smörgåstårta


Tjena!

Sitter här och är proppmätt efter den goda smörgåstårtan som mamma köpte tidigare ikväll :-) Älskar smörgåstårta med massa räkor på!! Åt som vanligt för mycket !! ;-)

Idag har jag annars jobbat. Efter jobbet körde jag till Jysk och kollade lite. Hittade en perfekt sak till Kim där, som han har velat ha jättelänge. Skriver inte vad det är ifall han råkar läsa det här. Det blir en överraskning på fredag=)

Tankade sedan bilen full, kostade 640 spänn, huh, bensin är sååå dyrt! Men jag ska få låna mammas bil i Kalmar tills vi åker till Mallorca, så då lär jag köra runt en del=)  Yeah!!!

Usch, ibland kan jag bli så sugen på barn så det är inte sant. Jag får sådan stark känsla i magen att jag knappt kan tänka på annat. Sen i nästa stund försöker en annan sida av mig få mig att tänka "Vänta med barn några år, du ska hinna med så mycket" Men vad är det jag ska hinna med? Ok, jag vill flytta ihop med Kim, börja jobba som ssk när jag är färdig och sen kanske resa någonstans. Men jag har liksom inga större planer, konstigt nog, så varför skulle barn vara ett hinder? Visst, en stadig ekonomi måste vi ju ha och båda ska helst ha jobb också. Ja, ja, tiden kommer väl när den är inne och när man känner att det känns rätt. Men när är egentligen rätt tillfälle? Vem kan avgöra när den rätta tiden infinner sig och kan man nånsin känna sig helt säker på något eller 100% redo för nåt? Att inte veta är kanske tjusningen med allt..det får bli som det blir..ta dagen som den kommer helt enkelt. För det blir ju inte alltid som man tänkt sig heller ;-)


Ikväll har jag kollat på "Allsång"  med mamma och pappa. Tusse och kattungen låg i soffan och sov så sött:-) Ska snart sova, börjar jobba klockan 06.00 =(

God natt!

Digitalkamera


Nu har jag en digitalkamera äntligen!!  Jag fick Kims gamla, men den är jättera=) Och han köpte i sin tur sin syrras för bara 100 spänn =)

Har tagit massa kort från Ölands Djurpark=) Måste ta många när mamma och jag åker till Mallorca =)

Jobbat å tränat


Tja!

Idag har jag jobbat..och efteråt tränade jag på gymmet. Alltid skönt att träna :-) Nu sitter jag här, svettig och trött..ska snart in i duschen, sen käka något...Ska bara surfa runt lite först ;-)

Ciao!

Händelserik helg!

Hejsan!

I helgen har det hänt massa roliga saker :-)

Torsdagen: Kim och jag var på middag hos hans mamma och hennes sambo, där även hans mormor och lillasysyter var. Åt god lax, färskpotatis, drack lite vitt vin och kollade på tv. Det blev inte så sent, men trevligt var det.

Fredagen: Kim och jag åkte in till Kalmar för att gå på Kalmar marknad. Först köpte vi kroppkakor på "Kroppkakan" precis vid mitt och sen åt vi dom hemma i min lägenhet. Var mumsigt! Det ösregnade ute just då, så vi väntade tills solen kom fram innan vi begav oss till marknaden. Jag köpte två par strumpor för 10 kr styck och Kim hittade en plånbok och brända mandlar :-) Inne på Carlings köpte jag två jättsnygga tröjor, det gick på 600 spänn, men det var de värt! På Partaj köpte Kim ett stort ölglas som rymmer 1 liter öl och även ett ölspel :-) Senare på kvällen testade vi ölspelet med vatten *haha* . Vi låtsades att vi var fulla!! ;-) Vi gick även en långrunda och fick nästan för oss att gå på Logdans, men det blev inget med det..tur det kanske:-)

Lördagen: Vi hämtade upp Grace vid 10.00 för att sedan möta upp Lina utanför Ölands Djurpark :-) Inträdet kostade ju endast 100 kr eftersom jag sommarvikarierar på Takett! Vi strosade runt och kollade på de söta djuren och åkte massa karuseller :-) Haha, faan vad vi skrek i den slitna och mycket  fula berg-och-dalbanan:-) Första backen kändes i magen, hehe!
Lina och jag testade en karusell som åkte runt, runt, runt. Kim och Grace avstod. Vi tyckte den verkade jättskoj, men efter att ha åkt i nästan 10 min så var de inte lika kul längre! Gubben verkade aldrig vilja stanna, så när vi gick av var vi inte lite snurriga! ;-) Billig fylla eller vad?
Vi spelade även på chokladhjulet som en 80 årig seg gammal gubbe ansvarade för. Tog fan 15 min innan han tryckte på stoppknappen. Ja, det mesta verkade ganska segt i parken, men de var kul för det, hehe! För att vila benen lite åkte vi runt i det pyttelilla tåget som kör runt hela parken. Vid 16.00 var vi nöjda och begav oss hemåt..

Söndag: Idag åkte vi från Kalmar till Kosta för att besöka "Kosta outlet". Det fanns en hel del märkeskläder, men vi hittade inget särskilt. Glas fanns det i mängder men vi köpte inget sånt heller.  Det blir nog en annan gång. Vi åt lite mat på en restaurang där och sen körde vi till Nybro som vi befinner oss i just i detta ögonblick! Måste tyvärr bege mig till Ronneby innan det blir för sent...trist..Men bara en vecka kvar att jobba:-) Sen blir det Kalmar igen!


Ciao!!

MALLORCA



Hej!!!           Mallorca, Alcudia ------>  

Igår bokade jag en resa till Alcudia på Mallorca!!!  Kim kunde tyvärr inte följa med. Har möte med arbetsförmedlingen, plus andra saker som kom i vägen..verkligen tråkigt.. Så istället åker jag och mamma dit den 18/8-25/8! Men det kommer säkert bli jättetrevligt det oxå =)

Längtar så himla mycket för det var så längesen jag var på en solsemester. Har alltid velat besöka just Mallorca med eftersom det ska visst vara väldigt vackert och fin natur där!

På detta jättefina stället ska vi bo:  http://www.apollo.se/Travelling+with+apollo/Catalogue/Spanien/Mallorca/Alcudia/Apartments/Siesta.htm

Är sååå GLAAAAD!!!!!

Sommaren hittills...

Jahapp!!!         This is me ---> 





Kan berätta lite om hur sommaren hittills har varit...Som alla vet har det ju regnat extremt mycket! Massa översvämningar och sånt skit har det varit..och det verkar ju inte vilja ta slut heller!! Och gissa vad som stod i tidningen! Hör och häpna, Ronneby är den stad i Sverige som har haft mest regn under hela juli månad! Hela 225 mm!! Otroligt! Ja, ja..nog om vädret..


                                                                                 
Vad gör jag i sommar då?

Jo, jag sommarjobbar på Tarkett AB här i Ronneby som städerska. Det är inte (Skit)kul att städa toaletterna direkt, haha, men annars är det helt ok! Städar ju inte bara toaletter tack o lov =) Trevligt folk som jobbar där och schysst lön!=)



Tränar jag något?

Cirka tre gånger i veckan är jag på Tarketts gym och svettas och sliter. Jättehärligt!! Vissa hatar gym, som min pojkvän tex, men jag LOVE IT!!!

                                                                                  


Vad har hänt i sommar då?     

Hmm..Jag och Kim besökte SPA:et här i Ronneby för några helger sen. Var riktigt nice! Har varit på Öland en del rundor också och badat.

För två veckor sen var Lina, Mia och jag på Strand i Borgholm och festade. Inklusive Runar Sörgaard, men han verkade bara sitta och prata i telefon. Kanske med sin nyfunna kärlek Tilde de Paula? Who knows..och egentligen who cares..=)

                                                                  



Östersjö var vi en sväng på med Challe, Oskar och Linda, helt ok, men det var roligare med Sing Star hemma hos Oskar sen=) 

Innan det hemska vädret vräkte sig över Blekinge, Småland och resten av landet så hann jag med att bada rätt mycket faktiskt, som nämnt ovan..Grillat har vi också självklart gjort! Finns det nåt godare!

På lördag ska Kim, Grace, Lina och jag bege oss till Ölands Djurpark och roa oss. Snacka om att det kommer bli kul=) *hihi*


 Här är Lina & Grace som jag ska till Djurparken med =)


Nu orkar jag inte skriva mer..sängen väntar..

Ciao!

Välkommen till min nya blogg!


Hej hopp!!

Jag som skriver heter Maria och har precis bestämt mig för att försöka sköta en blogg. Hur det kommer gå få vi se, men jag ska göra mitt bästa för att hålla den uppdaterad...om jag kommer ihåg..för jag är väldigt tankspridd av mig =)

See ya!!

RSS 2.0