Fredag..


Fredag idag och är ledig, så skönt.....

Förra helgen var vi i Ronneby och firade syrran som fyllt 25 år tillsammans med ca 40 andra personer. Det blev exotisk planka, tårta och lite karaoke. På dagen var Kim och jag i Karlskrona där vi träffade på min kusin Emma. Så vi besökte henne och Jammy i deras lägenhet efter vi gått klart i stan. Resten av helgen tog vi det lugnt bara..

Denna veckan har jag jobbat tisdag, onsdag och torsdag. På onsdag kväll kom Marcus och Martina hit och käkade tacos hos oss. Jobbar även nu i helgen igen, lördag, söndag och måndag.

Idag är jag som sagt ledig. Ska bara ta det lugnt, kolla på Lets Dance och kanske käka på stan med Kim.

Jag har inte mått så bra på sistone. Är så himla känslig, känns som en bergochdalbana hela tiden. Vill helst bara sova, sova och sova..Har liksom ingen motivation till någonting alls...Trodde att jag skulle gå runt och känna mig lycklig hela tiden efter det glädjande beskedet i början av året, men det är typ tvärtom istället. Bryter ihop för minsta lilla. Skitjobbigt är det. På jobbet biter jag ihop och försöker vara som vanligt...Men inom mig är det inte som vanligt...Jag är ett känslomässigt vrak..

Snart bio..

Hej!

Om ca en timme ska Kim och jag iväg på bio med sju andra personer=) Lina kommer hit snart. Hon har varit på lägenhetsvisning idag, hoppas hon får den!

Annars har jag varit sjukt trött idag som vanligt och känt mig mycket yr.. Ögonen går typ i kors...Hopppas man orkar se hela filmen som är på ca 3 timmar! =)

Har köpt present till Sofia idag. Ska köpa någon till grej imorgon med..

Orkar inte skriva mer nu...bye

Extra cash=)

Har idag skickat iväg 6 st böcker (studentlitteratur) med posten som folk köpt av mig via Blocket.
Fick 23 mail direkt efter att jag satt in annonsen, helt sjukt vilket intresse!!
Så snart sätts sammanlagt 1000 kr in på mitt konto. Yeah!

Senare ska jag träffa Lina om hon orkar efter jobbet och Mia om hon kan. Imorgon ska vi på bio och se "Australia". Sen på fredag åker Kim och jag till R-by för att vara med och förbereda syrrans 25-års fest som är på lördag.
Ska även ta en promenad med stavarna och städa upp här hemma lite.

Mår så himla illa nu, måste käka något  med direkten så det går över. Igår när jag jobbade och stod och delade medicin kom illamåendet över mig rejält, trodde jag skulle spy rakt ut, men som tur var slapp jag det. Så länge jag inte spyr så är jag glad=)

Caio!!


Inskrivningen hos barnmorskan

Hej!


Kim och jag var på inskrivning hos barnmorskan idag! Äntligen!!! Känns lite mer verkligt nu faktiskt=) Vill bara att veckorna ska gå fortare så att magen börjar växa och det verkligen syns=) Det som jag fick gå igenom hos barnmorskan var vägning, mätning, kontroll av blodsockret, blodvärdet, urinprov, blodtryck, blodprov för HIV, syfilis och röda hund, samt svara på massa hälsofrågor och fick massa information och broschyer. Det gick bra, fortare än jag hade förväntat mig.

På inskrivningen konstaterades det dock att jag har lågt blodvärde. Tycker det är konstigt eftersom jag tar "Mitt Val kvinna" varje dag och då får man 50% järn av det dagliga intaget..Men iaf, det förklarar tröttheten och varför jag har haft ont i huvudet de senaste dagarna..

Har annars idag sovit en hel del, Kim med=) Var ikväll på Maxi och storhandlade. Det blev en del järnrik mat som broccoli och massa kött=) Ikväll ska jag se Idrottsgalan, ska bli skoj! Imorgon jobbar jag mellan 06.45-15.30.

Ciao!!!


trött...

Hej!

Vaknade ca 10.00 men snoozade till 10.30. Är så himla trött idag! Var ändå tvungen att stiga upp och bege mig till Maxi för att köpa tårta, ballonger och serpentiner. Har pyntat lite nu i lägeheten, ser ut som det ska vara barnkalas här! Ska snart iväg och jobba, är inte alls sugen på det..Är såååå himla trött..Vill bara gå och lägga mig egentligen..

Grattis till Lina som fyller 25 år idag!! 

zZZZ zz ZZz...

Helgen!

Tjena!

Har jobbat en dagtur idag. När jag kom hem lagade jag mat, lövbiff, mums! Ska snart in i duschen men ska först vila lite...

Imorgon är det dags för Linas 25-års fest och min 24-års fest. Gästerna kommer vid 19 och Lina har fri tillgång till vår lägenhet pga att jag måste jobba imorgon till klockan 21.30... Kunde inte tacka nej pga jag inte vet hur mkt jag få jobba. Så är det att vara timanställd tyvärr...Men de får säkert skoj och man hinner ju ändå hem innan festen är slut=)

Vid 19.30 ska jag till Mia på tjejkväll. Lina, Ida och några till kommer med. Då blir det en kväll framför Lets Dance och sen skulle vi tydligen spela roliga spel!

Ciao!




Jönköping, Kalmar FF-galan, stavgång, Super Mario..

Dagarna går så fort..och som vanligt glömmer jag bort att blogga..




Förra veckan såg ut såhär:

Måndag: Var ledig. Kom faktiskt inte ihåg vad jag gjorde...

Tisdag: Jobbade en dagtur. Träffade sedan Mia J för att gå promenad ihop. Jag använde mina nya stavar, funkar jättebra!

Onsdag: Körde till Växjö för att möta upp min kära vän Charlott. Sedan åkte vi upp till ännu en kär vän, Nisha i Jönköping=) Nisha jobbade till 17 så vi hängde på köpcenter A6 ett tag. Vid 17 åkte vi hem till Nisha och där hon serverade oss jättegod mat. Hon skämde sedan bort mig med bubbelbad, anisktsmask och levande ljus. Så himla gulligt!!  Vi hade verkligen en jättemysig kväll ihop alla tre!

Torsdag: Charlott och jag vaknar vid 9-tiden. Nisha är redan på jobbet. Vi åker ännu en gång till A6 för att shoppa=) Vid lunch möter Nisha upp oss sedan äter vi supergoda burritos på en restaurang med pannkakor till efterrätt! Mums!
Sedan kollar vi in Media Markt där Nisha jobbar och sen  är det dags för mig att bege mig hem till Kalmar igen...

Fredag: Jobbade kvällstur..

Lördag: Jobbade dagtur..På kvällen var jag tillsammans med Lina, Mia och Mats på Kalmar- FF galan på Sandra. Fick gratisbiljetter dit av Mias pappa! Vi åt tre rätters och underhölls av bl a komikern Jan Byland. Himla kul kväll var det, skrattade så jag fick kramp i magen=)

Söndag: Jobbade kvällstur..





Denna veckan hittills...

Måndag: Jobbade dagtur.....Kim och jag kollade på film på kvällen och åt varma mackor..

Tisdag:  Städade lägenheten. Kim och jag åkte och kollade på bärbar dator, köpte ingen dock. Gick ut en snabb runda med stavarna.

Onsdag: Pratat med cheferna om en grej som har med jobbet att göra...Kim och jag lunchade på stan, vi äter så sällan ute så det kunde vi gott unna oss!=) Vi åt bakad potatis med saladsbuffè på inne på Ströget. Sedan handlade vi lite på Netto. Lämnade också in min mobil på lagning och fick en lånetelefon tills den är klar.

Har annars lyssnat mycket på musik idag, gamla cd-skivor från typ 2001, spelat Super Mario 2 i Gameboy Advanced SP kollat på tv och nyss varit ute med stavarna igen...Kim lagar just nu vegetarisk korvstroganoff...Jag ska göra en med kött till mig oxå=) Är superhungrig nu!! 

Hej då!

Sjukt trött...

Har precis gått en promenad med Mia. Känner mig helt totalt färdig, är sååå sjukt trött...Brukar aldrig vara såhär trött så tidigt på kvällen. Höll på att somna i soffan precis innan Mia och jag skulle ses... Men jag förstår ju vad det beror på iaf =)

Ska lägga mig på soffan nu och vila, eller kanske sova...

God natt

Overkligt..

Hej!

Skulle egentligen varit hos Mia igår och varit med på deras förfest innan Sandra. Men jag var så himla trött att jag lade mig vid 18.30 och somnade bums! Vaknade kl 22.30 och var vaken en timme. Sen somnade jag rätt fort igen..

Har jobbat idag 06.46-15.30. Det var skoj att jobba. Jobbar även fre, lör, sön, mån. Nu har Kim och jag precis ätit varma mackor, så gott det är, och vid 19.00 ska jag och Mia ut på promenad i kylan. 

Att det växer något inom mig just nu känns så sjukt overkligt. Det får gärna stanna kvar där nu när det väl byggt bo där inne ;-) 

(förresten, statistiken över besökare ökade drastiskt efter mitt avslöjande)

Imorgon ska jag åka till Växjö för att hämta upp Charlott vid stationen kl 14. Sedan åker vi ihop upp till Jönköping och besöker Nisha. Ska bli jätteskoj!

Bye bye


Glada nyheter!

Hej igen!

Nu är jul, nyår och allt över. Det har verkligen varit mysiga och härliga dagar. Inte minst nu när snön har kommit!

24/12  Åkte till Ronneby på julaftons förmiddag. Julen firades sedan i Jämjö med hela tjocka släkten. Fick bla pengar, presentkort, smycken och lite annat. Som vanligt åt jag för mycket julmat och godis=)

25/12 Till Challe för att träffa henne, Nisha och Linda. Sedan blir det party på "Natti" !!

26/12  Släkten firade mig hos mamma och pappa. Kim kom också ner till Ronneby!

28/12  Mamma, pappa, Kim och jag åker till Skåne för att besöka syrran. Vi kollar in "Mio" affären, där hon jobbar och går runt och kollar i Löddeköppinge-köpcenter. När syrran jobbat klart åker vi hem till hennes och Christoffers lägenhet i Sjöbo och blir bjudna på tacos. Mysig dag.

29/12 Åker hem till Kalmar. Hämtar Simba hos Kims mamma.

30/12 Jag fyller 24 år! Kim uppvakatar mig på morgonen med glass och paket på sängen=) Åker senare under dagen och handlar god mat som jag tycker om, skagenröra och ishavssallad bl a. Mums!

31/12 Nyårsafton! Jobbar mellan 13.30-21.30. Före jobbet sticker Anna (arbetskamrat) och jag till Maxi för att handla godsaker till passet. Köper kex och ostar, cider, ostbollar och godis. Var jättemysigt att jobba på nyårsaftons kväll. Vid 17.00 såg vi alla fyrverkerierna från slottet avdelningens fönster. De gamla patienterna uppskattade det så mycket. Tur att vi är på 6:e våningen=)

När jag slutade vid 21.30 skyndade jag mig hem för att byta om och bege mig på nyårsfest i Funkabo. Lina mötte upp mig och Kim och sedan var det party som gällde! Hade en jätterolig kväll! Vid 03.00 traskade Kim, Lina och jag till Shell för att köpa mat. Mätta och fulla somnade vi vid 4-tiden.



1/1  Vi vaknar vid 11.30. Lina sov på soffan i vardagsrummet. Några timmar senare beställer vi pizza och dricker cola. Det klassiska dagen efter ett nyårsfirande=) Vi slappar framför tvn flera timmar i sträck och kollar på massa repriser av "Det okända" på Tv4+, haha! Sedan tar vi en uppfriskande promenad.

2/1  En dag jag aldrig kommer att glömma! Det börjar med att jag har synundersökning hos optiker kl 11.00 och köper nya linser. Cyklar vidare till "Fotexperten" där jag skaffar nytt inlägg til skon. Köper även gåstavar och träningsskor=) Eftersom mensen är nio dagar försenad köper jag även ett graviditetstest på Apoteket. Cyklar lugn och nöjd hem..

Väl hemma står Kim och lagar mat. Jag visar vad jag köpt (nämner dock inte gravtestet) Strax efteråt blir det ett besök på toa. Det är dags för ögonblicket som avslöjar varför min mens är försenad. Efter bara någon sekund visar stickan ett stort och fett pluss! Jag är gravid utan tvekan!! My god!! Darrig och mållös går jag ut i hallen berättar för Kim.
-Jag visste det, utbrister han och tar sig en öl på direkten=)

Det känns iallafall helt fantastiskt att vi väntar barn!! Är så lycklig! Bara allt går som det ska nu!!

Vilken start på det nya året!!


Kram på er!

RSS 2.0