Hej igen..

Nu var det längesen jag uppdaterade igen...Måste bli bättre på det!=)

Det har hänt allt möjligt sedan vi kom hem från Thailand. Jag har hoppat in och jobbat några pass, ska även jobba på måndag, tisdag och nyårsafton kväll. Men jag hinner vidare och fira tolvslaget iaf=) Sen har jag en del pass inbokade i januari också..

För två veckor sedan var vi på Skälbys-julmarknad med Marcus och Martina och deras söta barn Leo och Tindra. Vi fikade, kollade runt och hade mysigt. På eftermiddagen kom Kims pappa och syster Tova till oss för att fira att Kim fyllt 30 år. Det blev glögg och lite godsaker till det.

Förra veckan, den 13 december, var vi på dop i Algutsrum/Öland. Det var lilla Tindra som skulle döpas. Det var jättefint dop och efteråt var blev det mat och fika hemma hos Marcus och Martina. Det bjöds bl a på kroppkakor som är sååå gott:) Efter dopet var var det dags att bege sig till nästa tillställning. Vi åkte till Nybro för att fira en annan Kim som också fyllt 30 år=) Festen var i en lokal ute i skogen med massa roligt folk. På natten sov vi över hos Kims mamma i Nybro.

I onsdags kom Kims mamma och syster hit för att uppvakta Kim. Vi fikade, spelade "Vem vill bli miljonär", kollade på Bonde söker fru och hade mysigt.

I fredags var Lina här. Hon hade med sig alla sina scrapbooking saker. Vi julpysslade lite och drack lite vin.

Igår var vi hemma hos Marcus och Martina. Stefan var också där. Vi gjorde pizzza och hade verkligen jättetrevligt. Lilla Tindra framkallde värsta moderskänslorna hos mig när hon satt i min famn, heheh..Så mysigt med bebisar ju! Vid 01.30 tog vi bussen hem från Öland. Det var en sån kväll som man inte ville skulle ta slut...

Idag har jag sovit till 13.00! Men Kim tar priset, han sover än..=)

Och så det här med julklapppar..Jag har sprungit runt på stan hit och dit och köpt det mesta. De som är klara är mamma, pappa, syrran, Kim, Tova och Susanne. Kvar att köpa till är Emma, Peter och Kristoffer. Ska bli klar med det imorgon innan jobbet..

Nu sa jag ta en skön dusch och kanske gå ut en runda. Solen skiner ju!


Här kommer fler bilder från resan..


Dessa blommor kryllade det av..


Jag i vattnet vid Maya Bay/ Phi Phi Ley..


Kim filosoferar...


Vi på Nopparathara Beach..


En rolig hund..


Jag provar ut förlovningsring..


Hotellpoolen...


Jag på stranden..


Kim..


Av denna kvinna köpte vi ofta mat..


Min upptäcksfärd bland stenar...


Jag på Phi Phi Don..


I regnskogen/djungeln..Det var så fint..


Rgenskogen/djungeln..


Samma här...


Samma här...


Kim ska snorkla lite..


Såna här viloplatser fann det överallt..


Marknad på Phi Phi Don


Glad thailändsk kille..


'Tar kort på en som tar kort...


Förlovningskvällen..


Kolla in!

Hej!

Kolla in Kims och min sida om Thailand som vi skapat. =)

www.thailandresan.nu

Bilder från paradiset..




































RSS 2.0