Tisdag...

Hejsan!

Var febrig i söndags, kände mig konstig redan när jag slutade jobbet i lördags, men det ignorerade jag och skyndade mig för att byta om och dra till Mia J på förfest. Sedan på kvällen var vi på en 20-års fest i en studentkorridor vid Falkenbergsskolan. Är dock inte febrig idag, skönt, för jag var rädd att jag skulle bli sjuk hela veckan...Festen var kul, men dagen efter var det inte kul att ha feber :/ Jag skulle ju nämligen jobbat söndag kväll och måndag dag...

Kanske lite dumt att träna idag, men jag drog till gymmet och det var riktigt jobbigt!!! Skulle nog tänkt lite mer på min hälsa istället för att träna första feberfria dagen! Typiskt mig!! :)

Jobbar imorgon, torsdag och fredag.. Kim och jag har ätit lunch på balkongen i det fina vädret idag. Så härligt det är ute nu! Det är våååååår!!!

Kram



Glad=)

Jag kommer få tillbaka 9654 :- på skatten! Så mycket hade jag inte räknat med=)

Ska snart iväg och jobba. Jobbar hela helgen nu..

Trevlig helg på er!

Kram


mtv...

Kollar just nu på en musikvideo med Shakira på MTV och dricker kaffe i soffan...Ska senare iväg och träna lite kondition på gymmet..

Lustigt väder det är ute. Ena stunden snöoväder och nästa stund solksken och fågelsång:) Men det känns ändå att våren är på väg. Den kom till sist iaf..

Igår var jag med Mia på Citygross och handlade och fikade:) Sen skulle Mia hem och fortsätta med hemtentan.
Vid 17 gick jag hem till Lina. Vi drog till Maxi och köpte våfflor och grädde som vi sedan smaskade i oss hemma hos Lina. Det var gott! Lite senare tog Kim och jag en promenad på ca 30 min. Sen vid 23.30 hämtade vi upp Kims syrra Tova vid Sagabiografen. Hon sov över hos oss tills idag. Körde hem henne till Nybro vid 12-tiden. Stackars Tova, kan inte fått mycket sömn eftersom Simba började jama som en idiot kl 8! Jag gick ut med honom men han blev livrädd som vanligt och ville in efter 1 min! =) Kim och jag kollade lite på Ö&B i Nybro, köpte bara lite godis innan vi åkte till Kalmar igen.

Nu ska jag slöa lite till framför MTV innan det blir träning...=)


Kram

Hej igen..

Längesen sist man skrev som vanligt=)

Har varit och tränat på gymmet ikväll. Alltid lika skönt, älskar att träna! Har annars jobbat idag och jobbade igår kväll. Det är så skönt nu när jag går på schema och kan planera in saker:)

Snackade med Nisha i tele ikväll och hon flyttar ju till Oslo den 14 april! Hon har fått jättefin lägehet och nytt jobb där. Kommer lugnt besöka dig Nish!! Pratade även med Charlott, som också fått jobb och det blir garanterat ett besök i Göteborg också. Saknar er mina vänner! =)

Imon är jag ledig och då ska jag och Mia iväg och handla och förhoppningsvis äta varsin våffla, är ju våffeldagen imon=) Har dock redan fått våfflor idag på jobbet, lite tjuvstart;-) men det är ju så gott! Sen vid 16 slutar Lina jobba och då ska vi också ses. Och vid 19.00 ska Mia och jag på vattengympa..Det är vad som händer imon:)

I helgen var jag förresten hemma hos mamma och pappa i Ronneby. Var samtidigt dålig i magen (behöver inte gå in på det) hehe, men jag mådde rätt ok ändå. Vi var en tripp till Börjes i Tingsryd, där det var fullt med folk. Köpte inte så mycket, men det var mysigt att komma iväg tillsammans. Hade en jättemysig helg med mamma och pappa för mig själv:)  Vi åt god mat, kollade på Lets Dance och Robinson och tog det lugnt..Helt perfekt.

Förra helgen var Emma och Jammy här. Vi åt tacos, drack vin och öl och spelade Vem vill bli miljonär i flera timmar, hehe. Vi fuskade och kollade upp de svåra frågorna på Wikipedia hela tiden så att vi skulle vinna miljonen:)

Har förresten köpt en ny dator, en laptop:) Min förra gick ju sönder, så äntligen kan jag surfa så mycket jag vill utan att behöva störa Kim:)

Nu ska jag glo lite på tv...






Vattengympa

Tjohej!

Har precis varit på vattengympa. Mia J kunde ej hänga med pga halsont, stackarn. Passet var riktigt härligt och faktiskt jobbigare än jag trodde. Ska definitivt testa det igen! Nästa gång kan du säkert hänga med Mia ;-)

Ska iväg senare och handla grejer till tacos ikväll. Det är alltid lika gott:) Blir även lite snacks och dricka. Emma och Jammy kör direkt efter Emma slutat jobbet så de är väl här vid ca 18 skulle jag tro:) Det är första gången de kommer hit, roligt, roligt!

kram



Uppfriskande!

Har precis varit ute en sväng med Mia! Härligt med lite frisk luft och att det är så ljust ute nu:)

Har de senaste dagarna kollat runt på olika resor på nätet. Är så grymt sugen på att åka utomlands två veckor efter sommaren. Reser gärna till Thailand igen, fast till något nytt ställe. Någonstans måste det bli iaf:) Nu ska jag kolla vidare och drömma mig bort....

Imorgon blir det vattengympa kl 11.30 för första gången=)


Galet..

Hej!

Idag är det torsdag och jag och Mia J ska snart ut på en liten promenad. Har än så länge käkat frukost, lekt med Simba, kollat på Oprah och Rachel Ray:) Har även ringt två viktiga samtal bl a till kvinnokliniken och ett till Salus ansvar. Vi fick nämligen en tid om ultraljud hemskickat igår! What?? Inte visste jag att jag fortfarande var gravid? Crazy! Jag menar, läkaren bekräftade för öven en månad sedan inne på just KVINNOKLINIKEN att det var ett missfall. Antecknar de inte i sånt i journalen eller? hmmm..Ganska komiskt trots att det är tragiskt.

Igår kväll kollade jag på ett jätteintressant program om en kvinna som testade på olika cannabissorter, alltså hasch. Hon var försökskanin och skulle undersöka hur haschet påverkade henne och hennes kropp. Visste ni att en joint är lika skadligt som tre cigaretter!? Hon var såklart i Amsterdam där det är lagligt och där blev hon serverad jointer i olika styrkor och hon påverkades väldigt olika beroende på vilket slags hasch hon rökte. Av en blev hon glad och började fnissa okontrollerat och av en annan kände hon sig bara psykotisk och deppig. Det är alltså skillnad på hasch och hasch, så nu vet ni det ;-)  Jag har dock aldrig provat själv. Men om jag var i Amsterdam och fick en joint med garanterad gladfaktor skulle jag nog testa, haha..

Annars igår städade jag hela lägenheten, handlade med Kim, köpte växter på Plantagen och tog det mest lugnt.
Emma och Jammy kommer hit imorgon och sover över till lördag. Ska bli jätteskoj! Då ska vi bjuda på något gott, vet inte riktigt vad än bara. Ska till systemet sen och köpa lite vin och öl till dess:)

Adjöss!!


Skogen, bio, träning..

Hej igen..

Kan dra lite kort vad som hände i helgen. I fredags på dagen var Lina och jag ute i skogen och grävde upp växter:) Jo, det är sant. Vi tog sticklingar, som det kallas (alltså delar av växter) som man sedan kan plantera i en kruka. Vi letade runt bland löven, jordade ner våra händer, stötte på daggmaskar och andra småkryp. Kände sig som barn på nytt, hehe! Men vi hittade faktiskt både murgröna och gräslök, och annat som vi inte vet om det är ogräs eller inte:) Jag har dock bara lagt mina i en skål med vatten, inte planterat om dem, så chansen att de överlever är väl minimal:) Lina har nämligen gjort detta med ungarna på dagis och blivit inspirerad. Men kul var det och härligt att komma ut i naturen lite..På kvällen var Mia J och jag hos Lina och kollade Lets Dance. På lördagen var Kim ute och festade med några kompisar från Nybro. Jag skulle också ut, hade sminkat mig och bytt om, men blev alldeles för trött.. Fastnade istället hemma framför en töntig film med Jessica Simpson:)

I söndags var vi på Bio och såg "Män som hatar kvinnor". Tyckte den var helt ok, lite för lång, men med spännade slut.
Vi var hemma från bion vid 23.45 så det var bara att hoppa i säng direkt eftersom jag skulle jobba kl 7 på måndagen.

Har sovit till 10.30 idag, var så skönt=) Kim och jag var på gymmet och tränade igår. Duktiga vi är som tränar regelbundet nu! Man känner sig som en bättre människa faktiskt. Sedan åkte vi till Maxi och handlade lite och sen hem och gjorde hamburgare med klyftpotatis. Riktigt utsvultna var vi, åt som hästar:) Kollade samtidigt som vi åt på programmet "Spårlöst" om några systrar som hittade sin syster i Polen. Älskar såna program.

Nu på förmiddagen har jag kollat på underbara Beyonce som var gäst hos Oprah. Jennifer Aniston var också där. Vill jättegärna se "Marley and me" hennes senaste film. 

Idag ska jag ta en promenad med stavarna. Och Ikväll håller jag tummarna för att det blir yoga med Mia J och Kim. Var nämligen fullbokat men de skulle höra av som om det blev avbokningar. Hoppas!

Adjöss...


Mitt i veckan..

Onsdag idag..En dag som alla andra dagar...Kom precis hem från jobbet. Fick jobba över till 17. Hade inte ätit något på hela dagen så jag var rejält hungrig nu när jag kom hem! Som tur var fanns det köttfärsås och pasta från igår. Har jobbat tisdag, idag och jobbar även imorgon.

Charlott sov ju över här sön-mån. Det var mysigt! Vi åt mat när hon kom och sen slappade vi framför tvn med lite glass. Större delen av söndagkvällen snackade vi och sedan fastnade vi framför Animalpanet. Vi såg hur många avsnitt som helst där djur hade blivit räddade eller där någon hade blivit sparkad av en elefant, nästan uppäten av en haj, biten av en orm och liknande. Spännande var det iaf! :) På måndagen åkte vi till Media Markt och traskade runt där i typ en timme!:) Finns ju så mycket man vill ha där! Och sen tog vi en superbillig fika på Citygross (pensionärsvarning hihi) Det kanske inte är det första stället man tänker på när man ska fika, men vem kan motstå räkmacka, med kaffe och bakelse för under 50-lappen!! Så billigt har jag nog aldrig fikat, om man inte räknar med Börjes i Tingsryd där fika är nästintill gratis;-)

Ikväll ska Kim och jag till gymmet och träna. Ser fram emot det!





Gammal bild på Nisha, Charlott, jag och Linda i London-06...Det var tider det:)


Adjöss...


helgen..

Tja!

Nu är helgen nästan över, men jag är ledig imorgon också, härligt:) I fredags hade vi förfest hos oss och sedan drog vi ut på stan. Men kvällen blev inte som jag tänkt mig riktigt..Det var roligast på förfesten, men så brukar det vara:) Igår kväll var vi hos Lina och såg Melodifestivalen. Vi åt pizza och såklart en del godis! Idag kommer Charlott hit och sover över till imorgon. Ska bli jättemysigt:) Har precis hunnit städa och diska klart. Måste även handla lite grejer med..Och idag är det sol igen och 1 mars. Det börjar alltså bli vår!




RSS 2.0