Sol och bad!

Hej igen!

De senaste dagarna har varit väldigt somriga och härliga! Jag har verkligen tagit vara på min semestervecka om man säger så=) Samtliga dagar har spenderats på Öland, sommarparadiset number one!

19/6 Midsommar firades hos Marcus och Martina i Algutsrum på Öland tillsammans med lite annat folk och massa barn=) Det blev lekar, kubb, tipspromenad och allsång och god mat!

20/6 Kim och jag fick ett ryck och drog till Ölands Djurpark. Alltid lika mysigt att kolla på deras djur, men mindre mysigt att äta deras dyra och halvkassa mat :/ Vi hade iaf trevligt, åt glass i solen och njöt...Sen kom ösregnet vilket fick oss att dra hem..

21/6 Öland även denna dag! Vi solar, läser tidningar, spelar strandtennis och jag tar årets första dopp vid Mölltorps camping. Inte varmt i vattnet precis! På hemvägen handlar vi på Maxi. Sen lagar vi  färskpotatis, gräddfil, gräslök, lax till mig och quorn till Kim som vi äter på balkongen. En nice dag!

22/6 Lina, Mia j och jag åker till Borgholm. Strålande sol även denna dag och alltså Öland igen! =) Där blir det shopping, lunch på restaurang Wilma och mjukglass på Glasscafèet! Ja fyndar tre dvd-filmer och en fruktskål! På hemvägen stannar vi vid Ekerums camping för att bada och sola! Vi åker inte hem förrän vid 18.00 på kvällen!

23/6 Sol och bad igen på Mölltorps camping tillsammans med Kim, Tova, Susanne, Mia och Lina! Kims mamma bjuder på hemmagjord potatissallad, keso och vindruvor. Så gott! Det är tredje dagen i rad som jag badar! Vid 15.00 drar vi hemmåt igen. Susanne och Tova stannar en liten stund hos oss. Sen är det dags för tvättstugan och matlagning.
På kvällen är vi hos Lina och kollar på matchen Sverige-Serbien!

Vilka underbara dagar det har varit!! Och mer ska det bli!  Idag går jag in i vecka 14 =)

Midsommar!

Har nu jobbat klart för idag=) Snart blir det duschen, byta om och sen drar jag iväg för att ansluta resten i Algutsrum!

Trevlig Midsommar på er!


Sommar..

Är ledig idag och det är strålande sol ute. Det märks att sommaren nalkas.. Om en stund blir det picknick med Mia och Lina i Skälby. Ska bli mysigt! Jag har precis fixat klart pastasalladen innehållandes kyckling, purjolök, osttärningar, majs, gurka och tomat. Kan knappt vänta tills jag ska äta detta=)



I förrgår hade Kim och jag en myskväll och firade att vi kommit längre i graviditeten denna gång. Vi åt färska ciabattabröd med massa pålägg, vattenmelon och nektariner. Sen skålade vi med Herrljunga cider!

Idag jag går in i v.13..herregud..Tycker veckorna bara rusar iväg!


Ha det bra allihop! 


Pappa på snabbvisit..

Nu har pappa varit här och fikat en stund. Han hade med sig goda vaniljbullar=) Kim låg och sov då han varit uppe hela natten igen..Jag testade att köra en sväng med pappas nya bil:) Väldigt snygg och cool...Men om två år måste han lämna tillbaka den då det är en "jobbil"..

Nu är jag så himla trött..Måste egentligen åka och handla men har ingen ork..Tidigare idag låg jag ute på gräset i solen ca 1,5 timme. Skönt med fint väder!!

Filosoferingar..

Igår var vi hos mormor för att fira att hon fyllt år. Vi var rätt många där och det bjöds på en jättegod smörgåstårta som mamma hade haft med sig från Ronneby. För övrigt var det en lugn och stillsam kväll. Vi kollade på Sommarkrysset från Gröna Lund och snackade. Kim och jag körde hem vid 22-tiden, vi var rätt sega då.

Vaknade imorse med ett dovt illamående. Men det gick över efter två mackor med ost. Brukar faktiskt annars vakna med illamående mitt i natten, men ändå försöka somna om. Inatt har jag bara varit uppe och kissat en gång! Vanligtvis brukar jag behöva gå upp ca 3 ggr/natt och "zombiekissa"  som jag kallar det. Man är 50% vaken och 50% sovandes liksom=)
´

Ååhh detta året är första gången som jag verkligen ser fram emot vintern med glädje. Tänk att få mysa med en liten bebis när det är mörkt, kallt och snö ute. Inget annat kan ju slå det liksom! Jag älskar redan lill*n som växer i mig. Igår låg Kim och jag i sängen och filosoferade om hur barnet kommer se ut. Jag kom på att på min mammas sida är /var både mormor och morfar brunögda och mamma och hennes systrar med. Tänk om barnet skulle bli brunögt, fast både Kim och jag är blåögda. Jag borde väl ha anlag för det i min genuppsättning? Så det skulle ju vara ganska komiskt om barnet blev jättemörk, då både Kim och jag är blågrönögda och ljusa. Men chansen är nog ganske liten och för mig spelar det absolut ingen roll, så länge barnet friskt!! Kul tanke iaf=)

I eftermiddag kommer pappa på besök. Han har varit i Stockholm över helgen och flygit och kör förbi Kalmar på hemvägen. Ska bli kul att träffa honom!


Kram


I väntans tider..

De flesta vet redan..att vi väntar barn..

..och jag hoppas det går hela vägen denna gången!!

Den 4:e maj plussade vi! Skulle haft mens vid Valborg men den dök aldrig upp! Hade faktiskt inte en tanke på att jag skulle vara gravid igen..Så det var en rolig överraskning, trots att jag inte vågade glädjas fullt ut denna gången..Första veckorna gick jag nästan bara och väntade på att jag skulle börja blöda, var så nervös för missfall igen..Men nu har vi redan varit på två ultraljud och plutten verkar mår bra..Det har lugnt oss lite och det är först nu när jag gått in i vecka 12 som jag vågar njuta av graviditeten..Nu vågar jag hoppas på att det ska gå bra..


I vecka 8  (7+5) Så himla litet!



I vecka 11 (10+6) Nu syns det att det är en liten pyttebaby =)



Några junidagar..

Hej igen!

Som vanligt tar jag mina uppehåll från bloggandet titt som tätt...Och det innebär problem med att komma ihåg vad som har hänt de senaste dagarna=) Ska kolla i almanackan vad jag skrivit...

2:a juni drog jag till Ronneby. Mamma, syrran och jag möttes upp och åt lunchbuffè på restaurang Put-Inn vid golfbanan. Sen åkte mamma till jobbet igen. Jag och syrran drog till Karlskrona och kollade runt lite. Hittade inget skoj, men köpte däremot bakelser som vi sedan överraskade mormor i Jämjö med! Vi stannade hos mormor ca 1 timme för sedan kom vår moster Eva som skulle ta med henne på en shoppingtur=) På kvällen grillade mamma flintastek, mums vad gott det var! Sen åt vi jordgubbar och slappade. En riktigt skön dag...

Dagen efter var mamma och jag en sväng på Ö&B och i en secondhandaffär. Köpte bl a kattleksaker till Aila, som redan ligger gömda under någon soffa... Sen fikade vi hemma med lite äppelkaka och vaniljsås innan jag begav mig till Kalmar igen..



4:e juni skulle bilen besiktas i Kalmar. Och det gick inte särskilt bra! Avgassystemet läckte och en drivaxelknut var sönder. Åkte till en verkstad direkt som kollade upp vad det skulle kosta...4200 spänn sammanlagt! Fy fasen..Men det är bara till att få det fixat, annars blir det bilförbud om en månad. Jippi..Ska lämna in bilen nu på fredag iaf...

Lite roligare är ju att skattepengarna kom idag och jag fick 9660 spänn, inte illa! Så då känns det inte lika jävligt=)


Annars har jag jobbat helgen och varit ledig måndag och idag. I lördags efter jobbet var vi i Nybro och firade Kims syster Tova som fyllt 18 år. Vi åt jättegod buffè som Kims mamma lagat och senare åkte vi till Kims pappa där vi åt jordgubbstårta och såg lite av Sverige-Danmark matchen. Kim drog sedan till Jens som hade fest och jag körde hem och såg klart matchen...hoppas vi kommer till VM ändå..


Denna dag har varit en riktig höjdardag. Skriver mer om det i nästa inlägg...Det är för speciellt och förtjänar ett eget inlägg tycker jag! Nu undrar ni nog *hihi*

Köpte jordgubbar idag och de åts upp i ett nafs. Ska frossa i jordgubbar denna sommaren, det är ju så gudomligt gott!
Imon blir det jobb och sen ska jag träffa Mia J och förhoppningsvis Lina med...

Bye bye

RSS 2.0