalen. Helt besatt är hon!=) Var på gymmet innan med Mia. Jag gymmade och hon simmade. Innan dess besiktigades lägenheten och det gick bra=) Hade alla nycklarna, *puh*.

Är skittrött nu, orkar knappt röra mig...

bye, bye


RSS 2.0