Böda Sand

Om två veckor drar åker vi iväg ett gäng till Böda Sand och sover två nätter. Då blir det bara fest, grillning, sol och bad hela tiden!! Ska bli helt otroligt underbart!! Det är sex år sedan jag jobbade på campingen och tre år sedan jag var där. Ska bli skitskoj att komma tillbaka=)


Grillning och nattjobb...

Hejsan!


Har jobbat 2:a natten i rad nu. Det var väääldigt lugnt inatt!!!  Kom hem vid 07.40 och sov till 14.00. I eftermiddag har det varit en kvinna här kollat på lägenheten. Hon verkade väldigt positiv så det är bara att hålla tummarna=)

Igår strax efter att jag hade vaknat masade jag mig upp ur sängen och hämtade Mia och Hanna som skulle komma med tåget till Nybro kl 15.00.  Lina kom efteråt och sedan kom även Marcus, Martina och lille Leo också. Vi åt grillkorv, pommes, grekisk sallad och bearniesås. Enkelt men gott=) Satt ute och åt och hade trevligt tillsammans.

Sedan var det dags för mig att åka och jobba natt igen...





I måndags var Kim och jag på Öland och badade. Det blev Mölltorp som vanligt=) Vi hade med oss färska, goda baguetter från Kallskänkan i Kalmar som vi avnjöt i solen...
Det var soligt och varmt fram till att ett stort och svart hotfullt moln uppenbarade sig himlen och skymde solen...Såg ut som ett stort åskmoln...De flesta flydde från stranden rätt fort..Vi likaså=)

På hemvägen stannade vi och åt på Burger King...Fettigt och gott=)





Det hotfulla molnet..


Mamma och pappas bilder..

Lite bilder från mammas och pappas Gotlandsresa...De var mkt nöjda med resan =)


Mamma på båten hem...


Visby...


Pappa på flygfältet..Sin favoritplats :)


Här har de fest...


Modellflygplan. Min pappas största hobby :)


Mamma med någon bekant..

Jobba natt och lägenhet till salu..

Ska jobba min första natt idag. Skulle egentligen jobbat ikväll, men ersätter en person som tyvärr har blivit sjuk
Har alltid undrat hur det är att jobba natt, så det ska bli lite spännande ändå..

Det är en hel del som ringt på lägenheten idag. Hoppas, hoppas vi (eller rättare sagt Kim, det är ju han som äger den) får den såld så fort som möjligt!! Annonsen finns idag i Barometern, BLT, Smålandsposten, Oskarshamntidningen och på webben. Annonsen ser inte ut som nedan men nästan....

Till salu: En fräsch och fin 2:a, 59 kvm, hyra 3345:-/mån, kyl och frys från 2005, stor balkong med kvällssol, gott om förvaring, grönskande och lugnt område, 10 min promenad till centrum, P-plats finns att hyra för 60:-/mån.
Kostnad: 25 000 :-


R.I.P

Vila i frid faster Inga-Britt. Gick bort i somras...

Vila i frid Annika...Gick bort för några dagar sedan..


Dåligt samvete..

...har jag fortfarande idag...Var på hemskt dåligt humör igår...

Ska väl åka och bada idag kanske...får se...





Bad och Guitarr hero..

Hej hej!
 
Igår var Lina och jag på Mölltorp/Öland och badade och solade i 4 timmar. Härligt som vanligt ooch fullt med folk=)










På kvällen hade Kim och jag inget planerat. Men sedan ringde Jens och sa att det skulle vara fest. Festen var hos Sandra.  Vi var ca 20 personer i hennes lägenhet, varmt och trångt, men trevligt. Många drog in till Kalmar vid 23.00, men vi som var kvar spelade Guitarr Hero så att fingrarna glödde=) Jag avancerade från nivån easy till medium, yeah=)


Idag ska vi grilla med Peter och Tova vid 17.00 Innan dess måste vi ta tag i världens största disk och städa lite...

Bye bye...


Less pain =)

Idag är det lite bättre i foten, tack gode gud för det! Vaknade iaf inte med värk=)

Igår hade Kim och jag en väldigt mysig dag. Vi lagade god mat, färskpotatis med dill, gräddfil, fläskfilè till mig, vegetariska biffar till Kim och en skitgod grekisk sallad=) Vi satt på balkongen och åt och drack lite vitt vin till det:)
Sedan kollade vi på skräckfilmen "Breed", en av de filmerna vi köpte på Tossia. Helt ok film, jag var iaf skraj efteråt som vanligt:)


Vin...


Maten..

Idag är det strålande väder igen. Känner att jag vill ta vara på det! Var ju inne hela dagen igår och vilade foten..Ska ringa Mia och Lina nu..

Ha det bra allihop!

Ont!!

Nu värker det som f-n i foten!! Har ändå vilat den hela dagen och varit stilla! Tog 2 panodil och en ipren för 3 timmar sedan. Det har gjort ont under hela dagen, men nu ikväll när jag och Kim låg  soffan och kollade på skräckfilm började det värka som in i h-vete! Kanske är en inflammation...Hoppas inte! Men får väl ringa imorgon igen. Suck..


Föräldrar på Gotland

Nu är mamma och pappa på Gotland i fem dagar. De åkte med färjan från O-hamn igår.
De bor på hotell mitt i Visby. Idag skulle de bada på Toftastrand. Gud vad härligt, vill också vara där nu!
Men jag unnar dom ett par riktigt sköna dagar. Det är dom värda!!







Ont i foten

Igår när jag kom hem från jobbet kände jag att det värkte lite i högra fotens trampdyna. Tänkte inte så mkt på det, kanske att jag bara gått mkt under kvällen på jobbet..

Vaknade vid 05.15 imorse att det dunkade och värkte som fan under foten. Gjorde svinont. Kunde inte böja på tårna. Försökte ställa mig upp och ta några steg, men kunde knappt stödja på den, så ooont det gjorde! Började nästan lipa, jag skulle ju iväg och jobba! Men insåg att det inte skulle gå om jag hade så ont. Ringde till sjukvårdsupplysningen som sa att jag skulle ta två panodil och en ipren, om det inte släppte skulle jag ringa vårdcentralen. Saken är nog den att det är självförvållat tyvärr. Har jobbat i skor hela sommaren som inte haft någon kraftig sula och nu sa foten helt enkelt ifrån. Konstigt att det bara kom så pang bom ändå! Måste skaffa nya skor med detsamma!!

Nu värker det bara lite grann i vila, får ta värktabletter hela helgen, måste ju och vill ju jobba!!! Har bara 5 veckor kvar på vikariatet nu och behöver ju pengarna!


Och vi som hade planerat att åka till Skälby ikväll och sitta utanför och lyssna på Winnerbäck..Blir inget med det för min skull...Jävla fan!!

Nog med gnäll, ha en bra helg ni andra=)


Sol & bad på Mölltorp/Öland

Hallå igen!!

Igår hade Kim och jag en underbar dag på Mölltorp/Öland.
Stannade i flera timmar. Vi hade med oss smörgåsar, kaffe, frukt, tidningar och musik. Vattnet var ljummet och härligt! Innan vi åkte hem unnade vi oss glass vid campingens minigolf=) Efter Öland körde vi till Rasta i Kalmar och åt kvällmiddag. Ett perfekt avslut på en bra dag.


Stranden var verkligen fullproppad med folk!


Lite mer folk..


Härlig bild på oss=)


Glassdags!


Mums..

Färjestaden, Tossia, Skälby

Hej svejs!!

Här kommer lite bilder som togs för ca 2 veckor sedan.

En dag var Mia J, Lina och jag i Färjestaden och shoppade och fikade.


Mia smaskar på sin glass "Gula Gullan" och Lina tog kaffe och kaka.



Förra gången vi var här och fikade köpte Mia J glassen högst upp "Gula Gullan, Lina den nedanför "Hasse Hassel" och jag köpte den med daimkulor på "Kalle Knäck". Roliga namn och goda glassar=)





TOSSIA i Ronneby, ca 2 veckor sedan...


Kim och jag. Kim ser bedrövad ut, haha=)


Kim, pappa och mamma på altanen..


Hej hej..


Tusse och jag =)


Vet inte vad pappa håller på med..




SKÄLBY GÅRD, förra veckan...

Lina, Mia J, Kim och jag var en eftermiddag i Skälby och hade picknick. Jättemysigt var det..


Lina äter pannkakor med sylt.


Mia J glad =)


Jag, Mia och Lina


Kim




Lina har tillverkat en sönderbränd kaffemugg


Jag provdricker liggandes=)



Jag


Skylten talar för sig


Våra vänner=)


Sötnos











Mamma och pappas besök

Tjena!

Idag efter jobbet åkte Kim och jag till Linnèa sjön. Det var lite mulet väder från och till men jag bestämde mig ändå för att bada. Men det var inte lika varmt i vattnet som igår kväll. Badade då också,några timmar efter att mamma och pappa åkt hem. Man måste passa på att bada medan det är sommar ju=) Efter badet handlade vi lite mat på Lidl. Man hittar alltid så konstiga saker där, men billiga=)

Lördags
Mamma och pappa kom alltså hit i lördags. Vi satt och fikade på balkongen först och hade det skönt i solen. Lite senare började Kim och jag med maten. Vi bjöd på fläskfilè med rösti, italiensk sallad, bearniesås och pepparsås. Var riktigt gott! Till det drack vi lite vin och öl. Drack även lite Malibu, så gott=)

Framåt kvällningen gick vi ut en runda i Nybro, genom stan och vid sjön. En mysig promenad var det. När vi kom hem kollade vi på en dvd-film "Mannen utan öde". Hemsk och gripande. Sedan somnade vi allihop bums..Jag sov på en luftmadrass på golvet, Kim i en soffa och mamma och pappa i vår dubbelsäng.

Söndags
Jag lagade frukost åt oss och sedan åkte vi in till Kalmar för att kolla vart vår nya lägenhet låg. Det kommer bli helt perfekt. Ligger nära Giraffen, precis vid en pizzeria, vid Shell som är öppet dygnet runt och nära Mac Donalds. Har ju bott i området förut så jag vet att vi kommer trivas=)

Efter titten drog vi vidare till Färjestaden. Kollade lite i affärerna där och sen åt vi lunch i ett gautkök. Jag åt kroppkakor, mums! Sen blev det även lite fika i hamnen. Trötta och belåtna åkte vi efter några timmar hem igen....Hoppas mamma och pappa var nöjda med helgen! Jag tyckte det var jättemysigt att ha dem på besök!!=)


KRAM



Ny lägenhet!!

Hej!!!

Vi har fått en nyrenvoerad 3:a i Kalmar!!! Jiiiihaaaa!!!

Blir nästan grannar med Mia och Mats, som kommer att flytta till gatan bredvid, hehe!!!

Härligt!! Äntligen kommer jag tillbaka till Kaaaalmaa =) Vi flyttar in den 1 septemper.

Gravidchock!

-Hahaha!!
-Fan vad sjukt!

Så låter det när jag sitter och läser boken som jag håller på att läsa för tillfället. "Gravidchock-reporter erkänner" heter den. Skriven av journalisten Belinda Olsson. Fick boken på köpet när jag köpte tidningen "Hennes". Trodde först den bara handlade om graviditet och sånt som man inte kan relatera till! Men icke!
Sjukt kul och stundtals helt galen bok. Vill inte att boken ska ta slut!!! Man behöver alltså inte vara gravid eller varit gravid för att läsa den=) Detta är den första boken i triologin om den partyglada reportern Agata som blir på smällen. Gutt, då finns två böcker till att njuta av sen.

Rekommenderar jag den? Behöver jag knappast svara på va?

Dags att sluka ett par sidor till..

Idag ska jag träffa Mia och Lina. Skoj, skoj..Fan att det regnar bara..

Imponerande odling

Måste lägga upp lite bilder för att visa hur stora våra tomat-och gurkplantor har blivit. Mäkta stolt är man såklart, haha!

Gurkorna smakar jättegott, helt obesprutade och naturliga! Väntar nu bara på att tomaterna ska mogna. Sen slipper vi köpa grönsaker för ett tag=)



Plantorna sträcker sig nu över balkongräcket! När vi köpte dem var de ca 20 cm höga=)

(Det är nu ni ska tappa hakan och utbrista -Otroligt!!
) Hehehe



Väx upp och mogna nu då!


Gurkorna mognade före tomaterna. Taste delicious =)


Powerwalk & gardinbyte

Har varit ute och gått en powerwalk runda på 1 timme precis. Snacka om tur jag hade, för nu började regnet ösa ner!
Och jag sitter inne torr=) Det enda blöta på mig är svett. Ibland ska man ha tur ;-)

Snackade med Mia J i tele igår. Vi bestämde att vi ska ses på onsdag. Lina hänger också på. Hon har ju varit i Danmark och Skåne några dagar nu.

På torsdag ska jag jobba igen. Då är det en hel vecka sedan jag jobbade!!




Igår kväll bytte jag gardiner i vardagsrummet till ett par favoriter som låg i garderoben. De förra var vita och nästan genomskinliga. Resultatet blev bra tycker jag!


Nya kläderna!

Dessa kläder här under köpte jag i Göteborg.
Mia J, du ville ju att jag skulle lägga upp dem på bloggen, så varsågod=) 


Vit T-shirt med liten ficka på bröstet. Gina Tricot, endast 39,50 :-


Vita korta shorts från Gina Tricot 199:- Sköna!
Svart skärp (köpt på H&M i kalmar förra helgen) 99 :-


Svart klänning från Zara 199:-  Vilket fynd!


Vit top med små svarta rosetter från Lindex 199:-  Söt!!

Det var allt för tillfället!! 


 





Göteborg, Liseberg och shopping =)

Hej igen!!

Kom hem med tåget igår efter en jätterolig och intensiv helg hos Charlott i Göteborg!!
Kom dit i fredags kväll 21.20. Challe mötte upp mig på Centralen, sen spårvagnen hem till henne=)

Vi hade en myskväll i fredags, gjorde nachos med ost på i ugnen och till det gjorde Challe en god guacamole, plus salsadipp. Vi fullkomligt vräkte i oss tills vi fick magknip! Jag mådde illa i flera timmar efterråt, haha! Det var iaf en mysig kväll på tu man hand och vi hann prata av oss och uppdatera varandra om våra liv och vad som hänt=)


Charlott blandar ihop en god guacamole =)



På lördagen var det dags för en heldag på LISEBERG!!!! Jippi!!!!!

Vi tåg spårvagnen in till stan och mötte upp Oscar och hans kompis för att ge dem nycklarna till lägenheten. De skulle nämligen se Bruce "The Boss Springsten på Ullevi på kvällen.


Väntar på nästa spårvagn som ska ta oss direkt till Liseberg.

Efter Challe lämnat nyckeln gick vi glada och förväntansfulla likt små barn in på LISEBERG. Charlott hade ju skaffat sig Guldpasset, så hon fick entrè och åkpass gratis. Vi åkte så mycket karuseller vi bara orkade!!! =) Och jag min tok tog kort medan vi åkte karusell, men bara i en, höll i kameran hårt =) Nisha anslöt till oss vid 18.30 och resten av kvällen fortsatte vi åka karusell ihop=) Underbart!!


Challe och jag


I karusellen!!! =) Äckligt lyckliga=)


Matdags på Bureger King på Liseberg.


Spinrocken. En av alla de attraktioner vi åkte.


Charlott posar med tiara! Söt som en äkta prinsessa=)


Jag och Challe =)


Challe i karusellen =)


Sötisarna Nisha och Charlott =) Love you!!


Goda ting är tre (och glada) Nisha, Charlott och jag=)


I kö till karusell. I den långa väntan måste man passa på att flumma lite=)


På väg till Flumriden=) Härligt blöta vi blev!


Jag sitter längst fram i Flumriden. Pinsamt förväntansfull uppför den långa backen=)
Nisha och jag köpte det klassiska kortet som togs under åkfärden ner.

Vi stannade på Liseberg och åkte Bergbanan in i det sista tills det stängde klockan 00.00. Bäst av alla attraktioner var Balder, den äckligaste enligt mig var Uppsvinget (hette den så??) som jag fick dödsångest i. Tur då att Challe var tuff och behöll lugnet=) Vi skildes från Nisha efterråt, snyft, och mötte sedan upp Oskar och hans vän som var supernöjda med konserten. Härligt =)

Gick sen till Mac Donalds, där jag lyckades snubbla i trappan och tappa ut min bricka med mat och läsk över hela golvet, men jag fick gå före i den aslånga kön och fick ny mat med en gång=) Schysst! Vi hade funderingar på att gå ut och ta en öl sen, men alla var för trötta, så vi vandrade längs den fullbefolkade Avenyn ner och tog spårvagnen hem. En perfekt dag full med glädje, törst, svett och skratt hade gått mot sitt slut...

På söndagen sov vi ut till 10.30. Åt gemensam frukost allihop och åkte sedan in till stan.

På Centralen hann både Challe och jag bli både frustrerade och förbannade på bara några minuter. Till sist skällde vi ut två personer som trängde sig före oss i kön till väskinlämningen. De trodde hade verkligen inte räknat med att vi skulle säga ifrån. Varken de eller deras pappa hade svar på tal, utan verkarde skämmas ögonen ur sig=) Hehe, så kan det gå när man försöker tränga sig före oss=) Vi var rätt nöjda efterråt, haha!


Charlott på väg in till Zara.

Sedan gick vi i affärer och shoppade. Jag hittade korta vita short och vit top på Gina Tricot, svartvit top på Lindex och en svart klännig på Zara=)
Vid lunchdags mötte vi killarna igen och åt mat på Kinarestaurang. Se bilderna nedan.







När vi kom in på Hemtex var det 50% rea på hela nästan hela sortimenten. Challe och jag blev som galna och freakade ut totalt. Vi ville ha allt, men det slutade med att vi tog vårt förnuft till fånga och köpte endast varsin bricka (likadana)för endast 15 kr och Challe hittade även ett bäddset! Sen var vi så nöda såååå!!

Challe lämnade sedan av mig vid Centralen och vi sade hejdå....En tråkig och ensam resa tillbaka till Nybro hade börjat. Resan var tråkig eftersom tåget till stor del av rutten var tvungen att köra med reducerad fart då åskan hade slagit ut systemet. Dryyygt, mycket drygt att åka ett tåg i 50-60km i timmen..Det enda positiva var att jag hann läsa dubbelt så mycket i min bok som är riktigt spännande=)

Men väl hemma i Nybro och när jag fick se min älskade älskling Kim komma gåendes för att möta mig vid stationen kändes allt underbart igen!!! Från att ha lämnat underbara och älskvärda vänner i Gbg kom jag hem till en annan underbar person! =)

Puss!!!















Strand-Borgolm 6:e Juli


På söndagen den 6:e juli skjutsade Mats upp Mia, mig och Mias arbetskompis Jeremias till Strand i Borgholm. Där anslöt vi till Ida, Henke, Johan och resten=) Vincent uppträdde på kvällen, rikitgt bra ös var det!!  Det var strålande sol hela kvällen, kunde inte bli bättre =) Mats hämtade oss vid 2 igen, så snällt!


Maria och Maria


Ida och Henke


Vi flummar!!!


Henke


Mia och Johan


Ida


Coola Vincent!!!


ÖÖÖÖSS!!!!!!!!


Jag med cider.


Här åt vi 2 ggr under kvällen=)



Mia med mos=)

Shoppingdag och Harrys

Hejsan igen!

Förra helgen 4/7-6/7 hände det rätt mycket roliga saker:

På lördagen gick Mia, Lina och jag på stan i Kalmar. Först fikade vi på "Krögers" Mia och Lina åt glass och jag tog en kaffe.


Trevligt på Krögers

Sedan gick vi runt på stan och kollade affärer några timmar. Alla köpte något. Jag köpte bl a två svarta skärp.
Efter att vi gått på stan typ hela dagen började vi bli hungriga, så vi slog oss ner på restaurang "Italia" där vi åt mycket god mat!!! Jag och Mia beställde in vitlöksbröd som förrätt, sedan pasta carbonara och Lina tog en pizza=)


Vitlöksbröd, mmmmmums!


Lina och Mia =)

PS. På stan såg vi mycket konstigt folk, bl a en person som var utklädd till gris, en som föreställde en tiger och en som gick förbi med en hatt med fjädrar på. De kanske hade varit på maskerad, möhippa eller nåt sånt=)




HARRYS

På kvällen gick Lina och jag ut på Harrys i Kalmar. Vi hade en jätteskoj kväll!!!


Fördrink på O`Learys  =)  Ganska folktomt, för vi var tidiga...Men vi satte oss ute sen och då var det fullt med folk=)


Bacardi Breezer ska detta föreställa!

Till sist drog vi till Harrys =)








Lite bilder från midsommar..

Här är endast några bilder från Midsommar 08..Kommer fler!!=)


Kim e cool


Hundarna Bambi, Alva och den vita kommer jag ej ihåg namnet på.


Lina, när vi nyss anlänt till festen.


Ted och Nadja, nyss anlända.


Mikaela slipper inte kameran =)


Midsommarbukett vi fick från Lina. Så fin=)


Kim har resten av bilderna i sin dator somo jag senare ska lägga upp..håll till godo, hehe..

Stress, stress

Stress, stress..och mer stress..så har kvällen sett ut idag på jobbet. Patienter ringer på klockan, telefonen ringer stup i kvarten, måste göra en inskrivning, springa ner till en annan avdelning och hämta medicin som tagit slut, springa iväg och hämta droppställning, någon ropar från sitt rum,  patient är ledsen och gråter, måste trösta, måste ge medicin, patienten har ont NU! Snälla syster kan du komma till mig sedan..Kan du hjälpa mig med detta? Jag vill prata med läkare nu!!!  Åhhh, fy faan idag har huvudet gått på högvarv.... Var tvungen att skriva av mig lite..

RSS 2.0