Fredag kväll...

  • Har gått en runda på 50 min ikväll.
  • Snart kommer Mia hit, vi ska se Idol ihop.
  • Håller på att bränna en fest-cd till imorgon med mycket blandad musik
  • Om 3,5 timmar kommer Charlott och Linda till Käälmaaaaa

Vilken helg det kommer bli=)

Lina ringde precis, hon kommer oxå, har precis slutat jobbet..


Förbereder festen..

Kim och jag har idag inhandlat massa snacks och grejer till morgondagens inflyttningsfest!

Ska bjuda på välkomstbål. Till den köpte vi 3 liter vitt vin, fyra flaskor fruktsoda, frysta hallon och tre kiwi! Hittade ett bra recept på internet som  vi utgick ifrån.

Sen blir det små snittar som tilltugg. Som pålägg köpte vi oliver, fetaost, vindruvor och vanlig ost. Köpte även några chipspåsar som snacks.

Vilken fest det kommer bli! Minst 20 stycken är helt säkra på att komma, sen blir det säkert några utöver det som kommer=)


Ikväll kommer äntligen Challe och Linda hit med tåget och imorgon kommer Nisha


Olycka

Hej!

Idag har Kims mamma Susanne och syster Tova varit här på besök.
Vi åt tacos och spelade "Miljonären". Trevligt!
Fick en jättemysig lampa av dem som vi nu har i sovrumsfönstret=)

Var ute och gick i regnet och blåsten för en stund sedan. Blev totalt genomblöt och iskall. Får skylla mig själv när jag ger mig ut i sådant här skitväder. Men var så rastlös, var tvungen att rasta mig lite =)

När Kim och jag skulle åka till banken vid 17.30 så hade det precis inträffat en olycka med en cyklist och bil inblandad. Bara några meter från parkeringen här utanför. Brandmän var där och efter ca 1 min kom ambulansen. Vi såg hur personen låg på marken precis vid bilen med en filt över sig. På Barometerns hemsida står det att cyklisten var rätt illa däran..Usch, hoppas cyklisten klarar sig! 






Klippning, shopping, Kalmar FF & öl

Tjena!

Igår var det en mkt rolig och händelserik dag.

Först var det dags att fixa frisyren. Lina, hennes syrra Ida och jag klippte oss på Thomelius där de har drop in. Nöjda och snygga i håret blev vi=)

Sen åt vi mat på Victoria. Lina en pizza och jag en kycklingsallad. Blev även besök i en del affärer bl a New Yorker där jag hittade en snygg kort jeanskjol för enast 149 :- och en cool bh för 129:-. Kjolen kanske jag ska ha på lördag annars hänger den ändå med till Thailand. Lina fyndade shampo och duschcreme på Body Shop. Blev också ett beök på systemet där det inhandlades alkohol till lördagen. Lina och jag köpte även en flaska vitt som vi tänkte dela på till kvällen=)

När vi var klara med stan körde vi hem till mig. Vi satte oss i soffan och korkade upp vinet. Smakade jättegott!  Kim bjöd oss även på två snapsar Minttu med lakritsmak. Shit vad det slog på direkt i skallen=)

Plötsligt blev vi jättesugna på att gå och se Kalmar FF-matchen. Jag var först superseg och lite frusen efter en hel dag på stan. Men alkhol har ju en fantastisk/förjävla förmåga att göra en impulsiv=) Så vi traskade iväg till Fredriksskans och köpte biljetter! Det ångrade vi verkligen inte eftersom Kalmar vann över Gävle med 3-1. Vi stod såklart i klacken och hejade och skrek! Fasen vilken härlig match.

Detta var ju helt klart värt att firas tyckte vi båda, så vi fortsatte till O`Learys där vi tog varsin stor stark med en korg popcorn. Som värsta fotbollskillarna=) Bland typ 90% killar satt vi lite halvfulla men glada och nöjda efter matchen.
På storbildstvn visades en Premierleague-match som de flesta verkade följa utom vi=) Vi var rätt nöjda med 90 minuters grym livefotboll. 

O`Learys var iaf en perfekt avrundning på en jättehärlig dag!  Sen tog vi bussen hem  22.30....Somnade bums!

Hösten är här..

..Ja det kändes verkligen att hösten har kommit när Kim och jag var ute och gick igår. Löven var färgade gula, bruna, röda, orange...Luften var frisk och det var faktiskt rätt ljummet. Vi gick från Södra utmarken vid Tegelviken till Stensö camping och runt vid vattnet sedan tillbaks. Var riktigt skönt att gå i naturen och inte på asfalt bland all trafik.

Sedan åkte vi till Netto och handlade mat. Fick tre fulla kassar för endast 280 kr. Det blir nog mer Nettohandling i fortsättningen! =)

När vi kom hem lagade vi mat. Vegetariska köttbullar med potatis, lingon, brunsås och kokta grönsaker. Enkelt men gott!

Vid 20.00 blev det en promenad till, fast med Mia J. Vi gick runt här i Oxhagen en sväng. Sen drack vi te hos mig och snackade lite. Fatta att vi kan ha koll på varandra när vi bor så nära. Ibland vinkar vi till varann när vi pratar i telefon, hehe=)

Ikväll blir det jobb mellan 13.30-21.30.

Ciao!

Veckan som gick..

Det som hände förra veckan...

Måndag: Jobbade 13.30-21.30

Tisdag: Jobbade 06.45-15.00

Onsdag: Var ledig!!! Mamma, pappa och mormor var här. Vi var på Bauhuas och IKEA. Pappa hjälpte oss sätta upp en lampa i sovrumstaket och även en gardinstång. Vi åt mat och fikade. När de  åkte hem gick jag över till Mia J, sen cyklade vi till Lidl.

Torsdag: Jobbade 13.30-21.30. Köpte en stor tårta på Maxi och bjöd jobbarkompisarna på, för sista vikariatdagen var på fredagen.

Fredag: Jobbade 06.45-15.30. Fick blommor av jobbet, så rörd jag blev! Men eftersom jag nu började gå på timmar så fick jag också hoppa in och jobba helgen.

Lina och Mia kom hit vid 17.00. Jag bakade en kladdkaka som vi fikade med. Mats tittade också in. Lina köpte pizza och Kim värmde glögg. Vilken mix! Sen kom en kille som hette Johan hit också. Vi spelde "Miljonären" på dvd. Jag och Mia J vann, yeah! Kollade också på Idol som var det sämsta programmet hittills. Bara massa Abba, bläää...Var iaf en trevlig kväll!

Lördag: Upp och jobba igen..06.45-15.00.

Vid 16.00 kom Marcus, Martina, Leo och deras 2-mån baby Tindra hit. Kim lagade grönsakssoppa och hade köpt goda frallor som vi åt. Ska bli skoj att åka till Öland och se deras nya hus när de är klara med allt=) Somnade som en stock den kvällen..

Söndag: Alltså igår..Jobbade 06.45-15.00. Sen hem och åt mat med Kim. Han hade gjort vegetariska hamburgare, gott. Sen var det dags att gå ner i tvättstugan och tvätta...På kvällen hyrde vi film "One missed call", en skräckis som var skitbra. Till det tryckte vi i oss massa godis. Sen däckade jag  sängen vid 21.15...

Har varit en intensiv vecka, men idag är jag ledig och ska samla nya krafter. Jobbar imorgon igen 13.30.21.30...Behöver verkligen vila idag!!!  Ska bara vara och slippa alla måsten!!!!!!!!!!!!!!

KRAM


Gryning...

God morgon!


Har varit vaken sedan 05.20! Helt becksvart ute fortfarande, känns som mitt i natten.
Kim är också uppe. Han åt frukost redan vid 4-tiden!!!

Jobbade igår, handlade mat på Lidl, var ute med Simba och tog det lugnt framför tvn..

Idag kommer mamma, pappa och mormor hit=)

Nu börjar Thailand närma sig. Det är bara 21 dagar kvar till vi åker!
Vi har båda blivit vaccinerade. Kim mot Hepatit A och jag har tagit sista sprutan mot både Hepatit A och B=)

Läääängtar såååååå!!!





Helgen..

Tjena!

Jobbade till 15.00 i fredags. På kvällen beställde jag en vegetarisk special pizza på Oxen, Kim smakade han också. Vi hade annars en lugn hemmakväll och kollade på Idol.

Igår var Kim och jag på Bauhaus, IKEA, Citygross och sen åt vi mat på Burger King. Efter det åkte jag till Mia och hjälpte henne med flytten. Vi körde lådor och kånkade upp dom till 3:e våningen. Svettigt värre=) 
Efter sista lasset var jag tvungen att snabba mig hem. Kim och jag skulle till Per på fest. Han bor bara typ 100 meter från oss. Det var trevligt där och vi kom inte hem förrän vid 3 inatt.

Idag åkte vi till en Kinarestaurang och åt buffè. Var kanongott! Perfekt bakismat=)

Förresten. Förra veckan var Kim och jag på Mio och köpte en svinsnygg tavla till vardagsrummet. Den kostade 1300 kr, men det är den snyggaste tavlan jag sett, så det fick kosta =)

Nu ska jag snart gå en runda i det härliga höstvädret!

Längtar..

(sjukdomen börjar försvinna, men hostan är kvar, är dock mkt piggare jämfört med igår)

 Längtar till den 1 november. Då har vi inflyttningsfest =) Och samma helg kommer Challe, Nisha och Linda på besök och sover över. Ska bli skitskoj!!!

Den 25 oktober kommer Emma och Jammy hit på besök och sover över. Ska med bli jätteskoj! Vi ska laga god mat och dricka gott, sen får vi se vad som händer=)

I helgen ska jag jobba. Äntligen!! Har varit sjuk såå länge nu! Men efter jag jobbat på lördag ska jag hem till Ronneby och hjälpa till med en 25-års fest. Sen på söndag ska jag tillbaka till Kalmar och jobba igen. Det blir intensivt men det ska jag nog orka.

Ska sova nu, god natt!


Här är han..

Den omtalade katten Simba =)

Världens coolaste katt!!

Det roligaste är att han ser rätt farlig ut, kolla bara på klorna. Men han är världens snällaste och rätt feg =) Han har inte fräst, morrat, eller rivits en enda gång! Men Bengalkatter är avlade så, de har ett "snällt" psyke"=)
Han är dock mycket social och pratsam. När han vill gå ut en sväng talar han om det högt och sätter sig vid dörren och jamar. Då är det bara att göra som han säger. Och gosig är han som bara den. Just nu älskar han fåtöljen i vardagsrummet och att ligga¨på Kims eller mina ben när vi sover. Han tycker även om att bli buren över axeln men inte om man är för nära med ansiktet. Simba älskar även att leka, särskilt med snören och med sin låtsasmus=)
Han har en päls len som lenaste sammet och ögon gröna som smaragder.
Han är vår lilla kärlekskisse=)





Lunginflammation..

Var hos doktorn idag eftersom febern kom tillbaka igår. Fick diagnosen lunginflammation. Det togs prover, halsodling och sedan fick jag inhalera Combivent i 2 min x 2 pga astmatiska besvär. Det hjälpte för stunden iaf. Så nu blir det att knapra antibiotika i tio dagar. Så less på detta nu...Man blir så trött i hela kroppen...

bye bye

Feber igen!!

Faaaan. Nu har jag feber igen. Kim och jag hade varit på Maxi och inhandlat kex, ost, vindruvor, grönsaker och dipp och satt oss i soffan när jag började känna mig varm men samtidigt frös. Feber nu igen tänkte jag. Och mycket riktigt, har en feber på 38, 4 grader just nu....Buuuääää...Och jag som började känna mig rätt pigg och kry idag. Tack för den!
Och hostan är fortfarande kvar. Slemmig och äcklig!  Och stackars Mia J, hon har hostat i tre veckor nu!!

Nu till lite trevligare saker. Vi var hos Anneli igår på födelsedagsfest. Först var Kim, Lina, Ida och jag hemma hos Mia. Kim, jag och Lina beställde pizza från Milano. Vi valde utkörning. Gissa hur länge vi fick vänta på pizzorna. Öven en timme! Så dåligt!
 
Det var skoj sen hos Anneli även fast min röst var helt förstörd. Jag tog det lugnt och hängde inte med ut sen. Kim och jag åkte med samma buss som de andra men åkte vidare hemåt istället. De var iaf kul att komma ut lite. Man blir så isolerad när man är sjuk.

Vi har varit ute en sväng med Simba idag med. Men han ville in nästan direkt, tyckte väl inte om regnet=)

Nog dags att sova nu...Bye bye


host, host...

...sjuklingen är här!! =)

Fick sitta upp för att kunna somna igår pga hostan. Inte speciellt bekvämt=) Vaknade även av att jag började hosta, sedan var det kört. Lika bra att gå upp, för det går INTE att ligga ner när man har hosta.

Mia kommer i eftermiddag. Hon ska ta med sig en hostmedicin till mig.  Ska hålla tummarna för att den funkar=) Jag pratade med vårdcentralen, men de tyckte att jag skulle gå till apoteket och testa något receptfritt, men det har jag redan gjort, Noskapin köpte jag, som inte hjälpte ett dugg. Men hosta är ju oftast segdraget och svårt att bota. Varm dryck som te och liknande lindrar iaf skapligt bra=)  Mia och Mats flyttar ju om bara 2 veckor nu så de ska även hämta lite flyttkartonger som vi har i källaren sedan vår flytt. Snart är vi grannar, hehe!

Köpte en ny sele till Simba igår. Sedan gick jag ut i koppel med honom. Men han är mest rädd när han är ute, reagerar på varje människa som går förbi och minsta motorljud. Men han vänjer sig väl stackarn. =)

so long..




Sticka??

Kvällen har varit väldigt annorlunda. Lina och jag stack till  Maxi och köpte stickor och garner. Vi har fått för oss att vi ska lära oss att sticka=) Det tog typ en timme innan vi kom på hur vi skulle lägga upp maskorna=) Kvicktänkta eller vad? =)Det gick till slut och blev så fint. Men från det till att börja sticka var ju inte helt enkelt!! Men vi var totalt inne i det i två timmar, vi vägrade ge upp. Missade t.o.m Idol som var på tvn samtidigt. Men vi kom knappt någonstans med stickandet. Vi var för dåliga helt enkelt. Så Lina ska ta med sig stickorna till dagiset där hon jobbar imorgon och fråga någon i personalen hur man gör =) hehehe..Men kul ska det bli sen när vi kan det som rinnande vatten =)

Lina och jag åt för övrigt mat från Mac Donalds ikväll, var på nyöppnade Lidl och köpte lite mat och chips och hade det allmänt nice...=)

Mår bättre nu, har ingen feber, men konstant torrhosta och ont i halsen. Underbart att slippa febern iaf!!

Tidigare idag köpte Kim och jag en fin pidestal som Simba (vi kallar han så nu isället) kan ligga och gosa på eller klösa på om han vill. Han blev överlycklig när vi ställde in den i vardagsrummet och sprayade på kattmynta=)
Vilken syn alltså!

Ska lägga upp bilder på sötnosen så fort jag hittar kabeln till datorn som är borta!!

Kim har lunchat med Marcus idag. Nu sitter han vid datorn och jobbar....

Imorgon ska vi kanske på en markand på Öland.
På lördag har Anneli fest=)


Förresten, förra fredagen var ju Mia och jag på Harrys, har glömt skriva det. Vi bowlade och hade skitskoj=)
Jag är ledig nu till tisdag...


Bye....


RSS 2.0