Bilen och hemmet =)

Här kommer lite bilder =)


Tråkiga och seriösa..

Flumm i min bil=)



Min snygga bil=)





Mia J sitter i bilen..




Cool bild. Mia inne i bilen och jag tar kort utanför.

Länge sedan..

Tjena!

Nu var det längesedan jag skrev!

Vad har då hänt för skoj sedan sist?

* Marcus och Martina och deras barn och Stefan har varit här på middag. Vi åt tacos och hade  en trevlig kväll.

* Var ute i lördags med Charlott och hennes gamla tjejkompisar från klassen. Vi förfestade hos en tjej som heter Emma som bor mitt inne i stan i Kalmar. Var jätteskoj verkligen! Sedan gick vi till Harrys kl 01.00, rätt sent, men det var skoj iaf=)


 Annars har jag hunnit med att ha ont i halsen med frossa några dagar, men det är över sedan  några dagar tillbaks=)


Nu är det superhärligt väder ute! Satte mig ute i solen i 30 min efter jobbet i en brassestol. Härligt var det, särskilt att gå barfota i gräset=) Sedan var det dags för att hämta tvätt, tvätta, diska och laga mat..


Haft en rolig dag på jobbet idag, hektisk, kaotisk men skitskoj=) Jobbar imorgon med och sen på torsdag är jag ledig, då ska jag tll frissan och slinga mig blond och klippas=) Jippi!!! 


Jobbar fredag och lördag sen...Nästa helg blir det hem till R-by för att fira mormor som fyller 80 år. Då blir det exotisk planka, gött=)


Igår kväll var jag på ett Medelpass på Friskis&Svettis. Innan dess hade jag sprängande huvudvärk och trodde jag skulle svimma. Men jag ville så gärna gympa, så jag gick iaf. Tro det eller ej, men huvudvärken släppte efter bara några studsandes hit och dit i gympasalen=) Härligt!



Mina glasögonbågar har gått sönder så de är numera på lagning hos optikern. Men jag använder nästan 80% linser så jag saknar dom ej=)



Konsigt inlägg det här blev, väldigt ostrukturerat och rörigt...jaja, strunt samma =)

Kram



Tisdag...

Hejsan!

Igår åkte jag in till Kalmar och hämtade upp Mia. Vi åkte till Giraffen, tog en fika och kollade lite affärer. Sedan mötte vi upp Lina i Oxhagen och gick in på Kupan och kollade. Jag köpte en vinkaraff, duk och en såsskål för sammanlagt 40 kr=) Vid 17.00 hämtade vi Kim från jobbet. 

Kl 19.00 var jag på ett medelpass på Friskis. Gud vad jobbigt men skönt det var!
Kristoffer kom hit vid 20.00 och stannade typ en timme.



Idag ska jag jobba 13.30-21.30, likadant imon. På torsdag och fredag jobbar jag 06.45-15.30.

Bye bye

Transvestit?

Tycker om Charlottes Perrellis låt "Hero" väldigt mycket, men kan inte släppa tanken på att hon ser ut som en transvestit..Tycker faktiskt att hon gör det! =) Kanske något med hennes läbbiga och kattaktiga blick? Huhhh...

Katt eller människa??


Fotboll, grillning, kubb, sol..

Hejsan!

Har inte bloggat sedan i onsdags..Vad har då hänt?

Tors och fre jobbade jag!!

På fredagskvällen tog Kim och jag det lugnt. Kim gjorde en Bloody Mary efter receptet i vår nya drinkbok. Jag tyckte den smakade skitäckligt, men Kim gillade den starkt!

image372

Bloody Mary

image373

Drack bara en vanlig cider=)




På lördagen åkte Kim och jag till Kvantum och storhandlade inför kvällens grillning. Vi drog även till torget där vi köpte två tomatplantor och en gurkplanta. Gurkorna har redan gett skörd och smakade riktigt gott=)

Kl 16.00 var det match mellan Kalmar FF- Djurgårdens IF.  Lina och jag var där. Vilken underbar match! KFF vann med hela 5-1!! Vi stod i klacken och hoppade och skrek av glädje vid varje mål! =) Vädret var ju också helt perfekt, ja det kunde inte bli en bättre match helt enkelt!  Lina och jag fick även gå in helt gratis, eftersom Lina hade VIP-kort,gutt!!!

image374

Action!!


image376

En blek och en brun=)

image377

Mia och Lina


Efter matchen åkte vi till Nybro. Sedan blev det grillning på gräset här utanför. Jättegott och mysigt. Några grannar grillade också och de bjöd med oss på kubb, så Lina och jag spelade ett tag med dem=) Mycket trevliga grannar måste jag säga ;-) Under tiden låg Kim och vilade sin mage, han åt nio grillspett!!!! Hahaha! Spelade även lite fotboll med=)

Vid 22.30 gick vi vidare till Jens. Sedan hem till Emma där vi satt och drack lite. Kvällen slutade vid 01.00. Följde Lina till bussen, sen traskade Kim och jag hem.


Igår, söndag, satt vi här utanför ï solen och stekte lite. Men efter ett tag blev vi rastlösa och körde ner till Linnèasjön. Där var det en hel del folk. Vi hade med oss honungsmelon och festis. Gott! =) Hade en härlig stund vid vattnet i solen. På eftermiddagen tittade Tova, Kims syrra in en stund. Senare gick vi en runda i Nybro på 1 timme..Var tropisk värme ute! =)

image378

Kim i solen


image381

Sötnosen






Idag, måndag är jag också ledig!!! Ska hämta Mia kl 13.00 sen ska vi ha picknick i Slottsparken i Kalmar. Nice=)



Glömt att skriva att vi var i ronneby lör-sön förra helgen. Vi grillade med mamma och pappa. På söndagen gick vi ner på loppisen, där jag hittade en planch för 5 kr=)

Här är lite bilder från dess..

image382

Mamma på altanen

image383

Syrran och jag

image384

Tusse och Kim

image394

Kim på stenen

image395

Tusses och Kims blickar möts=)



image385

Kim på altanen.

image386

Tusse njuter.

image387

Mamma donar i köket.

image388

Kim i vardgasrummet...

image389

Tusse har aldrig några bekymmer..

image391

Syrran i tv-rummet..



Hade en bild på pappa när han grillar, men hittar den ej!! Måste ha råkat ta bort den =( Sorry pappa!!!


Systermöte, nya skor och Friskis

Hejsan!

Idag har jag varit ledig hela dagen...nästan! 

10.00  Vaknar av att Kim ringer och frågar efter pin-koden till sin mobil...Gårupp, tardet lugnt och kollar på tv samtidigt som jag käkar två ostmackor och kaffe.  Diskar, bäddar och rakar benen...Sitter vid datorn..

12.30  Äter gårdagens lunch, falukorv, pasta, sallad, juice och vitaminpiller.

13.40  Åker in till Kalmar för att gå på "Sjuksköterskemöte" kl 14.15-15.40.

15.40  Kör till "Skokällarn" och hittar ett par skitsnygga pumps för 299:- 

17.00 Hämtar Kim från jobbet vid Baronen och sedan hem till Nybro.

18.10
Åker till Friskis & Svettis och går på ett gympapass. Det var premiärträningen för mig på Friskis i Nybro ikväll! Ska testa spinningen med och försöka gå regelbundet på både gympan och spinningen.

20.20 Är klockan just nu när jag skriver. Har duschat och ska snart äta en macka eller två. Ikväll ska jag se "Barnmorskorna" Men nu ska jag umgås med Kiiiiiiim!!!!!!!!!!!!!!


Bye bye

Blommig balkong =)

Hej!

Dags att uppdatera lite!


Igår efter jag jobbat drog jag till "Blomsterlandet" och köpte blommor och planteringsjord. Vuxet eller vad?!!=) Valde blommorna själv och funderade fram och tillbaks hur de skulle kunna passa med varandra. Stolt över mig själv är jag, hehe!! Satte med stor iver igång att plantera när jag kom hem. Sedan vattnade jag noga , hihi=)  Blev jättenöjd. Kolla här nere så fint det blev =) Både Kim och jag vill gärna odla våra egna tomater, så till helgen köper vi nog en tomatplanta med=)


image368

image369

image370

image371

Grillkväll och annat..

Hej!

Var på grillkväll hos Kristoffer och Emma i tisdags. Blev supermätt, det var ju sååå gott!!! =)
Satt ute till kl 22.00, sen gick vi in och spelade Guitarr Hero..=)


image360

Kim, Kristoffer och Emma

image361

Kristoffer sköter grillen. Det lyckades han bra med=)

image362

Emma väntar på maten..

image363

Deras söta vovve, Alma.

image364



1 MAJ :  

Idag efter jobbet träffade jag mamma, Fia och mormor i Kalmar. Sedan gick vi och åt mat på Bistrobar. Jag åt fläskfilè med klyftpotatis och svampsås, supergott!! Sedan bytte vi bil, för de skulle ta med min hem till Ronneby och fixa den lite...



Sedan när jag kom till Nybro gick Kim och jag till Nostalgia där han åt en pizza.





image365

Kim kan äta...

image367

och sen kan han dricka med.. =)


Imon jobbar jag dag oxå, men på kvällen blir det fest hos Mia J!
Nu väntar duschen..sen sängen..

RSS 2.0