Shoppat!

Hejsan!

Idag åkte jag in till Karlskrona för att shoppa.
Jag köpte en klänning på Gina tricot och en tröja på H&M.
Hittade även en juklapp till Kim=)
Sen åkte jag hem till R-by där jag köpte två snygga tavlor på JYSK.
Har även gått en runda på 5 km idag! Nu ska jag snart köra mamma, hon ska på middag med jobbet.
Ikväll är det "bonde söker fru", älskar det, hehe!

Bye bye!


Igår kväll

Hej!

Mia och Lina var här igår. Vi tog lite flummkort och barnslade oss rejält, men kul var det=) Jag bjöd på peppakakor som vi använde till annat än att äta kan jag säga=) Mia hade med sig glass i stora lass=)


Fick sluta redan halv två idag. Ska nog gå och simma snart.
Här är lite fula kort;-)

image168

Mia och Lina. Lina med sina pepparkaksögon. Mia väljer att äta dom istället=)

image170

Vi kollade på "Bonde söker fru ".

image171

Lina lugn och fin=)

image172

Hmm, jag är normal eller?


Grattis Kim!!

Grattis min älskling på 29-års dagen!!! 

Ha en jättebra kväll med familjen och vännerna i Nybro!!
Själv kan jag tvärr inte vara med och fira eftersom jag börjar kl 07.00 imon.
Men Mia, Lina och Grace kommer hit klockan 18.000 ikväll. Ska bli kul det=)

Älskar dig Kim så jävla mycket! Du förtjänar en underbar fördelsedag! Imon väntar tre paket hos mig och då ska vi fira dig igen=) Puss, puss

Idag på praktiken har jag verkligen fått göra en hel del saker. Jag fick sätta kateter på en man, lägga om bensår, linda ben, ge injektioner, kuffa en gastrosond och ge medicin via den bl.a. Tyvärr avled en patient idag. Han slapp dock lida.

Bye...

Blir Nybro..

Hej..Tro det eller ej men jag ska flytta till Kim i Nybro istället nu. Trodde aldrig detta själv, men så kan det bli! Känner dock ingen stress över att hitta något nu. Jag är glad bara vi bor tillsammans! Jag skulle nog kunna bo var som helst (nästan) Nej men skämt å sido, det brukar fixa sig i slutändan. Vi fortsätter leta efter en bra trea i Kalmar. Och mer centralt denna gången=)  Det var jag som var för ivrig!

Imon börjar kommunpraktiken!!

God natt..

 

1 år

Hej!

Idag har Kim och jag varit ett par i ett år!!=) Helt sjukt vad tiden gått fort! Älskar honom lika mycket, om inte mer och är fortfarande lika kär! Vi skulle egentligen gått på bio ikväll och käkat på restaurang. Men vi tar det en annan dag istället, då vi inte orkar åka in till Kalmar ikväll.

Håller på att hjälpa Kim att sortera saker inför kommande flytt. Vi var nyss hos Kims mamma för Kim skulle hämta extranyckeln till sin lägenhet. Innan dess var vi på ICA och fikade och sen gick vi bort till Jens där Kim lånade en jacka till sin morfars begravning.

En kvinna var här igår och tittade på Kims lägenhet och hon ville ha den. Hon hade även kollat på sju andra, men hon tycke bäst om Kims. Tentan igår gick inte bra, jag hade ett fel! Fan, man får inte ha något. Men nästa gång ska jag jäkla klara den!!

Vi flyttar in till trean i januari nästa år. Jag ska vara ute ur min den 15:e och Kim den 31:e jan ur sin. Så jag flyttar kanske in lite före..Det blir mycket att stå i kan jag säga. För jag tar ju examen den 18:e januari och det blir ju mitt i flytten. Men det ska nog gå bra, jag oroar mig inte!=)

Snart kommer Kims pappa på besök. Blir nog lite kaffedrickande=)

Bye!!

fredag..

är det idag....

Nu är det bestämt att vi ska ha en av treorna vi var och kollade på. På måndag klockan tio ska vi träffa hyresvärden. Igår var det ett år sedan jag och Kim träffades för första gången.
Kvällen blev rätt konstig igår....Kim visste inte att jag var på praktik mellan 14-22 och jag var säker på att han visste om det. Men det kan bli missförstånd ibland helt enkelt. Iaf, mamma hade ringt och försökt att få tag på mig och blev mer orolig när hon ringde Kim och inte han heller visste vart jag var. Men han hade försökt nå mig på mobilen han också och var jätteskraj att jag råkat ut för någon olycka. Han var på väg att ringa till sjukhuset. Ja, herregud. Och jag var sur på Kim för att han inte hade sagt att jag var på praktik. Men han visste tydligen inte heller det eller hade inte lyssnat tillräckligt bra. Ja,ja, strunt samma...

Idag har vi haft seminarie i skolan. Först skulle vi sitta i tvärgrupper på 6 personer och dikskutera. Och nu är man redan ledig för helgen. Men ska ha omtentan imon, blääää...På vägen hem köpte jag kroppkakor med grädde och lingon. Det var smaskens kan jag säga! Är skittrött nu, ska nog vila lite..kanske träna senare på gymmet...


usch

Hej...satt uppe inatt och gjorde färdigt en skoluppgift..en mindre..annars är jag mest irriterad över det här med lägenheterna. Jag tycker vi ska ta nån av dem iaf...behöver inte skriva mer...

Har praktik sen mellan 14-22. Måste först laga mat och hämta cyklen som har lagats IGEN...Usch, mitt tålamod rinner snart över...

Bye

Mamma fyller imon...

Imon fyller mamma 57 år. Jag och pappa har nyss varit och köpt present till henne, hoppas hon blir glad=) Vi var först och fikade på Kullzenska. Pappa åt kakor och jag tog en paj med vaniljvisp. Sen var vi på Claes Ohlson och sist hämtade vi Kim från jobbet. Nu ska vi alldeles strax åka och kolla på två treor i Berga. Jag är mycket förväntansfull!


Skriver mer snart igen..

Pappa på besök..

Hejsan!

Idag har jag varit och simmat i simhallen, är jättetrött och seg nu. Gick sedan hem och lagade mat: Fläskarrè, pasta, beaniesås med wokgrönsaker=) Det var gott!

Snart kommer pappa hit på besök. Han är på väg hem från Norrköping, så han tittar in här på en fika innan han fortsätter till Ronneby. =)

image167

Bild från i somras när Mia och jag simmade i havet=)


Kram

Planering

Händer i november och december....


NOVEMBER


Onsdag  14/11 Kolla på två 3:or.

Torsdag 15/11 Mamma fyller 57 år.

Fredag  16/11 Seminarium

Lördag  17/11 Omtenta

Söndag  18/11  Kim och jag firar 1 år tillsammans.

Måndag 19/11 Börjar kommunpraktiken på Oxhagshemmet i 5 veckor.

Onsdag 21/11 Kim fyller 29 år

Lördag   24/11 Krogshow med tre rätters middag med Marcus och Martina. Nisha fyller 23 år.

Tisdag  27/11 Linda fyller 23 år.


DECEMBER


Torsdag 22/12 Fira mig, Nisha, Charlott och Linda gemensamt.

Lördag 24/12  Jul hos Daniel och Caroline.

Söndag 25/12  Utgång, fest!

Fredag 30/12  Jag fyller 23 år.

Lördag 31/12  Nyårsafton i Nybro!


Fredagens bilder=)

Mariorna och Kim=)


image156

image157

image158

image159

image160

image161

image162

image163

image164

image165

image166

The day...

* Har varit hos Kalmarhem och sagt upp lägenheten.
* Tvättat
* Tränat
* Hämtat biljetterna
* Kokat gröna linser (nu blir nog Kim glad)

Kim slutar jobbet om en timme. Sen ikväll kommer Mia och Mats hit. Vi ska kolla på "Fotbollsgalan".

Förresten, katten Leo är nu hos sin riktiga ägare, som visst bodde i en lägenhet på samma gata. Tur det, men samtidigt väldigt sorgligt. Vi försökte ju på så många sätt att hitta ägaren, men ingen hörde av sig, så då ställde man ju in sig på att ta hand om den lille stackaren. Kommer sakna honom väldigt mkt! Men idag var han som vanligt utanför och jamade. Ringde då till killen som äger honom för att sedan lämna över Leo till honom. Han kommer väl säkert jama fler ggr för att till slut förstå att han aldrig mer får komma in *snyft* !!!!


Hej då sötis katt!!!
image152

image153

Helgen!

Hej hopp!


Kan skriva om hur helgen har varit.

Fredagen: Jag och Mia lunchade ihop på Cafè Dream och åt buffè i stora lass=) Gick sen en sväng på stan och jag inhandlade lite alkohol på systemet innan vi skiljdes åt. Jag cyklade sen väg till Nautilus och simmade några längder, badade bubbelpool och bastade. Härligt, härligt!

Vid 17-tiden kom Kim hem från jobbet med massa tacosaker som han hade köpt. Vi började genast laga mat, var vrålhungriga och sen tog det inte lång stund innan Mia dök upp. Sen njöt vi alla tre av det goda=)
Efter maten lyssnade vi på musik, tog flummiga kort, kollade lite på IDOL och förfestade. Klockan 21.30 tog vi bussen till stan hem till Jimmy. Där spelade vi tv-spel med Jimmy, hans tjej och en tjej till. Vi gick laget runt så att alla fick spela. Vilka barndomsminnen alltså, hehe=) Inlevelseförmågan var på max! Sen stack Mia och jag till Ernesto vid 23.00 tror jag. De andra kom också dit efter ett tag.

Hade en jättekul kväll med dig Mia!!=) Kommer att lägga upp bilder här sen...

På lördagen och söndagen hade jag praktik 14-22, så de dagarna blev lugna. Nu ska jag äta upp min frukost, cykla till biblan och göra några uppgifter, hämta biobiljetterna jag vann och sen träna på gymmet.

På onsdag ska vi kolla på två 3:or i Berga! =)

Ha det bra!

Jag vann=)

Hej!

Jag var med i en tävling som Kåren hade där man kunde vinna två biobiljetter och nu fick jag ett  mail som talade om att jag vunnit=) Blev faktiskt skitglad för jag har typ aldrig vunnit nåt i mitt liv.
Ska hämta biljetterna imon och sen får vi se vilken film det blir=)

Nu ska jag ringa på 3 stycken 3:or som jag fått numret till! Håller tummarna!

Kram

RSS 2.0