Botad av sand?

Igår var det jobb igen..Sen åkte Kim och jag till Thai Taste och hämtade lite käk. Vi satt först på balkongen och åt men det blev för kallt och blåsigt så vi flyttade oss till köket. Jag gick och la mig redan 19.30, blev helt plötsligt supertrött. Sov till kl 2, var jättepigg. Men somnade om igen och gick upp kl 9=) Har kollat lite på nyhetsmorgon och ett program på kanal 9 om olika religiösa platser i världen där det tydligen inträffar mirakel, såsom att sjuka blir friska och sånt ni vet..Vet inte vad jag ska tro om det..hmm..I Mexico city fanns det en gammal kyrka som mer såg ut som ett boningshus. Där inne fanns det en liten grusgrop som folk vallfärdade till för att  bli helade eller botade av sanden genom att de antingen hällde sand på sig, i håret eller t.o.m åt den!! =) Rätt intressant, men själv skulle jag tacka nej till en mun med sand! Uärk..




Idag är det fredag och jag är ledig. Sen jobbar jag lör, sön, mån. Missar Palace Springbreak detta året med, vilket är lite synd, men det var ändå inga artister jag ville se, så det kvittar nästan..



Nästa vecka ska jag till Ronneby tis-ons. Ska träffa mamma och Fia, pappa är iväg på jobb då tyvärr. På torsdag ska jag bilen besiktas kl 9 i Kalmar, så därför blir det bara ett kort besök i hemstaden.



Längtar så till helgen v.26 då jag ska upp till Göteborg och träffa Charlott och Linda! Troligtvis träffar vi på Linnea med, skoj, för det var längesen:) Plus att jag sen åker vidare till Oslo för att träffa Nisha=) Ska bli så kul!




Det känns som att denna sommar kommer bli kul men samtidigt gå väldigt fort (som vanligt). Men sen när sommaren är slut åker vi ju till Tunisien och det ska bli riktigt gutt!





Trevlig helg på er alla!

Kram

Nya kläder

Hej!

Var på stan igår och hittade en hel del snygga kläder=) Köpte två fina klänningar från Indiska och en lila klänning från H&M. Hittade även ett brunt skärp, hårsnoddar och hårspännen. Är jättenöjd!


Cyklade till stan med Mia och Lina i måndags. Vi var vid hamnen och åt glass och sen gick vi i några affärer. Jag köpte ett par jättesnygga sommarsandaler och Mia hittade också ett par snygga skor.


Nu ska jag snart på läkarbesök och sen blir det jobb ikväll...


Kram

R.I.P Tusse och Melissa...Älskade katter

Vår kattflicka Melissa gick bort den 15 april, 15 år gammal...Ikväll gick även hennes bror kattbror Tusse bort...drygt en månad senare bara... Jag fick reda på det precis efter jag slutat jobba..Njurarna hade lagt av och Tusse var nästan i koma när mamma och pappa åkte in med honom till veteriänren ikväll. De var så tajta det syskonparet, det märktes att det alltid var ett speciellt band mellan dem. Både Tusse och Melissa var extrema goskatter som gärna låg i knät, gillade bli burna och ville ligga bredvid i sängen. Katterna har betytt så mycket för mig och min familj, de har varit med hela ens uppväxt och gett oss så mycket glädje. Gör så ont att de är borta nu, men samtidigt har de levt ett bra och långt liv.



Syskonparet som nu är i himlen. Melissa på stenen och Tusse i gräset.
Åh vill bara hålla om er och pussa er...

God natt från en ledsen Mia...

Kims blogg

Kolla in min älskade sambos blogg =)
Har länkat till den på min sida med..

http://www.lemonforever.se/blog/

Skadad katt..Och jag är sjuk..

Jag är sjuk! Har haft runt 38 grader i temp sen imorse och är totalt genomförkyld. Så tråkigt! Sov från kl 10.00-18.00 på dagen, men är fortfarande trött. Men det är ju så när man är sjuk..usch, hatar att vara sjuk..

Och sen var vi med stackars Simba till veterinären igår. Mamma var här och lämnade honom i tisdags kväll och då upptäckte Kim att han luktade illa om svansen. Han hade fått ett bett i svansen som verkade inflamerat. Så han blev sövd, fick ett drän på svansen med två stygn och en tratt runt halsen stackarn. Han har varit helt däckad igår kväll och hela dagen idag har han sovit. Han ska även ha antibiotika 2 ggr/dag och smärtstillande dagligen. Så nu är det upp till Kim och mig att hålla såret rent med koksalt 2ggr/dag och ge honom sina mediciner. Hittills har Simba varit jätteduktig och bara jamat lite ynkligt. Stackarn!! Hela kalaset gick på 1600 spänn men det är klart han ska få den vård han behöver, lille plutten. Lilla Aila verkar orolig för honom och hoppar titt som tätt upp till honom i sängen för att se att han är ok. Det ser iaf ut så. Gulligt=) 

Det positiva är att vi har en del som är intresserade av honom för omplacering, imorgon kommer en kille och ska kolla som verkade mycket intresserad. Så jag hoppas det löser sig alltihop! =)

Ikväll är Kim med Stefan hos Marcus. Han ringde hem för en stund sedan för att höra hur det var med Simba, så söt=) Men jag hoppas de har en riktig trevlig killkväll och unnar sig lite öl!

Nä..nu måste jag lägga mig igen, det tog på krafterna bara att uppdatera bloggen!

Ha det bra! Och håll er ifrån mig så nu inte blir sjuka ;-) Kram


Burger King och Pizza...

Innan kanotfärden åt vi varsin smaskig meny på Burger King och nu väntar en kebabpizza i ugnen. Kan man äta mer osunt på en dag?=) heheh...Mums vad jag ska njuta!


Kanot i Kalmarsund =)

Hej!

Idag har Kim och jag varit på kanottur i Kalmarsund. Solen strålade och det var varmt och skönt. Toppenväder alltså! Vi paddlade enda från kanotklubben bort till Slottet som ni ser på bilden. Där tog vi en liten paus vid en brygga och bytte plaster i kanoten. sammanlagt var vi ute i 2 timmar, vilket var alldeles lagom. Det var rikitgt härligt att bara glida omkring på vattnet med solen i ansiktet.. Sån frihetskänsla..


kanot_11

Framme vid Slottet!



Vilar armarna lite vid en brygga..


Fåglarna flydde precis efter jag tog kortet..


Det blev en del broar att passera under..


Vatten, vatten, vatten..






Helt jäkla slut..

Usch vilken jäkla dag det har varit på jobbet idag. Har stressat hela dagen, har inte ens hunnit fika varken på förmiddagen eller eftermiddagen (men så är det ofta) och rasten fick kortas ner för att hinna med det man skulle göra. Ingen rolig dag alls! Ännu mindre kul var det när en läkare fick typ ett utbrott och försvann från avdelningen och sa att hon skulle skriva avvikelse på typ hälften av patienterna! Helt sjukt! Blir så trött och ledsen! Vad fan tror läkarna att vi gör på avdelningen? Äter tårta hela dagarna? Nä, vi jobbar fan häcken av oss hela tiden! Jag är 24 år och kanske går in i väggen innan jag fyllt 25, vem vet!? Började bara gråta när jag kom hem, fanns inga krafter kvar av mig efter denna dag..

Jag säger bara, sjuksköterska är ett slitsamt jobb. Idag var det inte kul att vara sjuksköterska...

Hoppas det känns bättre imon..suck...

Flyt i minigolf..

Hej!

Har nyss varit och spelat minigolf med Kim. Vi var i stan och fikade på en uteservering och fick ett infall att vi ville göra något skoj. Så först tänkte vi paddla kanot, så vi åkte till kanotklubben, men det fanns inga lediga kanoter idag så vi bokade kanot till onsdag nästa vecka, en heldag=) Det ska bli skitskoj!

Men det var iaf väldigt kul att spela minigolf, extra skoj för att jag vann och hade sånt flyt, hihi. Gjorde 5-hole-in-one, grymt va?!=) hehe..

Är ledig idag, jobbade igår kväll. Sen jobbar jag lör, sön, mån, tis. Sen blir det kanot på onsdag kl 12.00=) Hoppas vädret är bra då! Nu är det iaf jätteskönt och varmt ute. Ska nog laga lite mat strax, eller beställa en sallad från Funkabos pizzeria. De har sååå goda sallader!

Trevlig helg på er!  Kramis

Fotografering

Hejsan!

Ska till sjukhuset idag för att fotograferas kl 13.00. Alla som jobbar på avdelningen ska nämligen bli fotade nu i vår och sedan kommer vi hängas upp på väggen så att anhöriga och patienter ska kunna se vilka vi är som jobbar där. Gillar inte att bli fotad på sånt vis..men får väl piffa till mig lite extra inför det iaf..uäärk..Är väl bäst att ta på sig de vita kläderna och ssk-brickan också så man ser respektabel ut, hehe...



Igår var Kim och jag på Svinö och gick en kvällspromenad. Det var skönt med frisk luft, då vi varit inne hela dagen.Sen köpte vi mat på Netto.



Förresten..Det fungerar trots allt inte så bra med Simba i Ronneby. Han skrämmer iväg den lilla bonnkatten, men med perserkatten är det inga problem. Så lilla Sessan vågar inte komma in när Simba är inne, utan kan hålla sig ute i flera dygn! Så snart kommer hon säkert att ge sig av! Så nu undrar vi om det är någon som läser bloggen som vet någon som vill ha en katt? Han är världens snällaste katt, men behöver nog vara ensamkatt och definitivt bo i villa. Vi vill bara att han ska ha det bra. Han är vaccinerad, kastrerad, öronmärkt, har fin stamtavla och är en mycket vacker Bengalkatt. Ni får gärna bo i närheten av Kalmar så vi kan hälsa på honom=)

Ring gärna mig på 0480-27028 eller 070-8362903

Favoriträtt..

Har precis lagat och ätit en av mina favoriträtter. Det blev lax med potatismos och kall dillsås. Är lätt som en plätt att göra och blir supergott!

Såhär brukar jag göra...

Laxen:
Krydda laxen men vitpeppar, salt och lite citrondroppar. Sen in i ugnen tills man ser att laxen ser klar ut. Brukar ta ca 15 min på 225 grader.

Potatismoset:
Bara att skala massa potatisar och koka dem. Sedan mosa potatisen och tillsätt vitpeppar, salt, mjölk och margarin efter smak. Brukar även ha i persilja. Blir världsgott=)

Dillsåsen:
Blanda 3 dl gräddfil och ca 2 matskedar majonäs. Blanda i dillen, så mycket man vill=) Tillsätt peppar och salt efter smak.

Sedan är det bara att hugga i! Självklart med lite nyttiga grönsaker till!

Bon appetit!


Tekväll...

Hej!

Igår kväll var Lina och jag hos Mia. Vi gick till 7eleven och köpte glass och sedan bjöd Mia på jättegoda teer, cashewnötter och yoggi. Vi satt mest och snackade och slökollade på "Never been kissed". Det måste bli fler tekvällar bestämde vi=)

Inatt har jag sovit skitlänge, i hela elva timmar! :) Senare blir det gymmet, men först ska jag träffa Mia och Lina igen vid tvåtiden...

Hej så länge...



Lilla Aila =) Nu är hon 18 veckor..

Manlig/kvinnlig

Kopierade en meningslös lista..=)

Min kvinnliga sida:
[x] Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[x ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present ?
[x ] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[x] Brytt mig om någons affär val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 21 poäng


Min manliga sida:

[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x ] Ätit en blodig stek?
[ ] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[x] Skött grillen under en grillfest?
[ ] Läst en bok av Jan Guillou?
[x ] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[x] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[x] Tävlat i att dricka öl?  

Totalt 12 poäng

Sjöbo och Ronneby..

hejsan!!


Okej, det är väl dags att skriva lite skit här igen då=)

I torsdags efter jobbet åkte vi direkt till Ronneby för att hämta upp mamma och pappa, sedan vidare till Christoffers och Sofias 25-års fest i Sjöbo/ Skåne. Blev en lyckad och kul kväll där vi träffade massa trevliga människor. Folk höll tal, vi sjöng massa snapsvisor. Jag sjöng singstar med en kille och dansade med massa olika personer=) Mamma och pappa hade också rikitgt skoj och svängde loss på dansgolvet, hehe! Maten var tre-rätters, supergott var det och det fanns sprit i mängder=) 

Sedan sov Kim, jag, Sofia, och deras vänner Bella och Mikael på madrasser, soffan och en uppblåsbarsäng i vardagsrummet i deras lägenhet. Mamma och pappa fick ta dubbelsängen.  Eftersom vi kom hem ca 4 på morgonen så sov vi allihop till typ 14.00!! Helt sjukt=)

Efter frukosten vid 15.00 tiden haha vad sent, åkte vi till Christoffers syster Chrisse som bor på landet med sin man och barn. Vi hälsade på deras kaniner, hästar, kor, katter, getter och hund. Så skulle man bo!  Fick även prova på att åka Christoffers fyrhjuling lite grann=)

Sen åkte vi mamma, pappa, Kim och jag tillbaka till Ronneby där Kim och sov över en natt. Det sjuka var att vi alla fyra vaknade klockan 06.00 denna morgon istället och åt frukost redan kl 06.30! En lördag liksom! Haha, men vi hade somnat så tidigt kvällen innan..


Igår lagade Kim och jag hamburgare och sen på kvällen beställde vi pizza. Gott värre! Idag har jag gått en promenad på ca 50 min, suttit lite i solen på balkongen, ätit lövbiff med bea-sås och italiensk sallad, burit ner vinterskor i källaren, planterat om en kruka och mest bara slappat...

Ikväll ska jag träffa Lina och Mia=) Är nu ledig mån, tis och ons!!
Klicka för större bild!


I denna bygdegård var festen =) Solvalla i Sjöbo

Hej hopp!


RSS 2.0